Случаят Милен Цветков: Кристиан Николов употребил рядък за Европа наркотик?

Бромазепамът е халюциногенен препарат
Обновена: 24 апр 2020 09:33 | 24 апр 2020 09:21, Ния Христова
107

Изследванията, направени на Кристиан Николов, причинил смъртта на Милен Цветков в катастрофа, сочат 4 вида наркотик в кръвта - амфетамини, марихуана, кокаин и бромазепам. Но оказва се, че може да има и пети наркотик, който е рядък за Европа, от т.нар. дизайнерски, наричан сатанински или Фонтан на младостта. Наименованието му е адренохром, но тепърва ще се установява доколко той е част от коктейла дрога, открит в кръвта на Кристиан.
 
"Не знам дали въобще го има този наркотик у нас. Той е халюциногенен препарат. Няма данни да е наличен в ЕС до миналата година", посочи бившият директор на Националния център по наркомании доктор Пламен Попов каза в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Д-р Попов не изключва варианта четирите наркотика да не са употребени едновременно, а да са останали в организма на момчето от предходна употреба. 
 
"Максималната концентрация, която се задържа в кръвта при амфетамините, е от 6 до 24 часа. Телесното тегло и подкожните мазнини определят времетраенето. Токсикохимичната експертиза може да установи с приблизителна точност", допълни бившият директор на Националния център по наркомании. 
 
Независимо кога са приети веществата, ефектът е един и същ - загуба на реална преценка. 
 
"Постефектът е повишена себеоценка - можеш да направиш всичко, което желаеш. След това идват депресивни състояния, отпадане на тонуса и реакциите", обясни д-р Попов.
 
Д-р Попов отхвърли слуховете, че редкият наркотик се използва за лечение на коронавирус. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 4 години
Общо взето наркоманчето е смаркал,гълтал,пушил квот му падне *** да си стои вкъщи а не да камикдзва по улиците.
22
6
 
11
 
! Отговори
кухи лейки преди 4 години
Просто човешка грешка, или докторът се е объркал докато говори и е казал бромазепам вместо адренохром или журналистите в последствие. Крайно ясно е, че говори за адренохром. Какво е бензо знае и баба ми, а този е бил директор на центъра по наркомании. Такива успокоителни се дават на наркомани и алкохолици по време на лечението им.
21
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде кажете ми как 22 годишен хлапак може да намери дилъри за 4 различни вида наркотици, а полицията не може...
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хахахахах - става дума за петия/фонтана .. или адренохром/
19
0
 
7
 
! Отговори
до 18 преди 4 години
***! Можеш ли, да четеш?
18
0
 
8
 
! Отговори
@ преди 4 години
До До 12 @Само дето статията не е за бромазепаМа..... експерте.
17
0
 
2
 
! Отговори
сериал преди 4 години
Какво е това адренохром?
16
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много интересно, Тоя сигурно е бил крал на майка си от дрогата, адренохром се добива когато изтезават малки деца, и тогава адренелина се оксидира, след това им пият кръвтта. Затова елитните политици/сатани го взимат, за да се чувстват страхотно и да живеят дълго... Общо взето обикновенните хора са смятани за тотален *** от елита.
15
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бромазепамът е от групата на бензодиазепините, в нея влизат и диазепам, лексотан и т.н. Категорично не е "рядък" наркотик, защото се продава в аптеките - с рецепта разбира се. Тия лекарства представляват сънотворни, но ако не заспиш те надрусват. Хората над 30-годишна възраст знаят, че през 90-те накроманите масово ползваха фалшиви рецепти, за да си набавят такива хапове. Това не е тайна за никой, така че не знам откъде сте го намерили тоя "експерт".
14
6
 
9
 
! Отговори
До 12 @ преди 4 години
Не знам дали аз съм прочел текста, или ти си кьорав, че в подзаглавието пише "бромазепанъте халюцоногенен препарат", което не е вярно - той е силно успокоително... експерте!
13
4
 
18
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Специалистът говори за друго вещество,освен изброените,вкл бромазепам(забранен при шофиране)Треперете,наркоманиСега всичко ще се криминализираНяма лека дрога, няма марихуана за лечебни целиЗаминавайте да учите в Германия
12
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А майка му къде е била,кой му е осигурява пари за нарктици,не е ли виждала промяната в поведението му,или и тя е наркоманка.Тя също трабва да бъде съдене.
11
0
 
41
 
! Отговори
Бръм преди 4 години
А да питам, дали на спътниците му дето избягаха са правени тестове за наркотици...Щото и ако и те са били "на черешата", явно в колата е текло "купон" и как съда ще разчита на показанията на спитниците му..... че са реални и адекватни....
10
5
 
10
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Ползата от тези "разкрития" на експерта е директно за наркоманите, как да си набавят лексотан. Много докторчета срещу петарка ще им напишат каквато рецепта поискат. Жалко за младите хора, потеглили на сигурна смърт и тежко на семействата им.
9
4
 
17
 
! Отговори
@ преди 4 години
1,3,4,5 са живото доказателство за това, че Боко е прав за мтр'яла и мисирките. Те един обикновен текст не могат да прочетат като хората, но важното е, че имат "мнение".
8
0
 
36
 
! Отговори
колеги, преди 4 години
оставете бромазепама. Статията е за адренохрома. Ако това е вярно, нещата стават много сериозни.
7
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Милен му е все тая дали студентът от Германия е употребил наркотиците еднократно или ги е ползвал всекидневно.В кръвта на г.овед.ото дрогата е била в активно състояние. Действала е и това се вижда от видеото.
6
5
 
21
 
! Отговори
интересно! преди 4 години
Това е дрогата на холивудските пedoфили и най-тежкото обвинение срещу Клинтън, Епстайн и кръгчето satanists около тях. Има и клипчета как измъчват деца, за да добият адренохром. Любопитното е, че до ден-днешен тукашният (бевш червен) елит също се увлича от подобни култове и практики.
5
0
 
46
 
! Отговори
сигурно преди 4 години
Рядък наркотик ,се употребява от много рядко л'''но !!
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бромазепан беше изписан на сестра ми, когато беше в ужасна нервна криза.

Спонсорирани публикации