399 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас

Новите случаи от днес са 20
Обновена: 31 мар 2020 17:07 | 31 мар 2020 17:05, Красимир Ангелов
259
399 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

399 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб.

Новите лабораторно доказани случаи са 20. От тях 19 са в София, а един в Перник.

Още по темата
146 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия, като 14 от тях са интубирани.

По отношение на общата картина - 227 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 172 на жени.

Регистрираните случаи по административни области са както следва: Благоевград – 11; Бургас – 18; Варна – 20; Велико Търново – 2; Габрово – 2; Добрич – 6; Кърджали – 6; Кюстендил – 6; Ловеч – 1; Монтана – 17; Пазарджик – 7; Перник – 6; Плевен – 9; Пловдив – 24; Силистра – 2; Сливен – 4; Смолян – 7; София – 244; Стара Загора – 2; Хасково – 1; Шумен – 4.

От общия брой на потвърдените случаи 20 души са медицински персонал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
9
 
8
 
! Отговори
Щази преди 4 години
Генерала на лъжите
140
1
 
7
 
! Отговори
Не бе преди 4 години
В болниците няма пъдят ги в домовете си принципа ако оцелее.За това не влизат да снимат.
139
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брояча на реСпубликата вече ги брои сутрин в 8,00 часа докато спиме. Ако заразените си стояха там където 25 години си живуркаха а на нас ни се смееха че работим за две техни надници на месец, сега нямаше заради тях ние дето 30 години студуваме щото сме си свали ли радиаторите и си светиме със свещи и газени ламби щото тока и парното са мнооого евтини, сега нямаше да стоим затворени в Оборите а щяхме да работим и да имаме пари поне за хляб. А сега същите тези заразените ще си харчат еврото.
138
9
 
15
 
! Отговори
Щаба от измамници преди 4 години
Във коя софийска болница са настанените заразени,искам да отида и да снимам да видя поне 20 човека там болни от свирепия грип,да не се окаже ,че повече от двама човека няма да видя във болница ?
137
12
 
6
 
! Отговори
Бончо преди 4 години
Старческият егоизъм унищожава света.В онази приказка бяха избили възрастните, и единственият останал жив дал мъдър съвет. Сега мъдрост нямат, шубето ги тресе, и са готови да обрекат внуците си на глад, само и само да не им стане нещо.
136
2
 
10
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До Ончо. Ончоооо, пожелавам ти от сърце, когато станеш на 60+ някой да каже подобни думи и за теб! Бъди здрав и дано доживееш да чуеш и ти такива приказки от внуците си!
135
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целият свят е наясно, че парите са необходимото зло за да съществуваме.Всички в това число САЩ са наясно, че държавата трябва да е по-силен фактор за да не ни вкарва пазарната икономика непрекъснато в тежки икономически кризи, а както знаете от средните класове кризите са нормално явление при капитализма-те дори се предвиждат и планират.Според новата икономическа фразеология Китай е пример за държавен капитализъм т.е.поне аз смятам, че е ясно, че средният път в икономика е печелившият.
134
3
 
7
 
! Отговори
До Инж. преди 4 години
Как пеницилинов антибиотик ще пребори вирус? Смях.
133
9
 
21
 
! Отговори
Вуйчо преди 4 години
Преглед на цифрите: в Румъния 2245 заразени, 78 починали. В Швеция 4435 болни, 180 починали...Ние все още сме нискозасегната страна, а нашенецът реве срещу мерките на Щаба. Стискайте палци да дадат резултат тези мерки и се благодарете.
132
3
 
4
 
! Отговори
дедо от село преди 4 години
До ПроСоТо Може да не знае какъв е Устава в армията, ама иначе е военен и най-вече e мераклия да ви стане президент тоя боков пал.0ячо !
131
0
 
11
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Тонка, не ти ли писна да се мазниш на Бойко всеки ден? То бива възхвали,ама Бог ще ти се ядоса,че обичаш повече Бойко от него.
130
1
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ама защо минуси?..Мислите че е невъзможно некой да стане генерал без да е помирисал казарма?Я помислете пак: Боко за какви "ЗАСЛУГИ" го направиха генерал? Та той едва ли е изгасил и един пожар!..Т. Петкова как я направиха "Министър на енергетиката"?..Като тая едва ли е влизала и в най-обикновен трафопост ?..Ами останалите калинки?...ТУК е Територията на НЕМИСЛИМИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ!!!Всичко немислимо е възможно...И едва ли не задължително..
129
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
+ 40 е бройката днес, а не 20...На някой математиката куца...
128
1
 
4
 
! Отговори
дедо от село преди 4 години
Та пара я дава на младата булка втория мъж хорото(лъжата ) да продължава! Тоя взе много да си вярва на лъжите дето говори! Запри са вече ние не ти верваме даже ни втръснахте.Eй, дедовото ние като сме от село не лапаме доматите с колците и ние четем и знаем!
127
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забавя се световната капиталистическа икономическа криза, както знаете от средните класове това е криза на свръхпроизводство.Да, вирусът е претекстът, безработните са в къщи, а на улицата.Вие какво искате?
126
6
 
4
 
! Отговори
Инж. преди 4 години
ИСТИНАТА ЩЕ ВИ ОСВОБОДИИИ!!! Обикновен аугоментин такова таковата на вируса за 48 часа (само ако някой оперативно интересен пита, ще кажа от къде знам). Пробвайте и вие и ще разберете. Три хапа през десет часа и си готов. И най-важното! Не е скъп, продава се във всяка аптека и , разбире се, ако няма ефект след 24 часа, значи проблема е другаде. Поздрави на всички.
125
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Театрото продължава. На ден по лъжичка докато полудеем всичките.
124
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всякакви продажници сме имали но гербавата хунта ги засенчватова са едни радиоточки на МВФ които работят по инструкциии когато трябва да кажат нещо от себе си засенчват и чаплин и луи дьо финес
123
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американците пуснаха печатницата, дават пари на калпак, ама прясно напечатани. Сещате ли се какво значи това? те не можаха да измислят как да пуснат печатницата, този вирус им дойде дюшаш. Европейците и те за това натискат. И най-заинтересованите това да стане са познайте кои - Италия и Испания. Те затова и там гръмнаха с 11% смъртност - абсолютна лудост от Италия. Пишат всички умрели с Ковид, за жертви, пък че всички са заразени и така или иначе си умират хора, това не е важно
122
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе тия гербави плъхове до кога ще разтакават тоя човечец и стареца ананиевда им бърше на.***.ните задницивчера написал заповед днес я отмена много добре знаем че са го накарали да напише а сега да си я отмени защото ленторезов от банкя цяла седмица ог цех на цех си правеше реклама и показваше как се произвеждат български маски и ще изнасяме а накрая се оказа че маски няма - тия са се разсилни на външни сили и никога нищонито са разбирали нито знаели-каквото им наредят това правят