457 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас

На този етап днес има още 8 нови случая, всичките от София
211
457 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

457 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб.

Броят на починалите е десет, а оздравели и изписани след болнично лечение са 25.

Още по темата
Новите лабораторно доказани случаи са 8, като всички са в София. Лабораториите работят и в момента, като продължават да изследват взети днес проби.

179 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия, като 18 от тях са в интензивни структури.

По отношение на общата картина – към 2 април: 258 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 199 на жени.

Регистрираните случаи по административни области са както следва: Благоевград – 14; Бургас – 20; Варна – 23; Велико Търново – 3; Видин – 1; Габрово – 2; Добрич – 10; Кърджали – 7; Кюстендил – 6; Ловеч – 1; Монтана – 18; Пазарджик – 8; Перник – 6; Плевен – 9; Пловдив – 27; Русе – 1; Силистра – 2; Сливен – 5; Смолян – 11; София – 274; Стара Загора – 3; Хасково – 2; Шумен – 4.

Непроменен остава общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при лица-медицински служители – 20 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименМного хора ще умрат не от корона вирус а от глад и депресия...ти кво чакаш
124
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХмСемейството ми си има всичкорезервни портрети на Тато и руски знамена осигурихте ли?
123
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще *** хората ои улиците, че и трупове ще извозваш с камиони???? Нагъл мошеник. Не си никакъв лекар.
122
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Пз съм и искам да разбера къде и кои са тези 8? Предишните дни изписаха трима, вчера бяха 7, в болницата няма ковиди; новите случаи са само от София... Нещо не излиза сметката май...
121
1
 
11
 
! Отговори
българин преди 4 години
Не искам да те "плаша" гн генерал. Амааа,,,както вървим,ще ударим хилядарката твърде скоро! Не знам на ден по колко "бройки" корона си "внасяме" през границата от "връщащите се ни санародници от къде ли не! Но определено "корона вируса " в БГ е " ВНОСЕН"! Така като гледам,ще се влачат до лятото "връщайки" се! Само ще добава гн генерал . Границата! Границата! Там е истината! Останалото са празни приказки за наивници!!!
120
3
 
4
 
! Отговори
Шаши преди 4 години
Най вероятно, се страхуват тези, който имат някаква болест, без да знаят. Нещо подсъзнателно. Сега ходих до супера. 3 касиерки-общо тегло около тон, тон и двеста. И всичките с маски и шлемове, едната беше с 2.. Няма майтап. Значи си усещат нещо.
119
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почти не трябва да си купувате хляб - купувате брашно, суха мая, олио, сол и захар и си правите хляб в хлебопекарна. Има модел на Филипс, една черна, която прави и кисело мляко, трябва ви само прясно. Имам я, става същото мляко като от магазина. Прясно, яйца, брашно, това е основното. А идеята на костюма и на мен ми се въртеше в главата, не само за хляб, а ходене по институции и т.н
118
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече ни писна да слушаме от сутрин до вечер едно и също. Много хора ще умрат не от корона вирус а от глад и депресия... Бойко тиквата и Ес са виновни за всичко
117
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бау, взе ли си пенсията че не разбрах?
116
2
 
10
 
! Отговори
А преди 4 години
ВлаТко аз пък да ти кажа че като говоря с приятили тук там казват че не е като тук. Да спазва се дистанция тук там накоя маска да не се събират много хора, но примерно не ги преследват за това че се разхождат в парка
115
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - в Германия на 20 април се отварят всички училищаЕ що лъжеш? На 20-ти започва семестъра на студентите в Долна Саксония и са ги предупредили да се подготвят за дистанционно обучение. Поне засега нищо не отварят.
114
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стана ясно че у нас не се проследяват нито се изследват контактните на заразените. Това се прави нарочно или защото правителството не иска дава пари защото сега краденето е на първи план а всичко друго е на втори, или защото такива са нарежданията отвън.
113
2
 
4
 
! Отговори
CC преди 4 години
До SSАко пишеш седнал, значи не си прав.
112
2
 
2
 
! Отговори
Шаши преди 4 години
Хм: Живей си живота, и вместо да взимаш ,,скафандри" си вземи нещо за семейството.
111
1
 
6
 
! Отговори
село Ваксиново преди 4 години
''поне 18 месеца или повече, докато бъде открита ваксина"-ВСЪЩНОСТ НЯКОЙ ТЪРСИ ЛИ ВАКСИНАТА И КЪДЕ Я ТЪРСИ, понеже не са минавали търсещи през нашето село?!
110
2
 
2
 
! Отговори
az преди 4 години
ами хайде страшното мина. Нали обявихме извънредно положение и се изолирахме за да може да се спре заразата и да видим колко ще се появят заразени от преди отва. Математически погледнато новите случаи следва да намаляват вече. Въпроса е докога ще се криеме? Може би контролирано да се отпуска по малко обръча, за да може равномерно да използваме капацитета на здравната система и да минем вируса?
109
3
 
13
 
! Отговори
Шаши преди 4 години
От това извънредно положение полза няма. Опитват се да пазят болните да не хванат грип. Ама те си умират, защото не ги лекуват, от каквото са болни. Който е здрав ще го преживее. Страхът е по-вреден от китайската сглобка.
108
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гответе се за поне 18 месеца извънредно положение, ако ние го позволим! Това е проучване на британски учени, публикувано в CNN. Може да го намерите, като напишете coronavirus uk model cnn"Проучването заключва, че щом мерките за ограничаване на вируса бъдат вдигнати, вирусът ще започне отново да се разпространява с огромна скорост. Затова тези мерки ще трябва да бъдат запазени поне 18 месеца или повече, докато бъде открита ваксина".
107
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в Германия на 20 април се отварят всички училища,детски градини и ясли.иначе всичко си работи нормално.
106
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова ще са самоубийствата до края на Май от немотия и поробващ режим.