Родители срещу условна присъда за опит за убийство на детето им

Даниал Бейкверди наръгал съученика си с нож
17 фев 2020 10:56, Петя Славова
63
Родители срещу условна присъда за опит за убийство на детето им
Снимка: БГНЕС

Момче получи условна присъда след опит за убийство. 16-годишният Кристиян Сотиров беше намушкан с нож от свой съученик през юли 2018-а след спречкване. След като го напада, Даниал Бейкверди разказа как е "защитил своето".

В интертет се разпространи и клип, в който показа ножа, с който е ранил момчето. Родителите на пострадалото дете искат справедливо наказание за нападателя и са категорични, че ще търсят правата си.

"Даниел получи условна присъда с изпитателен срок от 3 години. Преди са били приятели. Впоследствие обаче между тях възниква напрежение. И двамата са били нови ученици в класа. Направена е гей карикатура на сина ми. Даниел отправя заплаха към него и след това го намушква. Имаше късмет, че лекарите успяха да го спасят. Той има 30 см разрез на корема. Има наранявания на ръката и врата", разказа пред Нова тв бащата Кристиян Сотиров.

Той допълни, че има възможност прокуратурата да обжалва решението на съда. "Призовавам отговорните институции да си свършват работата. Ще заведем и частен съдебен иск", каза още бащата на момчето. По думите му родителите на Даниел не са ги потърсили и не са се извинили за станалото. "Доколкото знам се занимават с частен бизнес. Може би не са обръщали достатъчно внимание на детето", смята Кристиян Сотиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
5
 
! Отговори
До До Анонимен 17 преди 4 години
Ти май в САЩ не си бил. Бабичките не се интересуват от оръжие, дядовците обаче масово. Там точно феминистите и демократите бутат за забрана на личното оръжие повече от колкото наще умници ни бутат към еврото. Другото е, че там няма точно села а предградия и къщи насред нищото които са на 15-20 до час с кола. И не мойто момче, мене са ме тормозили идея си нямаш. Всичко почва с тоя ме гледа накриво, прай се на интересен. Работата е ,че ся тия половинта са бачкатори а аз им вземам 3 техни заплати.
24
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добро решение на съда
23
3
 
4
 
! Отговори
Ники преди 4 години
И родителите на ножарчето са за панделата.
22
0
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
След одобрението на съдята.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 12Прокуратурата прави споразуменията.
20
1
 
4
 
! Отговори
До анонимен 17 преди 4 години
Точо в Сащ и бабичките по-селата имат оръжие така,че не говори кой с какво се е сдобил и ако ти се чувстваш като наръгаия явно доста си тормозил за и си си го получил който тормози си го получава
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Внимавайте как си възпитавате децата, че като гледам кви сте обидчиви половината ви ще се изколят взаимно. После Бойко мойко и някой друг ще ви е крив че мозъка ви е гладък кат дъска за гладене.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В училище има деца които не знаят ,че когато се гаврят с по-слабите и по-умни от тях деца някой ден всичко им се връща по-един или по-друг начин на тоя му се е върнало
17
2
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Доколкото си спомням именно наръгания е викал на другия, че е гей. Каквото повикало, такова се обадило.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До анонимен 8Тия в САЩ с "автоматите" са масово малтретирани или пренебрегвани деца. Ако се чустваш като тях, съжелявам. Другото е, че там автоматично оръжие не се продава свободно. И бих те посъветвал ти самия да не си много отворен. Нал знайш който нож вади от нож умира.
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре са отсъдили съдиите ида си знаят всички като тоя като се прават на отворени и на голямата работа какво може да стане с тях
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя явно се е правел на мутра и го ударил и оня го е заколил можело е още повече да го заколи и да не е жив получил е това което си е търсил и е останал жив може и за жена да са спорили или са го обиждали и тормозили и тнт
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато тормозите някой в училище или ще ше самоубие или някой ден ще ви избие всички които сте го тормозили
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3:Не прокуратурата, а съдът издава присъдите!
11
5
 
1
 
! Отговори
До анонимен 8 преди 4 години
До ако не беше ги наръгал а беше ги гръмнал или взривил една бомна и гръмне класната стая нито съд ще има нито нищо като са си го търсели са си го получили в Сащ такива като тоя с автоматите ги гърмят по 20 човека или бомба може да направи и пак същото и като теб има дето се мислите са много отворени ама си го получавате
10
1
 
7
 
! Отговори
До 6 преди 4 години
Системата не е сатанинска. Системата в западна европа (а и наща, защото е по-немски модел) предполага, че има цивилизовани хора насреща, не рецидиви, малцинства от незнам си коя дупка на света и индивидикато 7ми които се засягат че някой го погледнал "накриво"(защото него всеки го гледа накриво). Тоест правена е за хора които спазват правила, което е абсурдно за *** и "братята" явление. Следователно имаш, масово изнасилени деца, убийства и прочие. Защото немската и не само системи са ***.
9
1
 
5
 
! Отговори
8 преди 4 години
*ако го беше убил.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 7 Не знам за теб, но аз се сещам за едни държави в Африка където масово мислят като теб. Тоя с малкия пистолет и големия нож да се радва, че не сме САЩ че щеше да лежи едни 10 а ако го беше наръгал можеше и инжекция за това че е много велик и уменията му да комуникира с хората са близки то тези на шимпанзе.
7
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ги е подредил ,защото е бил предизвикан да се радаат,че тоя е жив щото можеше и да не е жив след като е предизвикал оня така,че да се радват а тоя да го пускат условно можеше и повече да ги подреди
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Англия имаше случай на две 10 годишни момчета, които убиват 2 годишно момченце- James Bulger , по особено жесток начин, при това и го отвличат докато майката плаща на касата. Двата ***.и.ла са със светена самоличност и наказанието им е било до пълнолетие да бъдат настанени в специално училище, с басейни, игрища и здравословна храна. Двамата са на свобода, за един от тях се знае , че е педофил и е с нова присъда. За това трябва да се слуша Господ, не сатанинската система.

Спонсорирани публикации