Румен Радев: Нека не допуснем никой да се почувства обречен!

Президентът поздрави българите за Цветница
12 апр 2020 09:26, Красимир Ангелов
779
Румен Радев: Нека не допуснем никой да се почувства обречен!

Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни. Това написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ президентът Румен Радев по повод Цветница.

Още по темата
"Днес православните българи отбелязват светъл ден в християнския календар – влизането на Исус Христос в Йерусалим. Цветница е празник и за хилядите наши сънародници: представителите на католическата, на протестантската, а и на арменската общност, които честват Христовото Възкресение. Към всички отправям искрени поздравления и пожелавам здраве и сила", посочва Радев. Нека помним, че неведнъж през вековете българският народ е преодолявал тежки социални, икономически и политически трусове. Надмогвал е кризите заедно и с висок имунитет на духа.

Изправени пред общо изпитание, нека не допуснем никой да се почувства обречен или изоставен. Да не забравяме, че изолацията не е механизъм за държавно управление, а извънредна, временна мярка, която има смисъл само при висока отговорност от всеки от нас. Всеки вярващ, всеки гражданин със свободна и етична мисъл, нека бъде опора за своето семейство, за своите близки, приятели и съседи. За всеки, който се нуждае от подкрепа. Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни.

Пожелавам на всички светъл празник и умножена сила на вярата, която лекува страхове, учи на състрадание и съпричастност и възкресява надеждата в собствените ни възможности", написа президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


779
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
368
3
 
7
 
! Отговори
до Анонимен преди 4 години
Глупостите на Анономния са вирус, пуснат от глупавите му кумири.
367
12
 
30
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Другарю ***, ти си обреченият ! Не слагай българина до себе си ! Стана ясно , че останалите червени другари имат само една възможност - да стегнат чемоданите си и бързо на гарата за Москва и Сибир ( те мечтаят за там ) ! Да им напомним да не забравят да си съберат сърповете и чу.ко.ве.те дето бяха разпръснали по земята българска ! Отдавна нямаме нужда от тези "сечива" и партийните им секретари ! Хайде чао,другаре !
366
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 438Кремълски парашутист, на НАТО'вска хранилка.
365
11
 
31
 
! Отговори
грИгЪ преди 4 години
Трябва това, трябва онова, ами вземи свърши нещо бе. Каква греда е тоя човек, че и командващ на ВВС е бил. И там ли така е бил. Трябва да бъдете силни , трябва да бъдете смели... резил пълен!
364
22
 
13
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
До Анонимен 432Момко,първо вземи хапчето,че нещо редовете с пресякоха!На Секвоя ги посрещнал Батето-Иван Славко!Те довели ваш Боко,Баце,Маце и т.н......В При летенето-основен закон е броят на успешните излитания да е равен на успешните приземявания!Ваш Баце се прави на пилот на самолета България и се готви всеки момент да скочи с парашут и да зачезне!Но...вече знае,че вървите са срязани....Споко ще се яви пилот спасител,но не е от Банкя
363
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 435 Нека ,но винаги има Господ ,който слага всеки на мястото му
362
11
 
28
 
! Отговори
ХАХАХА преди 4 години
Натовски генерал на руска хранилка!
361
23
 
15
 
! Отговори
yffff преди 4 години
аман от герберски ***,я кажете нещо за българския на бойко методиев,хич не говорим за английски а за българския на този червен комунист,че ни прави за подигравка в чужбина с мученето си и наглото поведение при срещите и умирам от срам като ме питат в офиса да им преведа - нещо като ***, пунта мара и подобни. дъщеря ми е в гимназия и може да чете на български,а като гледа видео на борисов ми казва-изобщо не го разбирам.Какъвто матр'яла такъв и на Вожда им българския.
360
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Под всяка статия за президента троловете налазват като мухи на мед. Спрете се хора, поне на този светъл ден.
359
10
 
28
 
! Отговори
До 428 преди 4 години
Колко е "натовски" генерал разбраха всички! Бил е на курсове в САЩ, като много други, а не учил. Английският на 3-годишната ми внучка е несравнимо по-добър от неговия "перфектен". Така че, стига дивотии!
358
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анализаторТ видя ли го излети , а поне една снимка направени от него да си видял .Защото всичко червена пропаганда и агитпропски лъжи
357
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Льотчика не разбра ,че говоренето не е силната му страна .Да прави коремно и да си гледа булката -ам вече е много по-добър.
356
18
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Малко история!Спомени от първо лице.Една вечер дойдоха в къщата на Секвоя,Венци и Пашата. Доведоха едно момче да пази Тато.....Историята си е история.....И какво му е рекъл Тато-момче това дето съм построил за 30г.не можете само да го боядисате....така е 422...
355
19
 
15
 
! Отговори
До 422 преди 4 години
Управлявай боен изтребител и после говори колко елементарно било.Не всеки го може...Честит празник на всички българи, бъдете здрави!
354
26
 
18
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 427: Не ти ли омръзна да пишеш г'лупости цял ден? Президента Радев е натовски генерал, учил е в САЩ (а там не приемат кого да е), беше командващ ВВС (а не само летец), говори перфектно английски, за разлика от бат'ти Бойко, който без преводач е за никъде.
353
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 425Ами взимай си самальотчика и отлитайте към Рашката, некадърен *** комунистически. Колко трябва да си кух та да заработваш с писане на глупости по форумите
352
5
 
8
 
! Отговори
До 425 преди 4 години
Научи се да пишеш и тогава "анализирай"!
351
19
 
9
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
До Анонимен422Облекчил си се и си загубил образа!Като се усвестиш и пред тебе Бащицата от Банкя!Та днес е световният ден на космонавтиката!На 12.о4.1961г.гражданинът на СССР,Юрий Гагарин проправи пътя на човек в космоса,даде нова насока за развитието на човека,мечтите му!Дали вдяваш,а Втози ред за такива кат тебе е речено-РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ!Случаино или не,днес православна цветница и мечтата на човек за развитие
350
21
 
8
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Вечна Слава на Спасителя на Българския Народ- Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов- Новия Христос, Слънце на Нацията, Титан на мисълта N: 1, Футболист N: 1, Епидемиолог N: 1, Художник N: 1, Ръководител, на Когото всички световни лидери завиждат за безмерните Му постижения! От *** от партия ГЕРБ- платен ***!
349
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега тук са се впрегнали няколко серсема са се впрегнали да слагат минуси на всеки коментар в подкрепа на Президента ,но това не променя нещата в държавата и мнението на хората за шайката управляващи и шебеците около тях!