БПЦ призовава за всеобща молитва днес в 20:00 часа

Патриархът ще извърши молитва към Бога за изцерение от коронавируса
23 мар 2020 18:20,
67
БПЦ призовава за всеобща молитва днес в 20:00 часа
Снимка: БГНЕС

Камбанен звън ще огласи тази вечер от 20.00 часа за 10 минути Старозагорска епархия, БПЦ призовава миряните към молитва. Това се посочва в писмо до медиите от пресцентъра на Старозагорската митрополия.

Още по темата


По това време патриарх Неофит ще отправи молитва към Всеподателя Бога за изцерение от коронавируса, добавят от митрополията.

Призоваваме миряните да останат по домовете си и да вземат дейно участие в молитвата
на нашия патриарх, се посочва в писмото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
2
 
! Отговори
Отец Нафарфорий преди 4 години
Колко и да се молите, никой няма да слезе от небето и да ви помогне. Действия трябват!
58
1
 
1
 
! Отговори
наивен преди 4 години
Вчера се молих и днес гледам Тиквата още не е цъфнал от телевизора.Дали пък молитвите не помагат?От вируса сигурно ще се отървем , обаче от банкянския владетел отърване няма.Този път е решил с цената на всичко да изкара мандата.Дори с цената на военно положение.Ще му е за първи път.
57
1
 
2
 
! Отговори
Не! преди 4 години
Кога ще има арестувани свещеници като ш Гърция? Кога ще затворят църквите за миряни, пардон, овце...
56
0
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Да се помолим и Бойко вече да не е Началник.
55
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
НЯМА смисъл да празнуваме, кога е роден Христос... За България, НЯМА значение, кой е измислил мечовете или копията. Важното е че ги ползваме..... ВАЖНИ са законите, които имаме от Християнството- НЕ кради от съседа си. Не пожелавай собственост на съседа си, в България.. България я има щото сме създали ДЪРЖАВА, правят се семейства между българи , строят се къщи в които да живеят тия българи, и се отглеждат животни, за храна- месо, мляко, риба..
54
1
 
1
 
! Отговори
2 преди 4 години
Щото в последно време често четем за Монголците и Хуните, че са завзели големи територии, ОБАЧЕ, тия САМО са крадяли, спяли са където намерят, в чужда къща и когато НЕ са могли да победят в война, са почнали да се крадат по между си, и са се самоизбили и затуй са ИЗЧЕЗНАЛИ.
53
2
 
3
 
! Отговори
3 преди 4 години
Между 681 г и 863 г, в България се е почитал същия БОГ, както монголците и хуните, но онези само са се крадяли и са се самоизбили.. България я има, заради Български Език, Християнството и начина по които се обличаме и изглеждаме... Чрез тия ОТЛИЧИТЕЛНИ белези, може да РАЗПОЗНАЕМ българите. Всички с Турски имена-Осман, Али,Мехмед, Махмуд, Халил, Фатме, Анифе, които ходят по джамии( мюсюлмани) са Ислямско- турски ШПИОНИ...
52
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЗАСРАМЕТЕ СЕАйде,сттига си плюл по хората и църквата,това не е твоя работа!
51
5
 
0
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ас ништо че сам кумунис, ше ми се помола1
50
5
 
4
 
! Отговори
стар пожарникар преди 4 години
Защо да се молим бе попе? Нали Господ е справедлив и обича еднакво всичките си чеда! Защо да му се молим, да ни избави! Да живееш, не е привилегия! Полагани се, щом си имал милоста да се родим. Защо допускаш несправедливост? НАЛИ СИ ВСЕМОГЪЩ!
49
5
 
5
 
! Отговори
ЗАСРАМЕТЕ СЕ преди 4 години
САМО ВИЖТЕ НАКОНТЕНИТЕ ДАМИ В ЧЕРКВИТЕ....СТРАХ ГИ Е ДА СИ СЛОЖАТ /ВОАЛ/ ЧЮМБЕР/ КЪРПА/ ВЪРХУ ПРИЧЕСКИТЕ СИ :(((((НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ ЦЕЛУВАТ иконите с начервисаните си змийски УСТИ !!СПРЯХ ДА ХОДЯ НА ЧЕРКВА ЗАРАДИ ВСИЧКОТО ТОВА недоразумение !!!!АМИ ЗА ПУШЕЩИТЕ ЦИГАРИ ''служители'' на БОГА ????
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни фарисеи ,от корони ,злати и парцалки златошити ,ще им се счупят вратовете-кога Христос и учениците му са киприли със злата ? Тези не са за пример и подражание - псевдовярващи
47
4
 
1
 
! Отговори
ГОСПОДИ ПРОСТИ МИ преди 4 години
НО, ЛОЗЕТО НЕ ИСКА МОЛИТВА !!грабвайте мотиките ! И НА СЕЛО ..... ВСИЧКИ В УЮТНИТЕ офисчета всеки може ....:(((
46
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баба ми на времето казваше : Хляба не иска молитва, а мотика.Като останем без пари и заплати каква молитва ще ни спаси?Стига лицемерие от фалшиви спасители.
45
4
 
13
 
! Отговори
Мехмед преди 4 години
"Патриархът ще извърши молитва към Бога за изцерение от коронавируса"Браво, те тия работи стават само с молитви, за какво са ни медици и темподобни учени...
44
5
 
5
 
! Отговори
отвратен преди 4 години
Докато парите управляват света ,всичко ще е безверие ,лицемерие и суета ! Само като видя как се кръстят и какво говорят политиците , и как четеше библията патриарха ,ми идва да стрелям на ред !
43
8
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име; да дойде Твоето царство; да бъде Твоята воля както на небето, така и на земята; насъщния ни КОРОНА ВИРУС 2019 дай ни днес и НЕпрости нам дълговете ни, както и ние НЕпрощаваме на длъжниците си; и не ни въвеждай в изкушение НА ДОН БУДА, но ни избави от лукавия ГЕРБ".
42
2
 
5
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 4 години
До Професор-Василев-Тонката-Странджа #29Айде прибирайте си го там на небето ,че вече ни е втръснал на всички с глупостта си.D;rk=
41
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора! Сега е 20:00 часа! Молете се !
40
2
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВЪЗДАЙ СПРАВЕДЛИВОСТ ГОСПОДАРЮ НА СВЕТА!