Акциите на "Левски" отиват в Тити Папазов, Божков и Попов му ги прехвърлят

Първата задача е клубът да бъде спасен
Обновена: 10 май 2020 18:33 | 10 май 2020 18:31,
117
Акциите на "Левски" отиват в Тити Папазов, Божков и Попов му ги прехвърлят
Снимка: БГНЕС

Треньорът на баскетболния Левски Лукойл заяви, че акциите на клуба ще бъдат в него отсега нататък. По думите му собствениците Васил Божков и Георги Попов ще му изпратят ценните книжа възможно най-скоро, съобщи gol.bg

"Левски е собственост на Георги Попов. Новината е, че г-н Божков и г-н Попов няма да фалират Левски. Акциите ще бъдат изпратени и те по никакъв начин няма да възпрепятстват оцеляването на клуба", заяви Папазов пред bTV.

"Смятам, че трябва да кажем: "Благодаря". Благодаря от името на всички, които обичат Левски, че не се даде възможност клубът да фалира. Г-н Божков няма възможност да изпълнява своите ангажименти. Акциите на Левски ще бъдат в мен", посочи още той.

Още по темата

Папазов заяви, че първата задача е Левски да бъде спасен.

"Смятам, че Левски доживя своя катарзис. Той ще е първият български клуб с нов начин на управление и мислене. Начинът на финансиране е прост - Левски ще бъде футболен клуб на морала. Трябва да станем морални, ако искаме да носим името на Апостола", посочи той.

Папазов даде заявка, че източникът на финансиране на "Левски" ще бъде негова лична отговорност.

"Левски показа от началното на февруари до средата на март на какво е способен. Трябва да покажем класа. Левски има зад гърба си марката, най-великото име и хората", посочи той.

Треньорът заяви, че зад него няма никой, освен феновете на "Левски".

Първият човек, с когото се чул, след като разбрал, бил Валентин Златев.

"Казах му, че имам кауза да спася Левски. Лукойл не може да стане спонсор на Левски. Невъзможно е и братя Найденови да станат собственици на Левски", обясни Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
9
 
6
 
! Отговори
Край преди 3 години
Имам информация, че държавата се управлява от Министър Ангелкова а ББорисов е поставено лице. Ангелкова и Комисар Габриел която е овладяла ЕС дърпат конците на Пеевски също
63
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спасителя не е Тити ,спасителя е Борисов и до седмица време ще се ежи и пропагандира,аз дадох,аз платих ,аз спасих
62
2
 
28
 
! Отговори
Ню Враца преди 3 години
Няма да има кой да спре Левски София ако там се съберат Тити, Вили Вуцов и Божинов. Всички ще треперят от тях.
61
2
 
12
 
! Отговори
Край преди 3 години
Тита каква му се пада на Тити.И за министър Ангелкова някакви новини пуснете
60
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако искат да са отбор на морала, тогава не бива да са на държавна хранилка. Ако тотото е държавно, защо да отива печалбата за ПФК Левски вместо да отива за ремонтиране и поддръжка на спортните салони и на игрищата на българските училища? От какво се нуждаем повече като нация? От здрави деца или от поредния отбор играещ основно с чужденци?
59
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И...за какво са му тези хартишки.Аз имам такива останали от нане Костов.Големи бизнесмени ни направи. Цялатанация ,още се чуди как за 24 часа, опропасти държавата.Може и Тититода стане факир.
58
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука единственото, което интересува хората е да не би пак с държавни (народни) пари да почнат да наливат в кацат без дъно, а отдолу да стоят чалгаджии и чалгеси и да цоцат.главния епидемиолог на републиката другаря Борисов май се кани да им даде държавни пари ... а вие гладувайте на воля.
57
2
 
36
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Гледах интервюто с Тити по БТВ. Този човек има спешна нужда от психологическа помощ. За малко да разчувства и мен с това колко добър човек е този престъпник, крадец и убиец Божков. За неговата престъпна дейност, от която се ползваха всички правителства може да се говори много, но аз питам: Как е възможно да се вярва на приказките на човек с прякор "Черепа"!!!
56
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя изтърсак пак мисли за печалбарство. Ще ходи да се моли на Лукойл, Главбул и другите големи фирми да вземат Левски и да го направят някакъв директор, та да *** 30К заплата всеки месец. Иначе голям левскар. Истинският левскар предлага удачни варианти за спасение, а не се вре там където хал хабер си няма. Алчен, алчен Пипи Татазов
55
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тотален смeshnик е тоя Тити.Направи по една свirkа в ефир на всички мафиоти на България. Грашнов, Черепа, Златев.Говори тоталните тъпотии и нищо не каза какво мисли да прави за отбора.Водещия го пита какво мисли да прави с отбора и от къде ще вземе пари...той реве и обяснява какъв бил благодарен на Златев...и коло бил набожен.Тотален смях са всички левскари с тоя смешшшннiк начело.
54
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като му ги дадат, кво ще ги прави? В коя бизнес сфера се е доказал този излязъл от Мълчаниетона агнетата перко, та да върти многомилионна фирма? Колко заплати от собствения си джоб е платил досега? Той дори сметката за тока на Герена няма да може да оправи сам
53
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егаати, майтапа! Толкова много не се бях смял скоро.
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Fake news.
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стадионите на Левски на ЦСКА и останалите футболни отбори да се дадат на хората за масов спорт.Обикновенния човек да може да отиде да спортува
50
1
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
И сега като почне един рев, рев, рев ... :) . А акциите не трябва ли да са запорирани. Те са активи на Божков и сие
49
1
 
36
 
! Отговори
Руская свиння преди 3 години
Този човечец няма ли да го освидетелстват и въдворят в психиатрично заведение?
48
1
 
19
 
! Отговори
ББ ПП преди 3 години
Божков си иска 25 милиона които е вложил,току така няма да се е навил за бог да проси да им праща акциите.Искам да знам КОЙ и по какъв начин ще плати тези милиони на Бошков ? Борисов държавна помощ от 25 милиона ли ще праща на Бошков или измамата ще я направят чрез Валентин Златев,щото всички знаем ,че акциите на Левски не струват два по един
47
3
 
27
 
! Отговори
чалгата не прощава преди 3 години
знаете ли къде потънаха парите на левски-в син сити в пазвите на камелия,анелия,преслава , джина стоева...
46
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бъдете морални и се разпуснете бе хора.Дайте пример и за останалите.А след 20 годинки който е оцелял да събере останалите и да помислят ще има пак оня хубав футбол за хората.Щото тоя футбол на мангизите опротивя.
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоест, всичко е ок, няма значение дали божков се издирва или не, подобни неща могат просто така да стават..

Спонсорирани публикации