Случаят Милен Цветков: Кристиан Николов употребил рядък за Европа наркотик?

Бромазепамът е халюциногенен препарат
Обновена: 24 апр 2020 09:33 | 24 апр 2020 09:21, Ния Христова
107

Изследванията, направени на Кристиан Николов, причинил смъртта на Милен Цветков в катастрофа, сочат 4 вида наркотик в кръвта - амфетамини, марихуана, кокаин и бромазепам. Но оказва се, че може да има и пети наркотик, който е рядък за Европа, от т.нар. дизайнерски, наричан сатанински или Фонтан на младостта. Наименованието му е адренохром, но тепърва ще се установява доколко той е част от коктейла дрога, открит в кръвта на Кристиан.
 
"Не знам дали въобще го има този наркотик у нас. Той е халюциногенен препарат. Няма данни да е наличен в ЕС до миналата година", посочи бившият директор на Националния център по наркомании доктор Пламен Попов каза в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Д-р Попов не изключва варианта четирите наркотика да не са употребени едновременно, а да са останали в организма на момчето от предходна употреба. 
 
"Максималната концентрация, която се задържа в кръвта при амфетамините, е от 6 до 24 часа. Телесното тегло и подкожните мазнини определят времетраенето. Токсикохимичната експертиза може да установи с приблизителна точност", допълни бившият директор на Националния център по наркомании. 
 
Независимо кога са приети веществата, ефектът е един и същ - загуба на реална преценка. 
 
"Постефектът е повишена себеоценка - можеш да направиш всичко, което желаеш. След това идват депресивни състояния, отпадане на тонуса и реакциите", обясни д-р Попов.
 
Д-р Попов отхвърли слуховете, че редкият наркотик се използва за лечение на коронавирус. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
19
 
! Отговори
кухи лейки преди 4 години
дo ikarДа, вземал го е (най-вероятно) за да потиска ефекта не на "други упойващи вещества" а на стимулантите (амфетамин и кокаин) защото нито може да заспи, нито да се успокои, като приключи купона. Което говори за масова и редовна злоупотреба. Преди да се качи в колата сигурно е взел само някое от тези неща ама другите са си в организма му защото дълго е взимал и редовно. Така или иначе закона не го интересува кога е взел, а какво има в организма си.
62
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПитамДа не е л.уда да емигрира? Как в чужбина ще прави такива далавери, като производство на "вино" от спирт и оцветители?Ако иде в чужбина, трябва да яде от натрупаните тук пари и те рано или късно ще свършат, ако кара така както са свикнали да живеят в лукс. Докато си е тук може да трупа още и още парички.
61
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Деградацията на БГЛошото е, че не са само богаташките лигльовци, които вършат безобразия.Във всички социални слоеве има разглезени диванета, които им подражават и дори с трошки за по 1500 лева вършат същите дивотии, след като са поели възможно най-евтиния купен на улицата наркотик или са се напили с домашна шльокавица, варена от дядо им. И считат това за геройство, с което се хвалят!В резултат страдат или губят живота си напълно невинни, почтени хора.
60
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В богаташките среди за да привлечеш внимание и да станеш забележим не е достатъчно да си обиколил света защото това всеки среднокласен го е направил, но убийство е свръх подвиг и вдига статуса в средите им , така да се каже божествено е да отнемеш живота на някой бедняк, а сега това момче ще бъде центъра на вниманието защото уби не какъв да е човек а известен журналист. това е нещо като сафари и филмите като Ready or Not(2019) ,The Hunt (2020), The Purge, са нещо като сигнал за богатите
59
1
 
21
 
! Отговори
Истината е една преди 4 години
За да си направи кефа, ***.ре.кендето се е надрусало и е тръгнало да трепе хора, макар че вече има горчив опит - преди 5 години само по една случайност не е убило, а е осакатило човек, карайки посреднощ в насрещното платно.Сега да видим маминка до каква степен ще успее да му намали присъдата. Защото преди 5 години е успяла да уреди нещата само с една дребна за техните възможности глоба.Бедна, бедна Българийо ...
58
2
 
