Коронавирус официално няма, няма и места във ВМА

Пациентите ще се насочват към други болници
123
Коронавирус официално няма, няма и места във ВМА
Снимка: БГНЕС
Случай на установен коронавирус у нас няма, заяви началникът на Военномедицинската академия генерал-майор Венцислав Мутафчийски на редовния си брифинг.
 
Във ВМА през последното денонощие са приети още шестима с грипоподобни симптоми, те днес ще бъдат тествани. 
 
Междувременно стана ясно, че капацитетът на ВМА вече е изчерпан, допълни ген. Мутафчийски и посочи, че нови пациенти трябва да се насочват към други болници. Правят се и повторни тестове на петима пациенти, които са имали отрицателни резултати, и ако и вторите са отрицателни, ще бъдат освободени от болниците.
 
В света заразените с новия коронавирус вече са 98 хиляди, смъртните случаи са над 3300. 
 
Дадени са препоръки към министъра на младежта и спорта Красен Кралев за евентуалните събития в страната, тъй като се следва примера на другите държави. Ще останат само събитията в първа и втора футболна лига, каза още ген. Мутафчийски. 
 
На всички спортисти, пристигащи от чужбина, трябва да се осигури 14-дневна карантина в България. Университетите сами ще решат дали да предприемат мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние имаме кисело мляко и затова няма корона в България!Бацила Български го мори тоя вирус!
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До бледоликияА лекар срещу корона вирус на турски е вирус бабаит!Футболист на турски е топка будала!Секретарка на турски е базикни коконаПарашутист на туски е чадър бабитАлпинист на турски е баир будала"Лебедово езеро" от Чайковски на турски е "Йордек гьол" от ефенди Чайковски
109
0
 
4
 
! Отговори
Хип преди 4 години
След като те правят тестовете да слагат легла по коридорите. Бургас, Пловдив, Велико Търново къде се тестват. Дали нашите и турските тестове са само повредени? Легла трябва да се подсигурят! При тежките случай на корона, всичко е въпрос на часове!
108
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има една шопска народна песен: Има, нема, има, нема. Море има, има. Как да нема?
107
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, официално няма, но по сурдинка няма ли да кажеш как е. Изречението трябва да започва така: - Не че ми е работа, ама да ви кажа.....
106
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп (американски президент) подписа чек за близо 8 млрд долара за борба срещу корона вирус. Путин(руски президент) за колко?
105
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Регистрирани случаи няма, но болницата вече е пълна, пренасочвайте болните към други болници!
104
0
 
8
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Те и банките бяха стабилни пък накрая окрадоха КТБ,същия цирк разиграваха със един милиционер който ежедневно казваше ,че банките са стабилни.Сега крият за заразените във България защото стабилитета им не е подчинен на пари и политика а на лъжи.
103
8
 
1
 
! Отговори
Този преди 4 години
Този доктор от ВМА облечен във военни дрехи не ви ли прилича на психично болен със сериозни комплекси. Възприема се като най-важния на вселената. Няма ли да го махнат проклетника?Да ходи на село да копа картофи и лук за да се стабилизира.
102
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България няма нужда от корона вирус ,ние си имаме Бойко ! Той ще ни унищожи по-бързо от коронавируса !
101
2
 
8
 
! Отговори
бледоликия преди 4 години
Корона вирус на турски било ...... чалмa микроб
100
1
 
14
 
! Отговори
Дзъ преди 4 години
Официално няма, а неофициално?...
99
1
 
12
 
! Отговори
didi преди 4 години
Има корона ама си траят!
98
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заглавието обече е убиец.С такова заглавие се взема ,,Пулицър''.Само с едно изречение е казано толкова много,че на другите медии по света им отнема вече месеци,и не могат да обяснят ситуацията.
97
1
 
7
 
! Отговори
Божана преди 4 години
Много интересно, само в Кипар.астан и Булга.ристан няма корона вирус :)) щом като и вируса не иска да идва в тези страни, вие си направете сметка лол:))))
96
2
 
9
 
! Отговори
отчаяние преди 4 години
За какво е това ВМА,като в такива моменти ,при такава голяма сграда не може да помогне.Как ще връщат болни,просто не мога да си обясня.В такива моменти се вижда кой е лекар по призвание и кой е чантаджия с бяла престилка с големи джобове за рушфети.Легла за обикновенния човек в ВМА няма,дори и места в гробищата няма,ако не си платиш.
95
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евродепотатка каза ,че от 27 страни от ЕС в 24 има корона.В 3 Няма и ние сме една от тях.Дано е така,но кой знае защо не вярвам.15000 дошли от Италия и болни нямаааа.Брей какъв ген имаме,железен!Сега няма места,а какво ще правим ако се появят случаи,това да кажат.
94
2
 
9
 
! Отговори
от щаба преди 4 години
Не се притеснявайте за места в болниците.Бойко ще направи нови болници ,ако потрябва. Ще удари в земята китайците ,като вместо една болница за 10 дни,ще направи 2- за 5 дни. Ако не успее- има палатки,военните знаем това.Ще ги разпънем,ако обаче колегите не са ги читнали на черно.Дано да не са. Тъй като обаче ,проблема с кадрите си е проблем,то ще се наложи едната полвина на населението да гледа другата полвина и така- ще се редувате.
93
1
 
9
 
! Отговори
м...да преди 4 години
Накрая да не се окаже ,че цялото население на БГ е преболедувало пустата корона ,поне по един път.Някой ,които са повтаряли и потретели-може и да отидат зян..
92
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-големият вирус- ГЕРБ, избиха и изгониха 3 млн. българи и още върлува

Спонсорирани публикации