Кокаин, оръжие и "Моята борба" на Хитлер открити у биячите на Слави Ангелов

Иззети са и множество натривки и биологичен материал
Обновена: 24 апр 2020 17:08 | 24 апр 2020 15:11, Нели Христова
116
Кокаин, оръжие и "Моята борба" на Хитлер открити у биячите на Слави Ангелов
Снимка: YouTube

Пари, бухалки и "Моята борба" на Адолф Хитлер - това са само част от нещата, които полицията открива при обиска на имотите, свързани с престъпната група, отговорна за побоя над журналиста Слави Ангелов.

Още по темата
При извършени обиски, претърсвания и изземвания от обитаваните от обвиняемите жилища и управляваните от тях автомобили, са намерени и иззети множество вещи и предмети, имащи отношение към настоящото наказателно производство – телефони, сим карти, флашки, компютри, дрехи, обувки, чукове, бухалки, електрошокови и телескопични палки, белезници, военни димки, големи парични суми, знаме със свастика, книгата на Адолф Хитлер "Моята борба", както и наркотични вещества – кокаин.

При извършен оглед на автомобил са иззети множество натривки и биологичен материал, за които са назначени ДНК експертизи.

Специализираната прокуратура привлече три лица – Г.А., Н.А. и Б.М, като обвиняеми във връзка с нанесения побой на 17 март 2020 г. на журналиста Слави Ангелов. Тримата са обвинени за участие в престъпно сдружение, причиняване на средна телесна повреда и държане на наркотични вещества.

На 25 април по отношение на тримата обвиняеми предстои да бъде внесено искане в Специализирания наказателен съд за налагане на най-тежките мерки за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ПАВЕЛ БИСЕР ЛЮБОМИР все някога ще си намерите майстора психопати
86
3
 
2
 
! Отговори
помидор преди 4 години
Нагласена работа. Сега ще си признаят, че Цветан Василев им е платил.
85
1
 
13
 
! Отговори
Дърт Бурсук преди 4 години
На времето скинарите бяха най-пропадналата криминална прослойка. Ходеха с мръсни военни дрехи, кубинки и малтретираха гражданите, за да им оберат жълтите стотинки.Ето ги същите днес, вече просперирали с годините, вършат същото нещо. Държавата явно ги е толерирала, за да стигнат до тук... един такъв CL струва 30 хиляди лева, оръжията им, още 30 хиляди лева, пачките - още 30 бона. Е добре... как така полицията позволява банда *** да забогатяват с побои и престъпления?! СРАМ МЕ Е! СРАМ!
84
0
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
тия не са мм бойци а мутриа единия от биячите от левски който е шеф на фраксия ЛЕВСКИ СОФИЯ ЗАПАД яде голям бой от фраксия ЦСКА
83
0
 
1
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
Козлодуй ПРЕДСЕДАТЕЛ на ЛЕВСКИ КОЗЛОДУЙ е адвокатСИБИНОВтой е в общинския съвет на КОЗЛОДУЙ
82
2
 
9
 
! Отговори
5-то РПУ преди 4 години
Никой ли не се пита как тези лица са развивали криминална дейност под носа на 5-то РПУ в продължение на дълги години? Полицията също са за бой. От години работят рамо до рамо с бандитите и си затварят очите срещу определена сума пари. Това е още по-голямо престъпление срещу народа.ФАКТ!
81
3
 
8
 
! Отговори
Млад и богат тарикат преди 4 години
И в моята библиотека може да намерите същата книга. Имам и стари книги, писани от китайски мъдреци. Също имам и книгата "Душа на пеперуда" на Мохамед Али - това значи ли, че съм боксьор?:D Това да споменете книгата беше голям автогол. Тя е най-малкия проблем тука.
80
0
 
4
 
! Отговори
сериал преди 4 години
И нa мeн, книгaтa нe ми ce връзвa, cигурнo ca я oткрaднaли oт някъдe зaщoтo cнимкaтa нa кoрицaтa им ce e cтoрилa пoзнaтa oт някъдe. Нo кaктo и дa e дa oтивaт дa чукaт cитeн чaкъл вcички в някoя кaриeрa дoкaтo нaдрoбят вcички cкaли.
79
2
 
5
 
! Отговори
Ххахахах преди 4 години
Нацисткото знаме и ножа със свастика не са важни за "журналистите". 16-те вида боксове, бухалки и ножове не са проблем...Били открили Моята Борба... О УЖАС! АНАТЕМА!
78
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Усещате ли накъде клонят като споменават книгата "Mein kampf" ? Точно това е което си мислят доста от вас.
77
3
 
14
 
! Отговори
БРЯ БРЯ БРЯХ! преди 4 години
Че от кога Моята Борба е забранено четиво?! Аз я имам вкъщи, купена е от книжарница, имам и фискален бон. Да имаш книгата НЕ е престъпление. Сверете си часовниците. Престъпно е да изповядваш нацистка идеология, а не да четеш книги.Иначе за въпросните лица - не ги знам какви са. На времето им казвахме с една дума "cкинари". Явно са забогатели с годините.Държавата стимулира престъпниците. Така ми изглежда.
76
0
 
5
 
! Отговори
Кон Спирация преди 4 години
И да купуват Майн Кампф и да не купуват, подобни забатачени *** при чиче щеха да обясняват на айнзац командите че са примерни граждани...докато ония пълнят манлихерите.
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, бе даже и моята борба намерили...Тези влечуги не могат да четат, камо ли да имат книги.
74
2
 
2
 
! Отговори
Батакa преди 4 години
Дано получат присъди над 10 години,за да станат прилични граждани или ще ги пуснат след 2 г.Започваме романа пак отначало.Законите са слаби,за една катастрофа-убийство излизаш след 3 години.СМЕШКА.Живков къде си ,дай законите ПАК?
73
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво има общо книгата с тези...Тази книга се продава свободно ИЗ целият свят...А тези *** надали са я и отворили...Може би ,сега като ги вкарат за доста дълго в затвора ще им се отдаде такъв шанс.,,
72
9
 
1
 
! Отговори
Левски 1914 преди 4 години
Кой има интерес да прецака София Запад?? Щото тва е *** история и има некой плъх дето му много знае устата, ама ще си го намери и получи.
71
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То за бухалките ясно ама дали са чели книгата
70
1
 
4
 
! Отговори
КРАСИ преди 4 години
ОЩЕ УТРЕ СА ПУСНАТИ!!!!
69
2
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Тези хора не заслужават никакво състрадание а една яка тояга и в затвора където им е мястото. И само да светна Зозо че това са оръжия и то много по лоши и опасни от огнестрелните. С една проста палка може да се пръсне главата на човек като пъпеш. Брадвата ли не е сериозна? Или карамбита дето ще те осакати за цял живот? За бухалката и ножовете няма смисъл да се коментира. Нормален човек вижда и му е ясно всичко. Няма нужда да се чуди, да задава нелогични въпроси да се изкарва като някакъв експерт
68
0
 
2
 
! Отговори
xaxsas преди 4 години
До Зозо - Ще ти кажа че комунизма, фашизма и демокрацията са абстрактни идеи и света и без политици и идеологии ще продължи да съществува. И няма да те спаси ни Сталин, ни Хитлер, ни Цезар. Живееш в 21век и или си полезен за себе си и обществото или си отхвърлен. Ти си работи, не се интоксикирай и ще усетиш че тези хора единствено искат да ти бръкнат в джоба и не могат да ти предложат нищо освен илюзии за величие. Лека пръст на всичките им загинали в борба за свобода мозъчни клетки.