На живо: Ген. Мутафчийски с последни данни за коронавируса

Научете има ли нови оздравели и изписани пациенти
Обновена: 27 апр 2020 08:14 | 27 апр 2020 08:01, Елка Василева
80

Още по темата

Председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски съобщава на брифинг последните данни за разпространението на коронавируса у нас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не съберем на генерала пари за цивилен костюм, самият той няма да си купи. Не за друго - много е скромен. А униформите да си пази за военни учения.
59
1
 
7
 
! Отговори
Рита Тунберг преди 4 години
Доле ГЕРП Докато не започнат ежедневно да публикуват данните за броя ТЕСТВАНИ ХОРА и броя на положителните проби от тях - все едно говорят празни приказки.
58
3
 
10
 
! Отговори
Де пръч преди 4 години
Генесрал муфтьо
57
2
 
19
 
! Отговори
Статистик преди 4 години
Брой ТЕСТВАНИ хора и брой "+" проби от тях. Съотношението между двете дава % заболеваемост и ако това съотношение се сложи в диаграма по дни, тогава се вижда пик ли е спад ли е и накъде върви кривата. Крива с данни само за "+" проби е пълна профанщина. Ама от коремен хирург - толкоз. Иначе паниката помпа рейтинги, спор няма.Докато не започнат ежедневно да публикуват данните за броя ТЕСТВАНИ ХОРА и броя на положителните проби от тях - все едно говорят празни приказки.
56
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пита се в задачата - след като икономиката ни е убита официално, ще има ли народен съд за тези, които наложиха такива безмислени мерки?
55
3
 
28
 
! Отговори
aaa преди 4 години
Отваряй държавата ,лъжец .олен....
54
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя докога ще се показва?Аман от глупости, вече почти никой не вярва, колко е страшен вируса...Аман от сектанти в униформа и с власт...
53
0
 
7
 
! Отговори
до 53 преди 4 години
знам че не ви харева истината но няма как да пусна снимки тук
52
14
 
1
 
! Отговори
до 50 ... преди 4 години
Аре стига сте прикавали глупости. Братовчедка ми живее от години там със семейството си. Висят вкъщи по цял ден, като нас. Ама от голи охльови като теб ...
51
1
 
29
 
! Отговори
Край преди 4 години
Пророка на Короната ще го играе лошото ченге и ще ни навежда. Бате пък ще е добрия и много смел полицай, който ще разпуска по малко карантината въпреки всички ужаси които ни дебнат. Идат избори, а този модел винаги работи даже и при вторите в света по интелигентност българи.
50
1
 
10
 
! Отговори
Програмиста! преди 4 години
Колко прости хора има мале..........
49
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в германия всички са по парковете нямат маски правят си пикници по поляните нищо общо
48
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ким Чен Тиквун и неговия пророк *** казаа:В парка само с шапакар придружител у Лидел накуп, но през 2м в стройна овча редица, нема се ръгате кат ***
47
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
гледам ,че с барабонкича са пънете да "турите точката"....-Добре,но възниква въпроса:-Ако този,който МЪЛЧИ,за да "убие с мълчанието си простака" Е ПР.О.СТАК?!Ако мълчи,защото нема какво да каже?..сигурни ли сте в "девиза",който прогласяте?
46
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До тонка барабонкаАми отивай в по-читав сайт , кой те спира ? И между другото , простака с мълчание или аргументи, не можеш да го убиеш. В първия случай , ще си въобрази , че е велик . А в втория случай , само ще си загубиш времето. Приятно изкарване в по-читавия друг сайт ;)
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НЕКОЙВ Швеция направили 9357 теста на милион население, в Италия 29071 на милион. Няма тестване, няма заразени, просто е. При това шведите не са много по социална близост, за разлика от южните народи
44
3
 
25
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
та "И.П." не само прекрасно устройва Негово Изящество Банкянския Де..,но той има НУЖДА от него!Защото само с него може да удържи властта си...но ще поживеем,ще видим..
43
3
 
29
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
пак съм аз. да повторя. плешиво педерменце на въженце заедно с неговото татенце, порко подрисоф. офсе, събирайте овчия си кураж и да ги изметем и окачим по лампите на булевард бриксел и да въведем правов ред в държавата докато все още има някакво качество останало. на оружие.
42
5
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"От герберского Инфорбюро".....Обаче забелязвате ли?..-Вчера Боко се изрепчи,че ТОЙ ЛИЧНО бил назначил щаба и щаба имал САМО задача да КОНСУЛТИРА правителството,а то-Правителството вземало решенията и носело отговорност,но...САМО д-р Мурафетчийски са кипри по талавизиите.Стряска,заплашва,кара ни са като на малки деца...А Б.Тиквата само чака сгодния момент "да се появи на бял кон като "Премиерина,който отърва народа от карантината"..но нема да е скоро,защото "И.П." не само го устройва прекр
41
2
 
7
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ!-ЦЕНЗОРА преди 4 години
До АнонименЗАТОВА ОСТАВАТ САМО ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ НЕИДТРИТИ!

Спонсорирани публикации