Кокаин, оръжие и "Моята борба" на Хитлер открити у биячите на Слави Ангелов

Иззети са и множество натривки и биологичен материал
Обновена: 24 апр 2020 17:08 | 24 апр 2020 15:11, Нели Христова
116
Кокаин, оръжие и "Моята борба" на Хитлер открити у биячите на Слави Ангелов
Снимка: YouTube

Пари, бухалки и "Моята борба" на Адолф Хитлер - това са само част от нещата, които полицията открива при обиска на имотите, свързани с престъпната група, отговорна за побоя над журналиста Слави Ангелов.

Още по темата
При извършени обиски, претърсвания и изземвания от обитаваните от обвиняемите жилища и управляваните от тях автомобили, са намерени и иззети множество вещи и предмети, имащи отношение към настоящото наказателно производство – телефони, сим карти, флашки, компютри, дрехи, обувки, чукове, бухалки, електрошокови и телескопични палки, белезници, военни димки, големи парични суми, знаме със свастика, книгата на Адолф Хитлер "Моята борба", както и наркотични вещества – кокаин.

При извършен оглед на автомобил са иззети множество натривки и биологичен материал, за които са назначени ДНК експертизи.

Специализираната прокуратура привлече три лица – Г.А., Н.А. и Б.М, като обвиняеми във връзка с нанесения побой на 17 март 2020 г. на журналиста Слави Ангелов. Тримата са обвинени за участие в престъпно сдружение, причиняване на средна телесна повреда и държане на наркотични вещества.

На 25 април по отношение на тримата обвиняеми предстои да бъде внесено искане в Специализирания наказателен съд за налагане на най-тежките мерки за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
И аз имам "Моята борба", да се предавам ли на прокуратурата...
66
1
 
1
 
! Отговори
y si imam преди 4 години
i y si imam sap s motika , kirka sas sap , tesla sas drajka , satar deka cepim zelki , kasapski noj deka kolim prasetata po koleda i drugi ostri i tapi predmeti koito onq s kasketa 6a mu trebe okolo dva meseca samo da gi snima i plo6t kolkoto nacionalnia istori4eski muzei za da gi izlaga i da se izlaga . deka e pora4itelq bre kasket , nego mi go iztiposai na kadro i ot tam v padelata . pa i az si imam moqta borba i si q 4eta vseka ve4er
65
0
 
3
 
! Отговори
xaxsas преди 4 години
До Зозо - Ами мили ми Зозо, те ако са адекватни хора бухалки и ножове не им трябват. Нито са бейболисти, нито работят в ресторанти. Виждаме, че искаш да покажеш колко нормално е случващото се, и да се категоризираш в някаква графа, но в моето семейство нито прадядо ми, нито дядо ми, нито баща ми са ходили по разни нарко.сварталища. Тези хора не заслужават омраза, или уважение, а състрадание защото целият народ им гледа сеира десетилетия наред. Безполезни кучета са и се дрогират от мъка и болка.
64
4
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Ами да вземат да прочетат *** - "Икономика на третия райх" Може и да им мръдне нещо в главата.
63
1
 
9
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
С всеки ден ми става по-ясно че наркоманите просто няма как да се впишат в обществото и наистина просто нямат друг избор освен да бъдат бандюги. Добре, че Дучето ми отвори очите още 2010 и тръгнах в правият път. Тези в СЗ хем продават дрога, хем се занимават с побои, хем петнят името на Отбора на Народа. И 500 петиции да напишат, си остават поробителите на обществото. Левски би се обърнал в гроба, ако знаеше с какво се занимават тикве.ниците надрусани които му пеят името.
62
2
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
И къде беше оръжието? Два ножа и две бухалки?!?
61
1
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Тези пък с "Моята борба" вече се излагат. Ами да тръгнат по книжарници и сергии и да арестуват наред и да снимат. Ама да снимат и книгите на Ленин, Маркс, Енгелс....
60
0
 
8
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Тези хора продължават да си живеят в мутренските си илюзии. Такива наркоманчета познавам десетки и са от празен по-празен. Смятайте щом на 30+ години им трябва кокаин, за да се чувстват мъже и смятайте какъв живот живеят щом се разхождат с оръжия хахахаха. Добре, че още на 20-22 осъзнах колко безсмислени са всичките игри в които участват. Веднъж ме биха четирима, защото не им позволих да ме окрадат хахаха. Дечурлига наркоманясала останаха си 15 годишни и с нищо не помогнаха на обществото. :}
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези са само оръжието в ръцете на големите бандюги,който ни управляват!
58
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема не е в книгата "Моята борба" а в това че до нея е намерено и нацистко знаме и нож
57
0
 
16
 
! Отговори
Да попитам преди 4 години
в дома на наркоманчето, което уби Милен Цветков дали е направен обиск за наркотици ?
56
0
 
17
 
! Отговори
Марин преди 4 години
За другите неща разбирам, но и аз си купих "Моята борба", за да я прочета просто от любопитсво. Това прави ли ме престъпник и трябва ли да изгоря книгата, така както са правили нацистите преди години.
55
2
 
9
 
! Отговори
V преди 4 години
А защо като гръмнаха колата на Сашо Диков гербавата прокуратура каза - НЕИЗВЕСТЕН ГЕРБЕРАСКИ ИЗВЪРШИТЕЛ ,а сега може да го покажем щото не е от герб ??? Само питам де .А защо синчето на Лъчо няма глоба за неспазване на карантината а народа има ??? И докога герб ще си имат прокурори ???
54
0
 
4
 
! Отговори
... преди 4 години
До 50Това са нескопосано заварени арматури приличащи на полицейски шипове за пукане на гуми. Пускат се в движение на колата зад теб ....другото се сещаш.
53
0
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Те ги пуснаха ,бе !!!
52
1
 
10
 
! Отговори
агент преди 4 години
НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА ДА ЧЕТЕТЕ КНИГАТА НА ХИТЛЕР ''МОЯТА БОРБА'' ЗАЩОТО Е РЕДАКТИРАНА 9 ПЪТИ ОТ ИЗДАВАНЕТО СИ...
51
1
 
15
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Замислям се за Терминал2 като го отворят пак и възстановят полетите до цивилизованите държави. Само им вижте снимките и татуировките.
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Германските войници с амфети на фронта и тези подражават хахахха
49
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кокаинови хитлеристи, тези ли ще оправят България... Тези ли са националистите?! Такива само куршума ги оправя.
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Икономическа полиция, няма ли да провери откъде са дошли приходите за подобни автомобили????Също и няма ли да има разследване откъде са се сдобили с наркотиците?