Румен Радев поднесе цветя пред паметника на Незнайния войн

Той бе придружен от началника на отбраната адмирал Ефтимов
46

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов поднесоха цветя пред паметника на Незнайния войн и отдадоха почит към героите, загинали за свободата и независимостта на България.

Пред паметника бяха се подредили представители на всички видове войски.

На събитието присъстваха и няколко десетки граждани, но като цяло пред паметника бе спокойно и нямаше взети ограничителни мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 17Пичага, къде ги тези 2 милиона гласували за Радев? На първи Тур имаше 800 хил гласа или 25% срещу Цачева 21% . А за Тетката и Герберите масово не гласуваха. На втори тур гласувахме ние, които не сме за ГЕРБ и срещу Тетка, плюс ДПС даде вота си за Радев. При една нормална кандидатура...Радев нямаше шанс да стане президент. А сега всички, които гласувахме на втори тур ...вече ни е срам от глупостите му!!! Това е президента на неграмотните българи!
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 30 години по-зъл и по неприятен президент не сме имали! Надмина дори и Плевналиев по неадекватност! Нинова и БСП да се готвят за голям провал на изборите. Излъгаха народа с това ч у ч е л о.
32
1
 
5
 
! Отговори
Abv преди 4 години
Абе тамън да вземеш 200-300 милиона евро и да гледаш светлото бъдеще и да дойде някой си Бойко и да развали сделката с грипените. И сега ресто че ще те свитнат. Та затова е тази злоба с повод и без. Опънал врат като пуяк и плюе, плюе и плюе.
31
9
 
9
 
! Отговори
Доволен! преди 4 години
Герберастките *** в истерия! Генерал Радев направо разби по.с.ра.ният.нар. генерал Годжи бери Плешояда дето го гласяха за президент. Трябва да се признае, че ЛъжеГоджи бе много голям! Много голяма мижитурка!
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако героите, загинали за свободата и независимостта на България станат и видят днешното положение в България превърната в колония ,днешните ,,управленци ",днешния разделен ,злобен,опростял и обеднял народ веднага ще се запитат : За това ли,за този народ ли дадохме живота си !?
29
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крадеца (грипена)вика дръжте крадеца по отношение на сделките за самолети!Даже забрави от плюене да поздрави ВМС!!!
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не бива да се уморяваш толкова,защото вкъщи на диванчето е по лесно!
27
13
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Позор за гербаджийската дружинка (а и за нашата слугинска журналистика) че на Гергьовден, армейският празник, не дадоха телевизионно време на президента Радев като главнокомандващ да отправи поздравление към военнослужащите.
26
9
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До въпросче: Дали е поднесъл пред паметника на Съветската Армия? Не, оставил е това на бат'ти Бойко. Все ще се намери някой *** като теб да се пробута нещо по русофобската опорна точка..
25
4
 
11
 
! Отговори
въпросче преди 4 години
а пред паметника на Съветския войн не поднесе ли ?
24
14
 
7
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Единственият истински генерал ! Всичко друго е бутафория ,включително и тоя от пожарната !
23
5
 
6
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До Анонимен...до 17-ми като се влачиш като влечуго и не можеш и коремно да направиш завиждаи на можещите...Влачите се по корем вие - червените п,лу,же-ци. Ние летим щото имаме крила.
22
5
 
8
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До РешетниковРазпасаната секретарка на Учиндолския чалгар, няма как да се нарича нито фърст /щото е пета употреба/ нито пък лейди щото е пълна се.л-та.чка.
21
6
 
11
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До Анонимен....В България има един достоен човек избран за ПРЕЗИДЕНТ и един турист със калинки обикалящ по пътищата като ненормален......А бе Разев - пак ли със раздвоението на личноста БЕ? Пак ли те обхвана епистолярната треска? Пак ли започна сам да си пишеш дитирамбите - или този път е Десата? Викаш вместо да търчи по бутиците за парцалки със колата на НСО и във насрещното, поне да ти свърши някаква работа. Тя и мед това на тази възраст за друго не става.
20
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Объркал е паметника.Няма ли някой русофил да му покаже паметника на съветския окупатор ?
19
6
 
10
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
Пълен ***.....А фърст лейди??? Сигурно му пере партенките.....
18
3
 
8
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До Анонимен АлкохоликПич - не смесвай алкохола със некачествена дрога. Личи ти, че изпадаш във делириум.
17
5
 
15
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Добре, че паметника е само символ и никой не лежи погребан под него защото ако имаше и човека знаеше, че Бездарния Безделник полага цветя, щеше да изкочи и де избяга.Тоя *** сериозно си е внушил, че може да работи тази работа. То това да не е като да правиш коремното или да назначаваш любовницата си на 3 длъжности или пък да предадеш и да зарежеш семейството си заради секретарката на Учиндолския чалгар.
16
5
 
14
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
Цветя и поредна порция празни приказки.Това с цветята и почитта е добре.Другото е излишно.
15
6
 
21
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
След три дни пак ще изпълзи и ще положи китки на паметника на окупаторите в Борисовата градина, както се полага на руски лакей. Може и георгиевска лентичка да си сложи!