Кокаин, оръжие и "Моята борба" на Хитлер открити у биячите на Слави Ангелов

Иззети са и множество натривки и биологичен материал
Обновена: 24 апр 2020 17:08 | 24 апр 2020 15:11, Нели Христова
116
Кокаин, оръжие и "Моята борба" на Хитлер открити у биячите на Слави Ангелов
Снимка: YouTube

Пари, бухалки и "Моята борба" на Адолф Хитлер - това са само част от нещата, които полицията открива при обиска на имотите, свързани с престъпната група, отговорна за побоя над журналиста Слави Ангелов.

Още по темата
При извършени обиски, претърсвания и изземвания от обитаваните от обвиняемите жилища и управляваните от тях автомобили, са намерени и иззети множество вещи и предмети, имащи отношение към настоящото наказателно производство – телефони, сим карти, флашки, компютри, дрехи, обувки, чукове, бухалки, електрошокови и телескопични палки, белезници, военни димки, големи парични суми, знаме със свастика, книгата на Адолф Хитлер "Моята борба", както и наркотични вещества – кокаин.

При извършен оглед на автомобил са иззети множество натривки и биологичен материал, за които са назначени ДНК експертизи.

Специализираната прокуратура привлече три лица – Г.А., Н.А. и Б.М, като обвиняеми във връзка с нанесения побой на 17 март 2020 г. на журналиста Слави Ангелов. Тримата са обвинени за участие в престъпно сдружение, причиняване на средна телесна повреда и държане на наркотични вещества.

На 25 април по отношение на тримата обвиняеми предстои да бъде внесено искане в Специализирания наказателен съд за налагане на най-тежките мерки за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
6
 
! Отговори
Сорос преди 4 години
Той Джок ще ги управи.
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а тия шурикени със заварките за какво са?
45
3
 
16
 
! Отговори
хер Езел Шванц преди 4 години
Абе,чудя се йато слагате минуси за книгата,чели ли сте я изобщо,или ей така щото са ви промили мозъка?
44
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пари, бухалки, Моята Борба на Хитлер - всичките тези неща са легални за притежание. Какво излиза накрая - полицията си губи времето в организиране на безсмислени акции, където се трошат маса пари, допълнително се гуви времето на следствие, прокурори и съдии, защото горните неща не могат да минат за улики и така държавата продължава да затъва заради плиткоумието на държавниците.
43
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всеки е ясно, че изобщо не са прочели книгата. Хахаха
42
4
 
25
 
! Отговори
Bond преди 4 години
Добре бе, днес.бг,Защо сте вмънкнали в заглавието "Моята борба"? Сякаш е някакво углавно престъпление да имаш книгата, официално издадена в България преди 12-13 г.Тия тънкочели биячи и наркомани, и грам не могат да вденат от това, което е писал Хитлер, но за пред ваш'те еврейски спонсорчета се натягате като куче пред кокал.
41
0
 
3
 
! Отговори
тото преди 4 години
Ще са ми интересни хрумките, за произход на средствата :)
40
1
 
12
 
! Отговори
Ninja преди 4 години
Любимото ми ...... почитатели на ВСВ дето ако бяха живяли тогава щеше да са се наакали от страх на фронта.
39
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дето се вика на геймърски - с този инвентар са готови за битка с върховния бос :)
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Това беше ясно. Кажете сега поръчителите кои са? Това ми е по интересно. Разни наркомани, готови за доза да убиват се срещат навсякъде, но поръчителят в случая е един. Кажи кой е каскетче. И какво стана с 75 милиона не се чува
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А те можели и да четат ли :) Турбусите с ориз и пилешко в корема. Вчера, що не се биха с Боб? :) Нали сте големи биячи... В САЩ всяка рвдова печка се бие с полицията и отива в панделата. Вие сега ще ви забили ишияса, кръста, мензисаа... Смешниции. Моята борба чели... И да е четете Едвали, ще е разберете.
36
2
 
5
 
! Отговори
А инструкциите за преди 4 години
Освиенцум не са ли открили, нали по тях работят!? Тези работят точно по инструкциите на Хитлер!
35
2
 
17
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Аз също имам моята борба , но това от 2 години е разрешено. Защо споменавате книгата , като дори в Германия вече се продава легално?
34
1
 
7
 
! Отговори
Евтим преди 4 години
На едно от снимките видях на стената руско знаме с извезан кръст царски стил. Изглежда за господата няма разлика. К'вото ика, к'вото нема - в торбата е.
33
0
 
5
 
! Отговори
Iss преди 4 години
Защо ми се струва, че тия едва ли са чели книга последните 20-тина години?Е как не са чели книга, намерили са моята борба на Адолф Хитлер и тях.
32
6
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 години
Ако е така,значи тези са неориентирани.Хитлер е бил против наркотиците.А бе направо са си ***! Не може да си поклонник на някой,който е бил против този гробовен порок! Да,поредните чеда на пазарната икономика!
31
0
 
3
 
! Отговори
смях преди 4 години
Съд, процес, присъда - ефективна, затвор. Всичко друго е тормоз и парлама. Дай Боже да са хванати истинските разбойници.
30
1
 
4
 
! Отговори
панчо преди 4 години
приискало се на су лю и пул.ю да приличат на батковците от 90-те и да тупат пезпардоннозаради 5000 лв поръчка сега ще потъркат наровете чрез тези инд.ивиди лъсна расисткото лице на левскарските фенове срам за толкова велик клуб
29
0
 
2
 
! Отговори
маус преди 4 години
аме.би
28
0
 
9
 
! Отговори
маус преди 4 години
интересно кога ще изплува поръчителя на тези ам.***