Граждани сами отстраняват проблем със спукани тръби

"Топлофикация" отказва да поеме разходите по ремонта
2 мар 2020 14:12, Ния Христова
8
Граждани сами отстраняват проблем със спукани тръби
Снимка: БГНЕС

Жители на квартал "Банишора" в София подадоха сигнал, след като "Топлофикация" отказва да плати ремонт на спукани тръби, съобщи Нова ТВ.

Повредените тръби били поставени преди време именно от доставчика. Жителите на столичния квартал разбрали, че аварийната група ще дойде чак след месец и решили сами да отстранят проблема.

"Топлофиация" отказва да плати разходите. Недоволните граждани изпратили сигнал и до Комисията за защина на отребителите. Отговорът, който получават от там е, че отговорността на "Топлофикация" се простира до първия спирателен кран. Експерти смятат, че законът е спазен и от топлодоставчикът са изпълнили задължениеята си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Казаха му да си пита уролога и пак го питат - какви оплаквания имате? Това се повтори още няколко пъти. Така и не стана ясно за какво беше отишъл в спешния кабинет, но продължи са мърмори и да се оплаква от лекарите. Не можеха да го върнат. Премериха му кръвното - нали от това се оплакваше, направиха му задължителните стандартни изследвания - кардиограма, кръв, урина и нищо, нищо му нямаше, но той се оплаква.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази жалба на гражданите ми напомня един случай в спешния кабинет на голяма столична болница, на която бях свидетел. Седи един мъж заедно с жена си и дъщеря си пред спешното и мърмори, че много време бил чакал. По някое време влезе да го прегледат. Питат го - какви са ви оплакванията? Ами имам високо кръвно. Колко е сега? Ами сега е нормално. Какви са ви оплакванията? Ами уролога ми предписа хапчета за простатата. Пия ги почти два месеца, може ли да ги спрете? Казаха му да си пита уролога и пак
5
1
 
5
 
! Отговори
??? преди 4 години
И защо така Топлофикация не ще да плаща за ремонт на чужда собственост? В случая за ремонт на тръби собственост на оплакващите се граждани? Я да идва Топлофикация и при мен да ми ремонтира за тяхна сметка чешмата в кухнята, че нещо не е в ред.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Национализация да се довърши. Кво да правиш в "демокрацията" ръмжиш за права, защото нямаш
3
3
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
и кои е готвил нормативните документи и кои ги е утвърдил вчера платих65 лева за един радиатор за м януари
2
3
 
3
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Хората от банишора да стиснат зъби и да изчакат 1 месец докато мине отоплителният сезон. После да приключат с измамата наречена топлофекация. Есента нашите 3 входа прикючихме подобна драма - резултата сметки със 100лв надолу и осезаемо по висок комфорт, особено с преходните сезони!
1
3
 
10
 
! Отговори
:I преди 4 години
Монополисти човекомразци