148 тествани в Банско, но само при пет има антитела

Има 4 положителни резултата за COVID-19
Обновена: 12 апр 2020 19:27 | 12 апр 2020 19:10, Нели Христова
201
148 тествани в Банско, но само при пет има антитела
Снимка: БГНЕС

Рекорден брой от 148 тествани души с коронавирус отчетоха в Банско днес, съобщават от "24 часа".

Тестуването с бързите тестове започна сутринта около 10:30 часа, като първи минаха лекари от болницата в Разлог. Медици от спешния център и полицаи.

Бързите тестове са показали, че при петима има антитела, при други двама има прясна инфекция и още двама са дали положителен резултат и по двата показателя на имуноглобулин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
5
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Същото е като с варицелата, колкото по-млад прекараш короната толкова по-лесно ще мине. А, и все от нещо трябва да се мре, няма да сме вечни. Най-тъпо е 5 г да се криеш и да се разболееш и да умреш накрая. А, като си по-млад може да оцелееш.
97
1
 
13
 
! Отговори
Грую преди 4 години
Абе, една кокошка повтори по телевизОРА 10 пъти думата "тестувам", и всички *** почнаха да повтарят...тестувам, тестувам... Само тесто им е в главата :)
96
5
 
3
 
! Отговори
Мутацио Мутандис преди 4 години
Щом има мутации, няма смисъл да стоим вкъщи.
95
4
 
9
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 4 години
Теорията за стадния имунитет падна в канала
94
5
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
о аз-ът 98- Много си смешен;D Неслучайно НИЕ ще оцелеем, а ти- не. Интелектът, невежо при8матче, е да можеш да решаваш задачи от ежедневието, общо в семейство ми сме с 5 магистратури и 1 докторантура, и НЕ СМЕ УЧИЛИ ЗА УЧИЛИЩЕТО, А ЗА ЖИВОТА- за можем В РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ да прилагаме знанията си.----сега разбрах. ВИЕ СТЕ ДОБРОЛЦИ-ТЕСТЕРИ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ЛЕКАРСТВА. Единствено това оправдава глупостите ти. хах ах а ах ах ах ахаха ха ха ах аха х х леле ти по луда отколкото е мислех.
93
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 106Естествено, че като измрат всичките, няма да има кой да се заразява.
92
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До даааааСеверомакедонците взели 176 милиона заради короната.А мие - нищо.
91
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стаден имунитет има.След месец в Ломбардия.От седмица са всеки ден на 30% заразени от тествани.След седмица на колко?След месец...над 50.После кво да заразява.И вече се увеличават заразените,но болните намаляват.Така че има такова чудо.*** лек за стадното мислине няма.....
90
3
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Добре де.Разбрахме.Що пак ни го повтаряш?Аз не чакам твоето разрешение, ходя си в парка всеки ден.---щото се надява да стане истина като го повтаря по 20-пъти, нарича се self-psihology. Девойката е селянче от дълбокия прованс, с мъжлето явно работят в колцентер или нещо онлайн маркетинг, или некви други фрилансерчета, никой друг не би ги търпял 18 месеца вкъщи, а и баси работодателя дето ще издържи толкоз. Не виждаш ли колко е ограничена, я вземат сумарно 4К, я не, ама си мисли че е топа
89
3
 
8
 
! Отговори
заразител преди 4 години
Днес пробвах маска.Задушава ме.Издържах точно 3 минути.
88
4
 
7
 
! Отговори
дааааа преди 4 години
значи 9 човека са имали вирусабез да усетят нищоА геерала Майтапчиски иска да ги метнат в хладилникалошо Седларов лошоима милиони пари от европа за вземане заради вируса
87
1
 
5
 
! Отговори
Доцент Мангасарян преди 4 години
Стаден Имунитет - виждате ли?!
86
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До някоя_сиДобре де.Разбрахме.Що пак ни го повтаряш?Аз не чакам твоето разрешение, ходя си в парка всеки ден.
85
1
 
10
 
! Отговори
До някоя си преди 4 години
Глупости на търкалета. За две години по чехли ще развиете 10 нелечими болести. Разбира се ако не сте от герберската пасмина с мезонетите, терасите, вилите по 500 квадрата.Ама то и Майкъл Джексън си филтрираше въздуха пък си замина.
84
2
 
7
 
! Отговори
До Сандо преди 4 години
Точно това е Средният път между крайностите на изолацията и стадния имунитет:Желаещите да се върнат към нормален живот нека се заразят и след като изкарат карантината, получават пасаван да ходят където искат - срещу задължението да дарят кръвна плазма. С нея ще се имунизират всички желаещи. За месец и половина излизаме от кризата.
83
5
 
7
 
! Отговори
Майна преди 4 години
Преди малко излезнах в Пловдив да си взема голямо ocb с картончета и да се разходя с колата защото в панелката изчатках, от 100 човека които видях 80 бяха без маски! Лека вечер и да си мислите за Генерала
82
0
 
5
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Има ли вероятност да са тествали основно полиция и лекарски персонал и тези данни да да са валидни за за тях. Полицията нали вече я тестваха. Тя си има бюджет. Важно е средно статистическия гражданин. Разберете го. Стига сте се подмазвали. Не разбирате ли че есента може цяла България да е изолирана от Другите държави?
81
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 87"Това е при условие, че целия Свят обяви карантина едновременно."Така е, и е много жалко, че не се случи на ниво ЕС координирано, ами оставиха всеки да се спасява както може. :(Сега трябва да се случи на ниво държава, и да се комбинира със строга карантина при влизане в страната и строго проследяване на контактите и масово тестване, за да може да се отпуснат леко мерките. Сега Китай са в тази ситуация, трябва да гледаме как се равиват нещата там.
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аз-ътЕдва ли ще разбера къде са те закопали, имаче щях да дойда да ти се изуринирам.
79
7
 
0
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
До аз-ътЗабравих да ти кажа.лека ти пръст..Няма да липсваш на никого.---тъй-тъй. нямам кво да ти кажа повече.