Семейството на починалата лекарка е прието в болницата с коронавирус

12-годишното момченце на д-р Иванова също е с COVID-19
Обновена: 2 май 2020 23:00 | 2 май 2020 23:00, Красимир Ангелов
232
Семейството на починалата лекарка е прието в болницата с коронавирус

Цялото семейство на починалата лекарка от Инфекциозно отделение в областната болница в Сливен е заразено с коронавирус, съобщава DarikNews.

Още по темата
Съпругът на д-р Илияна Иванова, който също е инфекционист в отделението на МБАЛ "Д-р Иван Селимински", е с положителна проба и не е напускал лечебното заведение. В болницата са приети и 12-годишното момченце на лекарското семейство, както и баба му и дядо му. Те също са дали положителни проби за вируса.

Поклонението пред паметта на д-р Иванова е утре по обед в болницата. Правят се постъпки от ръководството на лечебното заведение съпругът да получи разрешение да изпрати жена си в последния й път.

В Инфекциозното отделение вече има 7 болни медици. Една от медицинските сестри е в по-тежко състояние.

Заради големия брой заразен медицински персонал, от 4 май в Инфекциозното ще бъдат командировани медици от други отделения, на първо време медицински сестри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С какво ги лекуват тези хора? Има ли доставени достатъчно лекарства - от онези, дарените за К-19 от Домусчиев, в Сливен? Има ли лекарства за медиците от Видин? Питам за докторите, защото и без това са малко, и ако измрат сега, кой ще лекува болните. Голямо говорене беше, голямо таралежене. Щаб. Генерали. Резултатите - гола вода! Въздух под налягане!
36
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До фактиЛекарите ли са ви виновни, че българите не се грижат за здравето си, пушат като комини, пият като смокове и се избиват по пътища или без пътища? Кажи, другарю? Защо винаги на вас все някой друг ви е виновен, и никога вие самите?
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Математикможе и да си математик, ама за социолог не ставаш
34
14
 
18
 
! Отговори
Математик преди 3 години
Парковете и улиците днес бяха пълни с хора - на талази. Никакво дистанциране, никакво чувство за отговорност. А правителството и медиите продължават да приспиват народа, за да може да КОНСУМИРА! Цялото охлабване е за да си изхарчите паричките и да отидат при богаташите. Жалко за ген. Мутафчийски, който направи всичко възможно да ни предпази, но ние сме стадо овце, начело на което стои пръч.
33
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи в тази болница има сериозен проблем с хигиената и мерките!
32
13
 
5
 
! Отговори
факти преди 3 години
България е на ПЪРВО място в целия европейски съюз по смърностзащото имаме невероятни лекари светилакоито така лекуватче вдигат мъртвия от леглотои направо го възкрсъсват.А пък за младите лекари с купени дипломи не ми се говори.Все едно да говорим за ром с купена книжка за колаБог да пази България от такива таланти
31
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вие сте мн зле..който иска да си затяга сам мерките.стойте си вкъщи и няма да се разболеете щом така си мислите.тези които не ги е страх ще си излизат.който го е страх да не контактува с тях и няма да се разболее, щом така си мисли.тка всеки получава каквото иска и си живее в мир и спокойствие
30
10
 
22
 
! Отговори
Математик преди 3 години
Още много ще загинат!! Тепърва ще има ПИК на заразата, а вместо да ЗАТЯГАМЕ МЕРКИТЕ, ние ги ОХЛАБВАМЕ! ОЛАБВАМЕ СЕ ЗА ДА ПИКЛЬОВЦИ РАЗНИ ДА ИГРАЯТ ФУТБОЛ И ДА ХОДЯТ НА ФИТНЕС!!!
29
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
преди 1 година това дори нямаше да е новина, ама сега е на първа страница в синхрон със заповедта да се плашат хората
28
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
коронавируса е също като грип.някои хора умират от грип, лека им пръст.коронавируса с нищо не се различава от грипна инфекция.за това не си заслужава да затвориш цяла държава и да обречеш хиляди хора и децата им на глад, да им вземеш правата и да ги стресираш всяка вечер по телевизията с пълни глупости !!!
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СузанеЩото ако трябва да ви лекуват само абсолютно здрави хора няма да има кой да ви лекува. Толкова ли ви е трудно да го разберете?
26
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХипократБезмислено е, човече. Българите в един голям процент са просто умствено недобре, а ти точно към тях се обръщаш. Тия които те разбират те така или иначе са на твоето мнение, но има една част (и тая криза показа, че тя е много по-голяма, отколкото сме си мислели), която е съставена от хора без сърце, без морал и без акъл. Не съм оптимист.
25
8
 
12
 
! Отговори
Сузане преди 3 години
Защо лекарката е работила със заразени,след като има астма.Тя е в рисковата група
24
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
починала е от новите гстербайтери докарани от Мутачииски и Борисовне съм я заразил АЗ
23
13
 
11
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Извънредното положение беше, за да се усвоят европейски пари.
22
6
 
3
 
! Отговори
въпрос преди 3 години
един въпросЗнаете ли колко плаща Здравната Каса за лекуване на пациент с коронавирсна инфекция?Колко пари?
21
1
 
26
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
БОГ да прости ДОКТОР ИВАНОВА дано семейството и оцелее
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СПРЕТЕ ВЕДНАГАВие спрете веднага излизащите и влизащите от София.
19
15
 
9
 
! Отговори
статистика преди 3 години
в момета вкаррват здрави хора в блониците с положителен резултат за вирусаи само заразяват лекаритеза да всемат парите големите кинтиняма нужда тези хора да са в болницане им е там мястототе са здравище имат хрем и след някой ден вкъщи ще придобият имунитетДокторката е уббита от ГЕРБ и алчната хунта на правителствотоТОВА Е
18
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 15Първо се оправи с тия които тук апелират към това да няма мерки и развиват теории как няма вирус, не е опасен и т.н. и чак тогава към пристигащите, щото пристигащите са няколко стотици, а тия в България които правят глупости ги видяхме колко са по Великден и тия тука са част от тях.