Майката на Кристиан Николов - с обвинение и 100 000 лв гаранция

Очаква се и двамата му спътници да са привлечени към наказателна отговорност
21 апр 2020 18:09, Петя Славова
85
Майката на Кристиан Николов - с обвинение и 100 000 лв гаранция
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С обвинение се сдоби и майката на Кристиан Николов - шофьорът, който уби журналиста Милен Цветков.
Прокуратурата привлече в качеството й на обвиняема майката на 22-годишния младеж.
Обвинението срещу нея е, че е дала джипа на сина си, който е бил под въздействие на наркотични вещества – амфетамин и канабис. Определена й е мярка за неотклонение – гаранция в размер на 100 000 лева.Очаква се и двамата спътници на Николов да бъдат привлечени към наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
0
 
! Отговори
Хм... преди 4 години
Последните три коментара са на някой апологет на убиеца и мазно, мазно се мъчат да оневинят убиеца и да омаловажат бягството на съучастниците му. Колко банално. Още малко и ще искат обезщетение от Цветков.Такива змии като тази, трябва да бъдат издирвани и разпитвани наравно с убиеца и съучастниците му, за затаяване на истината и разпространение на откровени лъжи.
67
2
 
0
 
! Отговори
xaxsas преди 4 години
До 66 - Колкото до това дали момчето ще получи обективен съдебен процес то да - желанието на целият народ е да се действа обективно. Ако има наркотици в организма му нека се вземат впредвид, защото наркоманията не е дълг, а избор. Ние които не друсаме, не е защото не можем да си позволим 10лв за амфет, а защото сме поели ангажимент към себе си и съгражданите си. Това че живеете в чужбина не означава че нямате закони. Вероятно токива като Кристиан при Вас минават по бързата процедура и са чао
66
2
 
0
 
! Отговори
xaxsas преди 4 години
До 66 - колкото до тези двамата с него бих Ви попитал дали сте чували поговорката "Гузен негонен бяга."? Ако Вие сте в колата и пометете този от предната и нямате вина ще си тръгнете ли или ще останете с шофьора който уж Ви е приятел и даже гадже? Не си мислете че тук сме останали само ***. На всяко малко дете е ясно че те най-малкото са знаели за навиците на приятеля си. Няма значение дали ще ги глобят или не, но е хубаво, че най-малкото са ги смъмрили и ще им остане обеца на ухото.
65
2
 
0
 
! Отговори
xaxsas преди 4 години
До 66 - Въпроса е че майката си е дала ключовете на наркоман. Тя надали е знаела за навиците на сина си, но това какво говори за нея като родител? Нейното незнание променя ли факта че има смъртен случай? Тук няма злоба, а възмущение и възмездие трябва да има. Това не е единичен случай и подобни шофьори има навсякъде. Колкото по-сурово е наказанието, за това убийство, толкова повече хора ще се замислят преди да седнат неадекватни зад волана. Ако Ваш роднина загине така същата песен ли ще пеете?
64
2
 
0
 
! Отговори
До 66 преди 4 години
Личи , че не живееш в Балгария!!!И много глупости пишеш за да бъде оригинално мнението то!!Но не ти се получава!Седи си в чужбина!Много здраве!
63
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
64 субсидии в европа се отпускат на бедните и нуждаещите се затова и германците си строят метрото сами за сметка на цените на билетите им които си плащат, а на *** му го строят с евросредства защото бил беден. нека да покажат колко е беден тоя на който плащат субсидиите обикновените европейци
62
9
 
1
 
! Отговори
мнение преди 4 години
Не живея в Българиа от 2000 и част от причината е страх и непоносимост към връзкари, мутри и корупция (и домашно насилие, расизъм, и т.н.).Но много повече от това ме плашат крайните реакции на хората и агресивният подход на полицията. Защо е престъпление да дадеш ключове на кола на сина си? Дори служебна. Как е възможно пътниците в колата да се задържат без престъпление. И в тази нажежена обстановка, ще получи ли Кристиян обективен и безпристрастен правен процес, който ВСЕКИ заслужава.
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На нея и милион да й поискат за гаранция, не е грешка.
60
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 63А нещо доказателства за това че джипа е купен с европейски пари?
59
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а едно благодарствено писмо до европейската комисия няма ли да изпратят нашите евродепутати да покажат как добре се оползотворяват парите платени от европейските данъкоплатци и какъв хубав джип ауди си е купила нуждаещата се от евросубсидии?
58
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До някоя_сиДай една прогноза в какво ще я обвинят и каква присъда ще й лепнат. Обещавам ти, че ще ти напомня за това какво си казала когато стане ясно. Хайде, давай.
57
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На много места четох, че младият наркоман е плод на любовна авантюра със Стайков.
56
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо пишат само за Майката,бащата да не се окаже човек на Бойко.
55
3
 
18
 
! Отговори
Турчин преди 4 години
*** каква трагедия за двете семейства, ***, ***. Трагедията е за близките на Милен Цветков. Вашето е логичен завършек на един мръснишки живот. Лошото е, че синът ти е жив, ***, отврат. Ще купите и свободата му, за да бъде *** до края на живота си. На 22 години нито е дете, нито е момче, а завършен индивид. Не подлежи на възпитание, на промяна. Просто сте отгледали престъпник. Убиец.
54
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакай да видим равносметката:Майката с обвинение, което няма да издържи: после ще ни съди в Страсбург за нясна сума пари и ще ни осъди.Двамата спътници: с обвинение което няма да издържи, ще ги пуснат най-много с условна и глоба.Шофьора: вероятно с условна до минимална ефективна присъда. Парите за обезщетението на фамилята на Цветков ще ги изкарат в Страсбург от делото срещу България на майката.Резултат: 1 без присъда, 2 с условни, 1 с условна или минимална. Кинти за държавата : минус
53
2
 
6
 
! Отговори
GG преди 4 години
До 53Бащата е повече от ясен - Миньо Стайков. То не само заради аферата с майка му, но и си приличат доста. Ясно е !
52
2
 
13
 
! Отговори
Адвокат на дявола преди 4 години
Щу му дадат три години, ще излежи 6 месеца останалите - условно. Когато парите говорят, магистратите мълчат. След една година ще яхне друг, по-нов и по-мощен джип.
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Обвинението срещу нея е, че е дала джипа на сина си, който е бил под въздействие на наркотични вещества амфетамин и канабис."Пиши го бЕгало и това обвинение. Какви са тия абсурдни и недоказуеми обвинения? Съдията е с вързани ръце, освен ако не изкарат видео как майакта му подава амфетките и треоволява, че и да се чува настоичиво как го приканва да ги използва преди да се качи в джипа...
50
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хвърляне на прах в очите на хората.А сега да арестуват някой бивш съученик който е знаел,че Кристиян е пушил трева ама си е траел.!? Тоя б...к е пълнолетен да си понася сам последствията!
49
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А баща има ли или е неизвестна мутра от 90-те?