Семейството на починалата лекарка е прието в болницата с коронавирус

12-годишното момченце на д-р Иванова също е с COVID-19
Обновена: 2 май 2020 23:00 | 2 май 2020 23:00, Красимир Ангелов
232
Семейството на починалата лекарка е прието в болницата с коронавирус

Цялото семейство на починалата лекарка от Инфекциозно отделение в областната болница в Сливен е заразено с коронавирус, съобщава DarikNews.

Още по темата
Съпругът на д-р Илияна Иванова, който също е инфекционист в отделението на МБАЛ "Д-р Иван Селимински", е с положителна проба и не е напускал лечебното заведение. В болницата са приети и 12-годишното момченце на лекарското семейство, както и баба му и дядо му. Те също са дали положителни проби за вируса.

Поклонението пред паметта на д-р Иванова е утре по обед в болницата. Правят се постъпки от ръководството на лечебното заведение съпругът да получи разрешение да изпрати жена си в последния й път.

В Инфекциозното отделение вече има 7 болни медици. Една от медицинските сестри е в по-тежко състояние.

Заради големия брой заразен медицински персонал, от 4 май в Инфекциозното ще бъдат командировани медици от други отделения, на първо време медицински сестри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този турски *** хахо е време да бъде издирен и натикан там, където му е мястото.Бог да прости тази жена, която загина, за да спаси нас.Проклет да е всеки който опетни светлата й памет!
116
27
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 3 години
До до ХА-ХА-ХА !!!Мангъров ви го каза още преди месец - болните и възрастните да бъдат пазени, а младите и здравите да излязат напред и да преболедуват.Така се постига групов имунитет и вирусът щеше да изчезне от самосебеси.Щабът нямаше смелост да го направи и сега нещата са пред провал.Жалко за докторката, но според мен не е трябвало да работи с това заболяване.
115
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХА-ХА-ХАОК. Трябва да отстраним болните от астма. Кои други трябва да отстраним?
114
17
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 3 години
Тази лекарка е ползвала предпазни средства, нали ?!И пак се е заразила !Доц. Мангъров каза ли ви, че и под дивана да се скриете, вирусът пак ще ви намери и никакви маски и никакви мерки няма да ви спасят.Здравите и младите ще го прекарат безпроблемно.Болните и възрастните трябваше да пазим !С астма е била жената.Може би е трябвало да я отстранят от работа, за да и запазят живота !
113
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 104 не се пише слевенчанка а се пише сливналийка тъ па на рче/ке се ло.
112
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Придружаващи заболявания... Вирусчето е съвсем леко, 80 процента няма да го усетят. Здравите хора ще придобият имунитет на стадо.
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 191:)
110
1
 
14
 
! Отговори
15/15 преди 3 години
Защо се карате за неща, за които никой няма представа, а само ги наблюдават и отчитат статистика. Лекарство за настинка още няма измислено, а те за корона вирус чакат.
109
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 185Грешиш, вече те познавам. Няма нужда да съм те виждал, за да знам, че не си способен на емпатия. Ти сам го каза. Просто не го осъзна(ваш). Между другото, аз съм дипломиран Психолог, тъй че шансовете да греша са нищожни.
108
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 177Лекарите постоянно повтарят, че това не е вярно, но явно ти това искаш да чуеш, за да може да си продължиш с простотиите. Само за сведение, аз го изкарах много тежко в болница, а нямам никакви хронични или дори отделни заболявания, не пуша, пия от дъжд на вятър и спортувам като невидял. С други думи, приказките които държиш да запомниш не са единственото което трябва да запомниш.
107
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 100 години епидемията от Испански грип убива 100 милиона души, в България около 80 000, което е било 2% от тогавашната популация. В България не е имало карантина, само препоръки да се избягват големи събирания. В страни, които са наложили карантина в край на сметка пак умира 2% от населението, просто отнема повече време. Същото ще стане сега - може да се криете 5 месеца, година, рано или късно ще го изкараме всички. Вече повечето експерти са на това мнение. Животът трябва да продължи.
106
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 176Това че не можеш да проявиш съчувствие към трагедията на непознат човек не показва, че си мъртъв и безчувствен човек, но това че мислиш че друг човек не може да изпита такова чувство на съпричастност към трагедията на други (поради което постоянно държиш да натякваш колко лицемерни били останалите когато изразяват своето съчувствие) вече го показва, защото показва че ТИ ЛИЧНО никога не си могъл да се поставиш на мястото на другите, което е и основния начин по който става това.
105
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусологът се грижи за здравето на вирусите и тяхното успешно размножаване.Лекарите лекуват. А вирусолозите правят статистики и гледат какво ще стане.
104
2
 
1
 
! Отговори
До 158 преди 3 години
Долна твар! С две гънки в мозъка!
103
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво чухме от лекарите:80 процента няма да разберат, че са болни, 20 процента ще имат много слаби оплаквания, катар на горните дихателни пътища. Само хората с придружаващи заболявания, като астма, диабет, сърдечни заболявания, ще прекарат малко по-тежко.
102
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Професор Коста Костов каза колко много хора умират от грипа всяка година. И от други болести. Професор Костов и доцент Мангъров са специалисти. Лекарите нищо не знаят. Имат още много да учат.
101
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 169Значи познах. Чакай да ти кажа, синко, понеже аз съм израсъл без майка, че аз мога да се асоциирам с трагедията на това семейство дори само заради това. И по много тдруги линии мога, давам само един пример. Не всички отвътре са мъртви и безчувствени. Съжалявам те.
100
5
 
18
 
! Отговори
ревете за тези преди 3 години
Оставиха мой близък роднина да почине, Бърза помощ в Пловдив три пъти отказа да изпрати линейка, заради извънредното положение. Приемали само тежки случаи. А човекът беше онкоболен и буквално береше душа... После стана ясно, че спешно се е нуждаел просто от една система. Затова хайде не ми хвалете горките лекари! АКО ВИ ДОЙДЕ ДО ГЛАВАТА СЪВСЕМ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ ***!
99
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Астма по време на епидемия.
98
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грип като грип. И от грипа са умирали млади хора. Факт