Цветя за Милен Цветков, но посмъртно и на мястото на катастрофата

Десетки приятели, близки и почитатели със спомен за него
Обновена: 21 апр 2020 20:06 | 21 апр 2020 18:00, Камелия Цветанова
72

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Десетки приятели, близки и почитатели на журналиста Милен Цветков поставиха цветя на мястото, на което загуби живота си в неделя малко след 18 ч.

Той загина, след като джип помете колата му,  докато чакаше на червен светофар близо до мол „Парадайз“.

Още по темата

Шофьорът, който отне живота му, е 22-годишният Кристиян Николов. Той беше задържан от полицията на мястото на катастрофата. При теста в кръвта му бяха засечени канабис и амфетамини.

Николов е в ареста за 72 часа. Прокуратурата ще поиска  да остане в килията за постоянно.

Една нощ в 3 Районно управление прекара и майка му Десислава Пешева.

Джипът, с който Кристиан Николов удари колата на Милен Цветков, е собственост на управляваната от нея фирма "Винпром -Карнобат".

След катастрофата Икономическа полиция започна проверка на произхода на средствата, с които е закупен автомобилът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
До Станислав преди 4 години
Знам ,че ще ми слагат минуси,но си много прав!А и не виждам мнението ти да не изразява уважение,пред смъртта и закона всички са равни! Моя баща беше на 30 като го убиха два сирака остави! Така,че........
50
1
 
1
 
! Отговори
До Станислав преди 4 години
Голям *** си, Станиславе! За да стане човек известен, много труд е нужен. Има нещо наречено съпричастност, уважение, човещина, ама ти си много далеч от тези неща. Къде ви отиде възпитанието, Българи?
49
3
 
3
 
! Отговори
Станислав преди 4 години
Това е тъпо. Умре някой известен журналист или личност и почнат да се вживяват, цветя, свещи, плюшени играчки. Всеки ден умират хора по такъв нелеп начин, но са само статистика а това е само да се направят няколко снимки как са сложили цветенце и колко са състрадателни. Просто фалш и показно. Пари дори събират за него без да е наясно някой дали имат нужда семейството му от пари.
48
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Маските са Отговорност към Живота на Хората ! Солидарност !, а НЕ носенето на маски може да доведе до това - Преждевременно много Хора Завинаги да Замълчат/умрът !Бог да ти прости !
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А МАМИНИЯТ *** Е НЕВИНЕН. Синче на важна богата бизнес-дама, синче на депутат и сатанистка щерка на прокурор. Правосъдие? Не ме разсмивайте.Елена Гунчева, Фейсбук
46
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не го харесвах като журналист и човек, но това не пречи да ме е яд за нелепо загубеният живот и то от един деградирал наркоман. Мир на праха му.
45
2
 
11
 
! Отговори
ъъъ преди 4 години
Мен, като цяло, си ме кефеше и наистина ми е жал, че си отиде по тоя нелеп начин. А тази сутрин, като ми се яви по време на сутрешното кафе оня празнодумец с пагоните, така ми се прииска да го видя седнал в някое студио срещу Милен Цветков..
44
2
 
5
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
Нищо чудно някой вечер да ги събере Тея китки и да ги продаде
43
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като знам куките какви са, как не пропускат кола над 20-30 хилки, вероятно щом 4 години е активен шофьор, явно си е плащал, за да има само едно нарушение. Мога да се хвана на бас, че е от камера.
42
4
 
0
 
! Отговори
до 41 преди 4 години
Нееее, не е уважение, това си е безплатен PR на негов гръб...
41
29
 
10
 
! Отговори
до 47 преди 4 години
Моята теория е друга. Да беше си спазвал карантината, нямаше да умре. По-лесно, отколкото да обуздаеш озверял наркоман. Ама Милен е над карантините. По-скоро беше. Публично се подригра как маските запушвали устите и не помагали за нищо. Пошло и гнусно.
40
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майката 100 % е знаела, че *** се дрогира .Лично му е давала пари на лекето, ако беше тикнала в комуна да се лекува Милен щеше да е жив.Познавам майка, които знаят ,че децата им се дрогират, но не вземат мерки. Безотговорни към собствените си деца трябва да носят същята наказателна отговорност
39
6
 
1
 
! Отговори
аа преди 4 години
От наркотици не се печелят кой знае какви суми, за какви милиони говорите, не знам...
38
18
 
10
 
! Отговори
до 41 преди 4 години
Всеки в някакъв етап го гонят. Какво да кажат колегите му?! Че го изгониха, защото беше бездарен, нагъл и надут пуяк ли?! Че го изгониха, защото гледаемост нямаше никаква, защото в един момент дори бабичките от блока, които му бяха първи фенки заради жълтото му предаване, спряха да го гледат. Еми, все пак, показал е за кратко качества на добър журналист, затова се изказват позитивно. Трябва да има малко благородство в случая. Ако кажат истината, роднините ще ги заболи жестоко. Уважение малко.
37
2
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 години
До 39Аз съм гербер,колкото ходжата е християнин.Аз съм аполитизиран умнико.
36
0
 
19
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Десетки приятели, близки и почитатели на журналиста със спомен за него и искат справедливост. Дано нарк.оманчето и другите с него си я получат. Ама аз да питам колегите му и приятелите му: къде бяхте когато го изгониха от телевизията, бре?!
35
7
 
15
 
! Отговори
до 39 преди 4 години
Бойко ще накаже някакъв клоун, чиито първи шут беше Петканов?! Ще накаже някакъв сеирджия, който кани неграмотни плеймейти в плиткоумните си предавания, за да ги излага публично?! Не, такъв човек не е интересен на големите. Той е обичан от фена на плоската интрига, на сеира.
34
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ямболски цървулСтога си ревал бе гербер, една тиква стига да си гледа нарциса.
33
6
 
32
 
! Отговори
Компетентен преди 4 години
Какво лицемерие, този човек от много време е безработен, никой не го искаше и канеше на работа, защото се насираха, че бойко ще ги накаже. А сега всички са му приятели, че и на приказки го докарват.
32
9
 
15
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 години
Какво лошо написах?!? Имам два минуса.Гледам,че и други хора има с минуси,за това,че са написали " мир над душата,или праха ти Милене' ...Тези,които цъкате минусите,ВИЕ СТЕ МИНУСИТЕ! Като Милен такива журналисти се броят на пръсти.Всички други са ***,папагали и всякакви други пернати.Но не и гарвани,защото те са най-умните птици!