Случаите на коронавирус вече са 975, починалите са 45

Новите потвърдени случаи са 9 и са в София и Видин
Обновена: 21 апр 2020 17:57 | 21 апр 2020 17:52, Веселина Йорданова
76
Случаите на коронавирус вече са 975, починалите са 45
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

975 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб. През днешния ден са доказани още 9 нови случая, като 5 са в област София и 4 в област Видин, съобщиха от МЗ.

Починалите лица, при които е установен коронавирусът, са 45.

Още по темата
281 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 40 са пациентите, които са в интензивни отделения и клиники.

Коронавирусът е установен при 80 медици.

506 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 469 на жени.

Регистрираните случаи по справка, предоставена от Националния оперативен щаб, са в областите както следва: Благоевград – 21; Бургас – 38; Варна – 25; Велико Търново – 11; Видин – 27; Враца – 2; Габрово – 4; Добрич – 13; Кърджали – 13; Кюстендил – 23; Ловеч – 2; Монтана – 18; Пазарджик – 16; Перник – 8; Плевен – 37; Пловдив – 38; Русе – 7; Силистра – 2; Сливен – 22; Смолян – 33; София – 561; Стара Загора – 32; Хасково – 14; Шумен – 4, Ямбол – 4.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
1
 
! Отговори
от Плевен преди 3 години
А защо Кмета на Плевен, Господин Георг Спартански не се изкаже относно истината, за това как той е избран?А гласовете от с. Буковлък ..?Нека Кмета на с. Буковлък много да не знае, много да не говори, защото и ние ще проговорим?Иначе, ние сме против малцинствата, но паразитираме на техния гръб, нали ..?Де факто, Плевен без малцинствата е нищо ..!И защо в тази фирма известна шивашка фирма 85% от служителите са от малцинствата .?Защо?ЗАЩО ...?Къде са българите ..?
65
1
 
9
 
! Отговори
от Плевен преди 3 години
В шивашките фирми в Плевен жените работят средно по 12 (!..) часа на ден, но заплата им е едва ... минимална ..!Пълен анализ на шивашките фирми в Плевен!Най-редовно в Плевен в шивашките фирми работниците се заключват под ключ до като ... направят това което на шефовете ... им харесва ..!Работниците нямат право на ходене до тоалетната, пиене на вода, ядене ...Работниците нямат права ..!Къде са Управляващите ..?Къде са синдикатите ...?До кога това ще продължава ...?
64
1
 
2
 
! Отговори
Фен на рома преди 3 години
Колко от обявените 975 са роми? Колко са от Филиповци и Факултета?Тук инфо,там инфо, а онзи послушко мълчи.
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега погледнах - вчера са кацнали два самолета от Германия, един от Швейцария и един от Лондон. Само за вчера
62
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече не знамТоя прословут пик трябваше да е края на март.После казаха 6 април.После по Великден.Сега пък 24 април.Съжалявам, ама аз не им вярвам вече на тия.
61
0
 
3
 
! Отговори
от Плевен преди 3 години
Думи нямам ...В Плевен работят само шивашки фирми ..В голяма част в тях се наемат работници от малцинствата , ама на минимална заплата ...Подобно състояние е в МИЗИЯ 96 АД ...Иначе, в Плевен не малко са против малцинствата ...Тези хора работят за минималната (!..) заплата, работят по 10-12 и даже и 14 часа на ден! А къде е Правителството, синдикатите ..?А защо не се направи пълна блокада на всички населени места от където са работниците на това предприятие ..? ЗАЩО ...?
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Абсолютен театърИнфаркт и инсулт..., но всъщност може covid-19 да е катализатора на смъртта на тези хора...
59
7
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Капитанът на кораба генерал/адмирал Бойко Борисов държи прав курс въпреки подривната дейност на партизанските отряди"Народен Юмрук"и"Чавдар":):):):)
58
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Или да е карантина като карантина или да разтурваме седенката. няма смисъл
57
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Останаха само два дена до АДА (24 април) определен от премиера.Мутафа трябва да се постарее. Утре прескачаме 1000-ката, в четвъртък 2000, а в петък ще имаме най-после ... ПИК и заразени ще са 7 милиона българи! Зараза основно ще мине през телевизора, нета и радиото.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези хора, ако наистина искат да се справят със ситуацията ще борят причините за заразата на първо място, после последствията. Ние така като си вкарваме самолети със заразени до кога мислят да продължават? В Паничарево очакваха още 100 съселянина от Германия, те пристигнаха ли?
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да кажи генерала с 10 полета от вчера колко зараза докара в БГ!
54
2
 
11
 
! Отговори
Циркаджиите преди 3 години
Само да попитам остана ли някой, да вярва на циркаджиите от щаба. Нулевият пациент в "Св. Иван Рилски" бил с рак и вирусен хепатит, излезли му 3 отрицателни бързи тества, но някак все пак доказали, че е с корона и поставили отделението под карантита. - Ама докторе, а десетте огнестрелни рани? .. - Пиши ги съпътсваши.
53
1
 
8
 
! Отговори
А преди 3 години
И в целия тоя ад, ще струпват хора по болници за ваксинации, при което ще свалят имунитета на децата, което ще доведе до влошаване на състоянието им при прекарване на вируса. Не казвате какво става с труповете, чувалите и камионите с трупове?!
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Генералът вади много мазно гласче : Видяхме до къде ни доведе разходката покрай Цветница. А тези села населени с римляни, а махалите в София- те са плод на пробитата карантина. Това е пропуск на щаба
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДо #54Село Буковлък е изцяло населено с ... Не знам, дали са останали българи там.Онези си щъкат по света и у нас без проблеми, но лошите софиянци предизвикаха обществена и генералщабна словесна диа рия!Специалните ще продават имунитет по схемата с изборите ;) До когато властта има нужда - все ще се заразяват.
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак са карантинирали гастарбайтери. Някой си е пристигнал тези дни от чужбина и се е прибрал в село Буковлък. Така се появяват заразени в Плевен
49
5
 
20
 
! Отговори
На час по лъжичка преди 3 години
Вече ни е ясно, че поднасяна по този начин информацията цели да се разтяга ИП до второ пришествие.Огнища, леговища, скрити лимонки, поводи и поводчета...Няма пик, няма мик. Няма чували, няма хладилници на колелета...Светът се връща към нормалния си начин на живот!Само при нас е бамбашка.Чакаме си фурмите! И парите за героите от ФРОНТА - милицайки, НЕЧИИ медии и банки, ръкопляскани доктори, които работят в празните болници
48
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голямо вардене на областните градове, а малките селца пламват.
47
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 46И това даже не е единственият вирус на който може да си носител без нищо да усетиш. По даните на сзо 97 процента нямат никакви симптоми или леки. А колко други бактерии и вируси си носи човек в тялото безнищо да усеща. Ама короната та корона.страшно