27
 
! Отговори
Деградацията на БГ преди 4 години
Културата в БГ е ударила дъното! Пълно е с такива разглезени *** в лъскави коли купени от мама и тати и то с крадени пари! По улиците на всяка крачка гледаш дюнери, заложни къщи и бързи кредити. В БГ всичко е далавера, всеки гледа да изкяри нещо без да се потруди. Образованието е пълна нула, здравеопазването е търговия а правосъдието е аукцион (който плати повече той съди). Нещата няма да се промят без обесени депутати на площада!
57
2
 
12
 
! Отговори
Адвокат преди 4 години
Кристиян не е виновен, че Милен Цветков му е застанал на пътя според чл. 41 ал. 4 от наказателния кодекс на Република Тиквенистан
56
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Можеш да направиш всичко, което желаеш... Това и са направили келешчетата в колата - решили са, че имат желание да убиват на Великден - за удоволствие и деманстрация на възможности.Обвинението за умишлено убийство трябва да е и към тримата. Те са ОПГ!
55
0
 
33
 
! Отговори
ИЗМЕТ преди 4 години
Представете си и другите л...на в джипа колко са били надрусани щом не му казали да удари спирачки...
54
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Именно този рядък наркотик отключва възможностите за mind control и вкарването на програма подсъзнателно.
53
1
 
47
 
! Отговори
ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР! преди 4 години
За наркомана убиец. Стига сте го наричали момче... На 22 години е пълнолетен човек и трябва да си носи отговорност. До кога ще търпим богати *** като този да убиват хора по улиците???
52
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мама купува на момченцето си само най-доброто.
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Терорист! Това е!
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я, ми той кажи-речи оправдан тоз ***. Ако го защитава мазния адвокат- направо ще го освободят.
49
3
 
13
 
! Отговори
Елина Йорданова преди 4 години
Чудесно, сега ще го изкарат, че е бил на Марс, че е бил невменяем, после ще го изкарат психично болен, после, че е колабирал върху волана и хоп - детенцето невинно. А другите до него нима и те са били навсякъде другаде, но не и в колата, за да видят, че приближават червен светофар, че и спрели коли? Това е планирано нарочно, за да бъде очистен още един читав журналист.
48
1
 
7
 
! Отговори
Питам преди 4 години
Как тази майка която не е предала Бг като не е емигрилараразполага с такива големи суми пари ?
47
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно.... Подготвят почвата. Ще го изкарат, че е бил временно не адекватен и ще мине с една условна присъда и строго мъмрене. На есен ще си е в Берлин маминото момче да си доучва
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знаех, че има такава практика, наркоманите като не могат да заспят от голямото количество наркотици да взимат лексотан. Не трябва да се шофира след това, пише си го в инструкциите, както и че увеличава съдържанието на алкохол и наркотици в кръвта и не бива да се смесва, но кой наркоман ще ти чете листовки....
45
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адренохром C9H9NO3 обикновено срещан като Acedoben всъщност е част от C10H12N4O5.3(C9H9NO3).3(C5H13NO) = C52H78N10O17 inosine acedoben dimepranol или Изопринозин, който се пие при нисък имунитет, грип, херпес, хепатит, папиломи, заушка; има го като сироп и за деца. Сега покрай корона вирусът много хора го взимат. Явно му е паднал имунитета от честите партита и т.н. Бромазепамът е Лексотан, пият го възрастните, като не могат да спят и вдигат кръвно от напрежение.
44
9
 
11
 
! Отговори
Идиот територия -2 преди 4 години
Отчайва ме това ,че наистина в тази държава , е останал най-лошият и негоден за нормална мисловна дейност материал . Телевизиите ви мият плоските мозъци , и сте готови да мислите това , което ви из.ерат наготово . В САЩ и други по-напреднали от *** държави легализираха част от вечествата , доказано в пъти по-безопастни от алкохола .Тези старани , назад ли дадоха , или почнаха да генерират пари , без да има съществена промяна нито в нарко зависимите нито в ПТП-тата . *** почни да мислиш

Спонсорирани публикации