Борисов се ядоса за парното: Газът надолу с 42%, очакваме резултат!

"От КЕВР да говорят реално, а не да правят прогнози"
Обновена: 4 юни 2020 11:42 | 4 юни 2020 11:42, Веселина Йорданова
266
Борисов се ядоса за парното: Газът надолу с 42%, очакваме резултат!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов напомни, че цената на природния газ е намалена с 42% след преговори с "Газпром" и очаква резултат за цените на парното.

Още по темата
Темата той коментира пред журналисти в Габрово, където днес откриват завършения обход на града.

От думите на Борисов стана ясно, че днес ще обсъди с КЕВР готвеното поскъпване на цената на парното, което се очаква да е около 20% средно от 1 юли. Борисов подчерта, че мандатът на комисията е изтекъл.

"Говорят за в бъдеще време, ако станело нещо, еди-какво си. Ние към днешна дата имаме с 42% намаление на цената на газа, даже и повече, и то със стара дата. И ти казват, ще вдигнем с 20% цената на топлофикацията. Да, през годините топлофикациите са задлъжнели много, защото не вдигаха, помните и при Орешарски не вдигаха цената. И то така или иначе или ще влязат в час и ще говорят това, което реално имат, а не да ми правят прогнози и след няколко дни да ги опровергават", посочи премиерът.

Според него от комисията "през седмица правят такъв проблем". Не с 4, с 42% свалихме цената и съответно очакваме да има резултат, отсече Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
3
 
! Отговори
До чиновник преди 3 години
От вас по мързелива нищо правеща прослойка нЕма.
115
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаИменно - като гледам феновете на Бойко как се радват да ги пошляпква може и три мандата още да изкара.То бива мазохизъм ама при ГЕРБавите фенове отива към дебuлизъм.
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чиновнически умозаключения.
113
1
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
А за баш възкресения трябва в катафалката да има и предмети, които или да се върнат назад във времето и да предотвратят смъртта, или и в сегашно време да предотвратят причината за смъртта, и движението на катафалката да е близко до мястото на смъртта, ако времето ще се връща назад, ако времето ще се връща назаад, добре е превозното средство да е по-тежко!
112
1
 
4
 
! Отговори
Курна го турна преди 3 години
Аха
111
7
 
2
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
До избирателДругарю, като типичен представител на нискоинтелигентната част от народа, си функционално неграмотен. Четеш, но не разбираш написаното. Няма с какво. Борсов никога не е казал, че той лично е свалил цената на газа. Казал е "свалихМЕ", т.е. говори в множествено число. Не казва "Аз свалих", а "НИЕ свалихме". Ти, обаче пак нищо не си разбрак, както винаги, но си драскаш глупости, колкото да не зАспиш и да се правиш на интересен.
110
0
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
За възкресенията всъщност по-важно от скоростта е, ускорения да има, и спирачката е отрицателно ускорение, само да не му прилошее на шофьора, трябва шофьорът да е такъв, на който не му прилошава от ускорения.
109
5
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Като гледам по протестите опозицийката колко е жалка Бойко може и не един а още два мандата да изкара:):):)
108
0
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
Ето как да възкресявате хората, особено по-младите, на които още им се живее, катафалката излиза на прав участък и газ-спирачка, ускорение колкото можеш и спирачки, и така докато се възкреси трупа. Пробвайте, нищо не губите. И скорост да има, на магистралата!
107
2
 
5
 
! Отговори
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪъЪЪЪЪЪъ преди 3 години
Разследванията на каталунската полиция и на антикорупционната прокуратура за мрежа за пране на пари с произход от България, в които се появява министър-председателят на тази страна Бойко Борисов, водят до руския гражданин Александър Чаушев (в оригинала на статията името е изписано като Чавсев б.пр.), който фигурира като мажоритарен собственик на Numin Invest SL,
106
3
 
8
 
! Отговори
KRADLIFFOTO GOFFETO преди 3 години
Полицията е следила и снимала къщата и магазина за дрехи в Барселона в продължение на дни през 2019 г. Така се доказва, че ексмоделката използва за придвижванията си из града луксозно бяло порше Macan. Агентите я фотографират, когато тя излиза от къщата, шофирайки.Колата е регистрирана на фирмата EMA_BGS SL същата, която контролира магазина за дрехи. Докладите на антикорупционната прокуратура твърдят, че колата е оценена на над 70 000 евро и е закупена на лизинг през февруари 2017 г. през банка в Барселона. Полицията сочи, че това плащане е в дисонанс със загубите на магазина и на фирм
105
3
 
10
 
! Отговори
KRADLIFFOTO GOFFETO преди 3 години
След една година разследване каталунската полиция стига до заключението, че в Каталуня са направени инвестиции, които надхвърлят пет милиона евро. Парите идват в Испания през двете разследвани компании. Агентите не са намерили данни, които да доказват, че моделката и баща ѝ имат законни доходи, отговарящи на този начин на живот. В своите доклади пред Антикорупция те припомнят твърденията в жалбата, че парите биха могли да са свързани с недекларирани средства на част от висшите служители на българското правителство, включително и Борисов.Едно порше за 70 000 евро
104
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бяга,бяга от въпроси.Сутринта тамъън го хванаха на къси пасове и си би камшика за Габрово.От там вече е по-лесно.Приготвили са му мисирките точните въпроси.
103
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Позитано - НАПОМНЯНЕ,за любимата ти тиква,няма ли слава.
102
4
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
цъкате ми минуси че русия краде газ от други светове, но те тая газ дето я имат е фалшива, симулират!
101
3
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
русия крадат газ като ресурс от други световеосветен от фар истинска положителна светлина се движиш по-бързо и времето се забавя, а ти не, и светлината те носи, или трябва да изчакаш малко да се насъбере светлина за да се телепортираш където си искаш, но това хаби светлина, не хабете светлината за простотии, и без това я няма никаква истинска!
100
12
 
1
 
! Отговори
Номер 92 преди 3 години
лоясалата топка ви спаси задниците от фалити на банки,от открадване на 3 милиарда за газопровод,който щеше да бъде собственост на Газпром,изплати бакиите на Габровския *** в Белград,прибра на топло всички приватизатори,комсомолци,хвана за м,ъдите черепа,построи почти всичко що е магистрали,спасиви от емигранти,накрая ви спаси и от КОВИД19,а вие лаете като злобнип,сета,та чак лиги хвърчат?!Що ли?Ами щот сте крадлювчета,а той бие много през крадливите пръсти!Ей там е проблемът с топката!!
99
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам да вдигнат цената на бензина и дизела и тоя пак да се намеси, и да уволни някой от комисията за защита на конкуренцията,или Каскета да погне Златев.После пак цените на място.Тоя филм колко ще го гледаме?
98
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,и ние се ядосахме,като съобщихте,че минималната пенсия за старост,става 141.68 лева,сигурно едната ваша пура е по-скъпа.
97
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винету пак се прави на Зоро.