Нови 37 души са с положителни проби за коронавирус, общо са 449 болните

Ген. Мутафчийски: 40-годишният мъж е починал от белодробна емболия
Обновена: 2 апр 2020 08:57 | 2 апр 2020 08:11, Анисия Иванова
256
Нови 37 души са с положителни проби за коронавирус, общо са 449 болните
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нови 37 души са дали положителни проби за коронавирус за изминалото денонощие, общият брой на досега заразените са 449, заяви на редовния брифинг началникът на Оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

Настанени в болница са 27 души през изминалото денонощие, а 566 проби са изследвани. Новата област, където има установени болни, е Видин.

В София има нови 8 случая до 16 часа, а след това още 12 случая са установени - общо 20 са за столицата.

В Благоевградско има 3 нови случая, които са от Банско. Във Варна има двама мъже и едно дете на 9 години, които са настанени в болница.

Още по темата

Изписани са нови болни - общ брой на излекуваните са 25 души - 18 мъже и 7 жени, каза Мутафчийски.

Най-младият изписан е на 25 години, най-възрастният е на 80 г., обясни той.

Хоспитализирани са 167 души, 17 са в интензивно отделение.

Мутафчийски съобщи, че има 184 направени депутатски проби, от които 2 са съмнителни.

Шефът на ВМА уточни, че 40-годишният мъж е починал от белодробна емболия, а не от пневмонията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
3
 
21
 
! Отговори
Мнение! преди 4 години
Ще се увеличават в геометрична прогресия защото тиквениците оставиха да се върнат тука стотици хиляди индийци от чужбина Киото всички знаем,че там живееха в абсолютна мизерия натъпкани десетки един върху други в една стая а повечето дори са преживявали на улицата!Това е истината!А лафовете на разни генерали по телевизора са си само празни дрънканици и замазване на проблема!
136
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е проблемът в разходките и бягането за здраве ,проблемът е в масовото струпване на хора ,за което и власта има вина!Пред фирми и учреждения за плащания на сметки на телефони,ток,вода и т.н. се работи с намален персонал и намалено работно време ,това са предпоставки за струпване на хора!
135
3
 
7
 
! Отговори
Човек без маска преди 4 години
Купувам маска с филтър Xiaomi. Маската струва 45 лева и е многократна само сменяш филтъра. Който има излишна маска да пише ще купя за 60
134
2
 
11
 
! Отговори
Ок съм преди 4 години
Това белодробната емболия е коварно явление - както нищо ти няма един тромб на неправилното място и си аут за секунди, което поражда въпроса има ли нещо общо ковид19 и образуването на тромби .. по - скоро НЕ, и все пак - починал от Коронавирусна инфекция. Лека му пръст на човека !
133
1
 
13
 
! Отговори
До117 преди 4 години
За съжаление много от нас са на принципа,,Те ще ми кажат"и не спазват карантината.Трябва сами да си помогнем,да сме дисциплинирани,но.......!? Вчера в Лозенец ,тумба,, ***" ,единият с акордеон на гърба шумно и весело отиваха явно на сбирка,без маски,без ръкавици,Двама от тях влязоха в ,,Била" явно за дезинфектант.Е какво пръскане,какви пет лева с такива ***! А те са много и случаите са много,за съжаление.Видяхте и какъв вой се надигна за маските!Правата на човека ли?Няма угодия за нас
132
2
 
8
 
! Отговори
много ясно преди 4 години
До gf hf mf :>Е те това беше целта - световното правителство
131
2
 
6
 
! Отговори
Руски мужик с водка преди 4 години
Повечето заразени са от селата. Там няма никакъв контрол. Пускайте 2 3 патрулки да обикалят
130
2
 
4
 
! Отговори
До 139 преди 4 години
Няма кой да прави тези масови тестове бе ...лаборанти няма...
129
5
 
2
 
! Отговори
wtf преди 4 години
До gf hf mf :>Не вярвам в световното управление, мисля, че е блъф за отклоняване на вниманието. Не могат да искат такова нещо, защото не контролират целия свят.Винаги следете за блъфа. При нас вчера се каза, че сме имали някаква ваксина която щяла да ни предпази, хората се почустваха сигурни и писането за 5G кулите намаля драстично :]] Ок, готови сме, спасени сме! ха-хаСпасени сме от срив на имунитета?
128
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колеги, всички да пляскаме на балконите, всички, хайде приятели!
127
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам лечението на Гела да се приеме за еталон, за стандарт. Кихваш, отиваш в болницата, приемат те, пишеш в соц. мрежи колко добре те обгрижват и след 4-5 дена те изписват здрав.
126
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спазвайте мерките бе хора, иначе корона вируса ще ви покоси! Праителството и цивилизованите страни като ЕС и САЩ навсякъде прилагат тези мерки, те са нашите по-старши партньори и от тях трябва да се учим, от западните цивилизовани страни!
125
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колеги, стига сте обвинявали хората, които тичат за здраве, разхождат куче или са отишли да хвърлят сметта. Знаете от къде идват заразените. 200-300-400 акта за неспазване на карантина( хора, завърнали се от рискови държави) Като го глобиш -какво? Белята вече е станала
124
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Основната, съществена задача на всички активни борци срещу вируса е да бъдат открити заразените. А как се случва това. С тестове, масови тестове, а не всеки сам да ходи по собствено желание да се тества като дава луди пари за това. Кой печели и кой губи в тази ситуация. С какво се борят да му се невиди.Утре ще ги направим национални герои и песни за тях ще пеем.
123
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 134Паникьорски Шопов, ние си разхождаме още кученцата, работим си нормално само дето след бач не можем да идем да изпием по бира нейде, което е неприятно. Ти ако искаш си се окопал в землянка и изглед след 5 години. Много филми гледате.
122
12
 
19
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Спазвайте мерките бе хора ... Само така ще мине бързо. Опъване, мрънкане и бунтарство ще удължават всичко с месеци...
121
0
 
6
 
! Отговори
Марешки преди 4 години
до 131Жаблянов за жалост отърва кожата- всички от БСП са били с отрицателни тестове.Така поне каза преди половин час Проданов.
120
13
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Още ли искате да разхождате кученца???Още ли ви се тича ,,за здраве,, ???Мислехте се за недосегаеми !!! Старите ви бяха виновни !!! Но почнаха да умират и млади ! Пазете се,бе хора !!! Пазете и родителите си децата си ,приятелите си !!!
119
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова дървени философи имаме, че няма отърване. Мерките са за спазване , а не да търсиш вратички да ги избегнеш. Явно ще си научим урока по трудния начин.
118
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е дъждовно и няма смисъл ,а да видим като се стопли времето колко ще дезинфекцират улици и обществени сгради,метод който на 100% убива короновируса.Искат да носим маски,само ,че маските според самите доктори са ефективни 2-3часа после слагаш друга,използваната се изпира и.т.н!По-голямата част от хората ще изкарат карантината с една маска без да я перат!Ще са ходеща вируснабомба с всякакви зарази,много по-лошо от тези без маска!

Спонсорирани публикации