Лекар от ГЕРБ: Подкрепям сестрите, но мисля, че това е сценарий

По думите на д-р Антон Койчев авторите на това са ясни от доста време
73

Близо денонощие продължи блокадата на медицинските сестри. Те обявиха гражданско неподчинение и се затвориха в сградата на бившия партиен дом. Какво ще постигнат те със своя протест?

"Ситуацията е неприятна. Става дума за няколко десетки човека, които имат справедливи искания, но пътят и начинът, по който искат да ги постигнат, навява определен тип други мисли. Съдейки политическата обстановка - не съм далеч от мисълта, че става въпрос за сценарий, който има много по-далечни политически цели. Основната цел е една и това правителството на ГЕРБ", каза общинският съветник от ГЕРБ д-р Антон Койчев в предаването "Денят ON AIR".

Още по темата
По думите му авторите, изпълнителите, желанията на това са ясни от доста време, колкото и да се опитват да ги прикриват.

"Просто се сменят тактическите ходове. Има много структурни проблеми в здравната система, проблеми от най-различен характер, но това не е начинът, по който трябва да се решат. Аз лично съм съпричастен с исканията на медицинските сестри, тъй като аз работя с тях, ние сме екип, заедно се борим за човешкия живот, но много важно уточнение искам да направя - не одобрявам начина, по който се случва", каза още той пред Bulgaria ON AIR.

Д-р Антон Койчев посочи, че не подкрепя преекспонирането на определените тип искания, както и присъствието на политически лица, които се явяват защитници на каузата, визирайки Мая Манолова.

"Искам да ги помоля да не стават оръдие на манипулации и да не влиза в чужди сценарий. Исканията им са изключително актуални, средствата, които получават в някои случаи, са доста ниски, дори обидно ниски, но няма смисъл от намеса на политически лица. Разговорът за излизане от кризата и действията, които трябва да се предприемат, са предмет на друг формат. Времевата рамка няма да е в един управленски мандат", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плащаме здравни вноски,а *** ги прехвърля в частни болници,за които допълнителна плащаме.А детенце работи като финансов съветник в турската "Аджибадем сити клиник" не за бадеми,а за 25 бона....
32
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сестрите колко пари са взели да направят тоя цирк и какво прави там Австралиския убиец.Сестрите работят повече от лекарите и заслужават по-високи заплати но не и като тези който се продават за пари!
31
16
 
9
 
! Отговори
Дауншифт преди 4 години
Ами,ако направят сестринските заплати 1220 лв. , то ще помоля директора на болницата да ме преназначи от лекар като мед. сестра , защото сега основната ми заплата е 800 лв. Остави, че ще получавам с 50% повече като сестра, ами ще спя спокойно дали няма да сгреша и да умре някой пациент. Като доктор нося отговорност, като сестра никаква - "доктора така ми нареди"!
30
0
 
16
 
! Отговори
Даваме преди 4 години
Хитрите лекари подкрепят сестрите,защото ако сестрите започнат да вземат по 2 минимални(1220лв.), то лекарите ще трябва да стартират базово от 3 минимални(1830лв.) Това ще е почти двойно увеличение за повечето от тях. Ура!Да му мислят тези които плащат здравни вноски и ще им ги увеличават. Тези, които не плащат - дреме им на к..., колко плащат другите за да ги лекуват безплатно.Ако бях от маалата или пенсионер, съм съгласен и 5000 да им давате вие на сестрите и 10 000 на лекарите!
29
5
 
7
 
! Отговори
z342455 преди 4 години
Трупа " Станчев" с цирковия си номер "ПЕРВАЗА" - достоен за цирк "МОНАКО"
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистическите революции са упреквани с основание, че осъществяват до голяма степен погром върху интелигенцията Преходът на България от социализъм към втората фаза на капитализъм осъществи на практика измитането на голяма част от образованото съсловие или в чужбина, или "в миша дупка" и превръщането на държавата в обслужващ средно и ниско образован персонал за дребни битови услуги. Ето и днес начело на сайта пишете кой пълни най-много хазната - занаятчии.Върнаха ни със 180 г назад.
27
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В ГЕРБ няма лекари.Има само подмазващи с купени дипломиКато Лъчо Мозъка и Корвата Дариткова.
26
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няколко пъти поканеният доктор каза, че исканията са справедливи. Щом са справедливи, управляващите, ако са с втора сигнална система, ще се направят възможното да променят системата в полза на цялото общество, да не е както сега в полза на ограничена част от него. Управляващите обаче са доказали, че са с твърде слабо развита втора сигнална система. Дебелокожи като тапири са. По този повод немците казват: Който не иска да чува, трябва да чувства.
25
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българска поговоркаТъкмо научихме магарето да не яде, то взе, че умря.
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Телевизията, която е била на място вътре в сградата при влизане на гардовете, е телевизията на Слави Трифонов. Каза го една от сестрите.
23
16
 
3
 
! Отговори
Пациент преди 4 години
И какво им е по-специалното на мед. сестрите? Просто обслужващ персонал на хотел 2 звезди.
22
2
 
19
 
! Отговори
Антоне преди 4 години
Сценарий е твоето интервю
21
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов задмина и путин и ердоган и хитлер,най отвратителния диктатор в историята на Европа.
20
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пет сестри викат долу един ден НСО не ги пипа що за НСО едната се качила на прозореца вика революция един театър на БСП тъи като тъкмо се стабилизира държавата.Другите пък Ганчев не искали ми тои ви база построи изплати ви дълговете оставини без отбор по точно отбор които едва стои е няма такава държава а тия мед сестри де пачки и бизнес въртят две изумително ха града догодина едната е в герб може би
19
5
 
21
 
! Отговори
Хахааха преди 4 години
Подкрепя само сестрите, които помагат на ГЕРБерастите да крадят 3 милиарда от здравеопазването
18
6
 
8
 
! Отговори
Мая съветва преди 4 години
Следващият протест -в мола
17
8
 
23
 
! Отговори
д-р иванов преди 4 години
тоа е лекар колкото дариткова и лъчо мозъка са лекари калинки с връзки
16
8
 
23
 
! Отговори
Gregory House, M.D. преди 4 години
Лекарю от ГЕРБ, подкрепяш на бай Янко саксофона!Ако ги подкрепяш, излез и ги защити!!!Ако не ги защитиш, значи си против тях.Толкова е просто.
15
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото Барни Ръбъл е юрист...
14
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лекар от Герб не може да съществува!Не мисля, че има човек от шайката с реално висше образование!