399 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас

Новите случаи от днес са 20
Обновена: 31 мар 2020 17:07 | 31 мар 2020 17:05, Красимир Ангелов
259
399 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

399 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб.

Новите лабораторно доказани случаи са 20. От тях 19 са в София, а един в Перник.

Още по темата
146 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия, като 14 от тях са интубирани.

По отношение на общата картина - 227 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 172 на жени.

Регистрираните случаи по административни области са както следва: Благоевград – 11; Бургас – 18; Варна – 20; Велико Търново – 2; Габрово – 2; Добрич – 6; Кърджали – 6; Кюстендил – 6; Ловеч – 1; Монтана – 17; Пазарджик – 7; Перник – 6; Плевен – 9; Пловдив – 24; Силистра – 2; Сливен – 4; Смолян – 7; София – 244; Стара Загора – 2; Хасково – 1; Шумен – 4.

От общия брой на потвърдените случаи 20 души са медицински персонал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И няма нито един оздравял ли, бе Мутафчийски?
120
9
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
абе,генерала от армията Мутафчийски дали е ходил в казарма?..Щото го гледам ,че се пъчи навсякъде с генералската униформа,обаче БЕЗ ФУРАЖКА!!!!!това е тежко нарушение на устава и правилата..Фуражката на офицера и кепето на редника са част от униформата!Та или ще е с униформа,или цивилен.без фуражка се едно да тури куртката,а надолу..-с дънки..обаче на кой му пука?!..Важното е с укоряващ глас декларации да са прават,да са гледа строго и заплашително..Другото са подробности..
119
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами те нали казаха , че тази година грип "тип Б" бил много сериозен, имаме много възрастни хора починали. Това беше мантрата февруари. Икато нямаха изследване за короната, много знаеха дали е тип Б или е Ковид. Те и сега същите хора умират, така ,че само изследване ще поогне, а такова не се прави. Англичаните мислят 17 млн теста да направят , и които е карал обратно в икономиката, иначе ще оттече до септември.
118
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
корона има у нас от декември... баскетболистките националки си го казаха. били са там на турнир.
117
3
 
13
 
! Отговори
цял свят преди 4 години
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
116
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво стана с изследването на полицаите? Мен живо ме интересува, след втрисащия грип, които карах в края на февруари, че и с кашлица. Хора платили си сами изследването, казват, че са изненадани , че имат антитела, а са карали грип януари. То не е нелогично от декември да прескочи в европа за месец-два, каквото е заразно. Ако се окаже , че 20% вече имат антитела то тази карантина е безсмислена и много , ама много скъпа.
115
3
 
11
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Селяни прости чакате ли с нетърпение да влезете в епицентъра на бурята!!!???Страшно е, хората загубват човешкия си облик, живота е егоистичен, ако има нужда от апарат за командно дишане и трябва да се избере между един българин над 45 години и един млад ц.иганин лекарите включват директно на ц.иганина, който няма застраховка и преди това е заразил сто човека!Забранявам ви да мислите така, защото това го забраняват от ЕС, това са само хипотетични мои мисли, които винаги се сбъдват!Лари!ЦРУ!!!
114
0
 
2
 
! Отговори
до 117 преди 4 години
Не ти е точен цитата. Нещо си чел, ама не съвсем."Една лъжа повторена 100 пъти - става истина."
113
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София пламна от *** бе, от берачи на ягоди. Какво ще ми кацат тука?- пускай ги да скачат с парашути над родните села
112
1
 
1
 
! Отговори
gf hf mf :> преди 4 години
До 111,Само, че те могат да си печат долари и никой нищо не може да им каже, а и са развита и богата страна. Ние не можем. С тези смешни 10 милиарда, колко да е помощта? Ще теглите заеми, защото не можем да печатим левове. :)
111
15
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Генералите Бойко Борисов и Венци Мутафчийски спасяват нацията а некви тука маргинали:):):):)реват срещу тях и цъкат плюсчета и минусчета:):):):)А иначе вее е ясно,че на Парламентарните 2021 ГЕРБ печели с убийствена преднина,БСП 10%,а Психодесните пак под бариерата и ше гледат НС отвън:):):):)
110
2
 
11
 
! Отговори
Гьобелс е казал: преди 4 години
"Повтаряй една лъжа често и тя ще се превърне в истина"Сега всички в унисон повтаряйте, как този вирус е виновен за разпадащата се световна икономика, а не банкерите, които помпат фалшиви пари и създават илюзията за работещи икономики.
109
0
 
0
 
! Отговори
до 113 преди 4 години
Що бе, искаме столичаните да си отидат по родните места, какво си се уплашил.
108
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОнчоСтарческият егоизъм унищожава света.В онази приказка бяха избили възрастните, и единственият останал жив дал мъдър съвет. Сега мъдрост нямат, шубето ги тресе, и са готови да обрекат внуците си на глад, само и само да не им стане нещо. Ех, Ончо, Ончо, ако знаех къде си!?
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има статистика като прогноза при лош и добър сценарий дори по градове, но не ни я съобщават.Би било хубаво да се каже на 1000 души колко се очаква да се заразят, колко от тях ще бъдат настанени в болница, интензивен сектор, колко починали за жалост се очакват.Според прогнозата на Института Хопкинс е лесно да се изчисли очаквания брой починали на 1 млн. население, но ако се струпат много болни по едно и също време ще стане като в Испания и Италия т.е.смъртните случаи ще нарастнат.
106
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слагайте София под карантина!Трябва заразата да се изолира, иначе цялата страна ще пламне
105
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо, нищо, на Господин Президента и съмишлениците му, дано не им се наложи да запеят друга песен по време на пика.
104
6
 
5
 
! Отговори
до 106 преди 4 години
Абе вие хейтърите сте про-паднали изначално. Само ви плащат от чужбина във фалшиви пари.
103
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 47Не се знае, може и на 20г някои да са прежалени. Не всички са здрави като бикове, както се представят
102
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болните от коронавирус са едно, а заразените са съвсем друго!!! Не бъдете просто ттъпи, а поразсъждавайте малко. Цифрите които виждате са евентуално заразени. Казвам евентуално, защото тестовете са ненадеждни при еднократна сесия.