Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже

До момента смъртните случаи у нас са 17
Обновена: 4 апр 2020 17:17 | 4 апр 2020 14:58, Веселина Йорданова
370
Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

17 са вече смъртните случаи у нас до момента.

Още по темата
Мъж на 54 г. е починал днес в болница “Света Анна”. Пациентът е страдал от ХОББ, диабет и хипертония, дал е и положителна проба за коронавирус, съобщи здравното министерство.

Също днес в УМБАЛ “Света Анна” е починал и 86-годишен мъж, също с положителна проба за COVID-19. Пациентът е бил с белодробна недостатъчност и сърдечни заболявания. 

По-рано днес в "Пирогов" почина 48-годишна жена, тя беше 15-та жертва на вируса у нас.





 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 223 АнонименЗащото китайците действат екстремно и със съвременна техника каквато няма навсякъде по света. Роботи са обслужвали повечето заразени. Лекарската намеса е била по малка. Политиците и управниците им не са корумпирани и не крадат от парите отпуснати за тази епидемия и не възлагат обществени поръчки на "наши" фирми да шият маски или да внисат такива
219
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оляхте се беее! Да дойдат танковете! Побъркахте се от безделие! Ако повечето от пишещите или по - точно пиЩещите тук трябва да ни защитавате нас жените тогава какво??? Хайде спрете се , изпийте една чаша студена вода и си затворете компа.
218
8
 
3
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Не можете да откажете тютюнопушенето ?Не можете да откажете алкохола ?Коронавируса ще реши тези проблеми, за много от вас !
217
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова тежък грип не сме виждали досега, което протича с много високи температури, честа мъчителна кашлица, довеждаща до пневмонии, каза д-р Елена Василева- лекар в Детско отделение МБАЛ- Пазарджик.Именно пневмониите се оказват най-опасни за възрастните хора. Три са вече жертвите в Пловдив, заради усложненията след вирусни инфекции.Вичките тези случаи и в трите поста са от един и същи ден 22 Януари 2019-та.Хайде разбирачите да коментират.Някой помнили такава паника?
216
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 222Защото Китай е комунистическа страна и като такава лъжат за случаите. Към официалните данни прибави минимум 2 нули. Отделно липсват всякакви права и свободи и заразените райони бяха под ПЪЛНА карантина- никой не влиза или излиза, дори от апартамента
215
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 228Кажи ми в кой град живееш и ще те изпратя в съответната болница където търсят доброволци.
214
1
 
4
 
! Отговори
^ преди 4 години
До Анонимен 213Правилно е отбелязала колежката Кунчева.Е сега си представете вирус, който предизвиква МНОГО по-големи усложнения и МНОГО по-често от един ГРИП и сте някъде близко до представата какво е този вирус като проявление. Аз поне никога не съм виждал такава вълна от акутни двустранни пневмонии наведнъж както в сегашната ситуация, тъй че си правете сметката.
213
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доброволец съм, търся вируса, ако някой го е виждал да го даде насам.Да го видя колко е опасен.
212
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСъгласен съм напълно!Радев приказва каквото са му казали от партийната централа, той собствено мнение няма. никога не съм била за ГЕПБ, ама в случая ББ е прав- ако остави на БСП да управляват - ще измрем като мухи. Какво си мислите, че ще стане ако се вдигнат мерките в момента - умрели хора във всяко или почти всяко семейство- това ще стане.
211
1
 
3
 
! Отговори
Бре преди 4 години
Европа има нужда да си вземе в ръце и да спре да бъде роб на всеки дето свирне. На как ще бъде постигнато това като всички национални предатели са на власт? Най-големият враг за Европа и за човечеството са глобалистите.
210
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има доста ***, които си мислят, че ако си седят вкъщи 3 месеца вирусът ще изчезне и няма да ги хване. Не, другари, вирусът ще си ни хване всички, само дето с тоя темп на разпространение по 20 нови случая на ден карантината ще е някъде до 2035 година, когато оздравее и последния българин. Тиквата преди две седмици говереше, че сега ще е пика, сега го отложи за още 3 седмици. Ще има да си чакате заветния пик, докато не психясате от висене вкъщи и останете без работа :).
209
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо в Китай където имахме огнище с 11 млн население има толкова малко жертви на фона на огнищата в ЕС или САЩ ?
208
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Първо ООН да направи разследване за шишенцето с,, антракса ,,размятано в залата ,да направи разследване за химическото ,бактереологично ,атомно оръжие на Садам Хюсеин или Кадафи .
207
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е че на Боко Тиквата и *** от ГЕРБ въобще не им пука колко хора ще починат. В Африка изследват повече от колкото в България. Ясно е че тестовете струват пари, но мутрата Боко не иска да дава пари за тестове, т.е нашите пари за тестове. Единственото което го вълнува е как да си спаси неговата кожа и най вече да запази краденото
206
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вътрешното отделение на пазарджишката болница е препълнено с пациенти след усложнения от грипа. Няма свободни легла. Двамата мъже, които са починали в болницата в Пазарджик, са постъпили тук в тежко състояние. Единият, на 42-години, е бил с дихателна недостатъчност, а по-възрастния мъж е дошъл с белодробни усложнения.
205
1
 
0
 
! Отговори
И аз питам преди 4 години
До ПитамТи върху колко самолета на НАТО имаш наблюдения?
204
2
 
3
 
! Отговори
Сезонния грип преди 4 години
За мен защо няма тази известност всяка година взимам много повече жертви, а вие обръщате внимание само на някакъв коронавирус, който е пълен слабак в сравнение с мен.
203
3
 
2
 
! Отговори
до 211 преди 4 години
няма да стане - Комунистите от ООН не Разследват други Комунисти. Все пак СЗО, което е част от ООН, с Месеци Повтаря Лъжите на *** от Пекин, с което направи Всичко Възможно Вируса да Стигне до Всяка Точка на Планетата!!
202
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 204Това което правиш е отвратително, защото използваш една много опасна болест, за да си правиш "кефа" в "нета". За щастие има кой да решава адекватно, но за съжаление в България точно поради това лекомислено поведение ужасно много неща са огромен проблем.
201
3
 
4
 
! Отговори
Питам преди 4 години
НАТО има сигурно стотици и хиляди пъти повече товарни военни самолети от Русия. Армията на НАТО има огромни запаси от медицински материали! Колко товарни самолети на НАТО кацнаха в ЕС страните членки на НАТО засегнати от вируса да доставят помощ и материали да им помогнат за борбата с корона вируса?