София отново се пълни след празничните дни

Кой ще може да влезе в столичния град?
Обновена: 20 апр 2020 08:20 | 20 апр 2020 07:44,
154
София отново се пълни след празничните дни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Очаква се трафикът към София да се увеличи през днешния ден. По данни на полицията опашката от чакащи автомобили на АМ "Тракия" към момента е над 1 км, информира  Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Много от тези, които напуснаха града преди празниците, може и да не успеят да се приберат. Всички, които ще се опитат да влязат днес в столицата, ще бъдат щателно проверявани от МВР. При нередности в декларациите ще има санкции.

Стотици шофьори напуснаха София преди да бъде въведена забраната за излизане от града по великденските празници. Прибирането ще става през двата прозореца, разрешени за преминаване през КПП-тата: между 6 и 8 ч. сутринта и между 18 и 20 ч. вечерта.

От МВР обясниха, че мерките ще бъдат изключително сериозни, като ще се гледа внимателно всеки отделен водач и хората, пътуващи в отделните автомобили. Не е изключено да има и такива, които няма да бъдат допуснати да влязат в София. Глобите за неподчинение и неизпълнение на полицейските разпореждания са между 100 и 300 лв, включително до 3 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заложиха цяло Лято заради Три Дни ...иииии всичко това поради Тарикатлък .... Ще видим след няколко дни, колко ще струва на всички ......
134
2
 
2
 
! Отговори
софиянец преди 4 години
Помоооооощ!!! Сeлянитe напираааат!!!
133
1
 
0
 
! Отговори
Коментар преди 4 години
Стига сте създавали работа на лекарите и полицаите, те не могат да почиват заради вас! Що за хора сте?! Заради вашия кеф те се заразяват и не могат да се приберат при близките си. Някакъв тарикат от Пазарджик не можал да вкара любовницата си в София, егати простащината!
132
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не трябва да ги пускат. Тия живеят на друго място, в София само работят. Да отидат да преспят на другото място и утре сутринта в 06 до 08 часа да дойдат за преминаване. Посочват къде работят, кой им е началника и като излъжат жална им майка. Тарикати гадни!
131
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голямата част хейтъри не разбраха, че да пътуваш и да ръсиш вируси са две различни неща и второто не зависи от местоположението, а от спазване на дистанция при общуването.
130
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя се, те наистина ли ще карат хората да висят по 8 часа, ако трафикът не успее да премине в рамките на "прозореца"? Може да е голям кеф да мачкаш, но това ще ви се върне, дрогаре управляващи, ще ни мачкате три месеца, но всяка несправедливост после се връща.
129
3
 
5
 
! Отговори
До воевода преди 4 години
Лесно може да видиш колко "не излизат"в Швеция. Кафета , градинки и паркчета гъмжат от живот. А Що се отнася до мацинствата-Швеция се "слави" като една от държавите с най- големи малцинствени маси. Голяма част от популацията е съставена от арабски, африкански, че и славянски етноси за цвят.
128
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
селендури пишман софиянчета най добре е да си стоите на село
127
7
 
15
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
За ,,киселиците" и недоволните, сега са виновни полицаите?!? Като се натръшкат стотици болни и няма легла за всеки ще са виновни лекарите. При всички положенията ,,тероризираните многознайковци" ще са невинни и ще продължат да плюят. Никоя здравна система не може да поеме струпването на болни наведнъж,видяхме го по света.
126
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шопи в София отдавна няма, родените и израсли в града са около 5% от населението, може и да са по-малко. Мйеканйето е повсеместно, особено по-младите "жители" са аграри от кол и въже, облечени в анцузи/минижупове, функционално неграмотни, виреещи във венерическите дебри на Студентски град, заети в "строичилствуту", ресторантьорския бизнес и учещи "вишу" в някой от 5000-те измислени ВУЗ-ове. Селяните с жлъч наричат София най-голямото село, защото именно те го направиха такова.
125
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Тези часове са за да може полицията да си върши и останалата робота а не само да виси по пропускателните пунктове! Мисли"--------Значи през останалите часове полицаите, които са на смяна, ще хукнат да вършат друга работа... смешно...
124
4
 
4
 
! Отговори
6 преди 4 години
А и не разбра Банкянския дали ни конфискува апартаментите или още са наши. На ортака Пеевски ще му дойдат дюшеш.
123
7
 
4
 
! Отговори
воевода ДР преди 4 години
Едно е какви са мерките, а друг е въпроса как се спазват. В Швеция например "съветваме Ви да не излизате" = "не излизайте". В Белгия мерките почти не се спазват, особено в големите малцинствени квартали откъдето произлизат и много от ислямските терористи.А относно прозорците - хаоса го създават безмозъчните гуляйджии тръгнали в сегашното положение да разпускат от карантината. Тези часове са за да може полицията да си върши и останалата робота а не само да виси по пропускателните пунктове! Мисли
122
3
 
6
 
! Отговори
6 преди 4 години
Ще го видят на изборите. Късно е вече.
121
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както и да се напъвам, не мога да схвана смисъла и ползата от тия "прозорци" по 2 часа?! Единственото обяснение идва от фатмашко-милиционерската същност на прилагащите тази "мярка" - дай сега да ги унижаваме, да ги мачкаме, да знаят кой командва тука. Те нашите фуражки по принцип така си действат, за толкоз им стига капацитетът. Ако някой види друго обяснение за тия двучасови "прозорци", водещи единствено до напрежение, хаос, натрупване на хора и неудобства, моля да сподели. Аз не мога.
120
8
 
9
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
Заради тъпите селяни който се прицраха и сега идват във софия са такива мерките пасете си кравите
119
4
 
14
 
! Отговори
До воевода преди 4 години
Хайде сега сравни смъртните случаи на шведите, с тези в Белгия, които са със сходна популация и където наложиха строги мерки преди нас дори (12 март). Какво излиза- че Швеция се е справила 3 пъти по-добре , без налагане на излишни неадекватности. Хайде сравни с Беларус, където на практика липсват каквито и да са мерки, а имат едва 47 починали. Сравни ги с Италия и с Испания. И какво се получава? Файда от заключвания и изнервяне на населението...
118
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срещат се Вуте и Геле:- Вуте, какво правиш тука бе, с к'во ръсиш ?- Геле, пръскам против крокодили.- Е тука никога не е имало крокодили, бе!- Е па аз нали пръскам!!!Слушайте ГРОБ, вместо да идете да си направите по един тест за антитела и да прецените струва ли си да връщате кредити и да се редите на опашки пред бюрата по труда, заради неадекватността фуражките.
117
3
 
17
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 4 години
Хората излязоха и се прибраха без проблем. Знаят колко струват заканите на полицията, общината и правителството - нищо.Ако толкова искаха никой да не излиза, щяха да блокират града още в сряда сутринта, а не в петък, след двудневно предупреждение.
116
4
 
12
 
! Отговори
к преди 4 години
Колкото по - строги са мерките - толкова по - слабо е правителството. Обяснението е просто - не се изнася адекватна информация базирана на реални данни, за сметка на това се разчита на популизъм и насъскване на определени слоеве от населението един срещу друг за да се печели евтина популярност и удобрение. Така най - бедните, обикновено и най - лесно манипулируемите ще страдат най - много. Тестовете струват по 15 лв, направете си и вижте дали мерките са адекватни или не ..