Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се

Трябва да свикнем с мисълта, че вируса го има, няма да затваряме
Обновена: 13 юни 2020 16:17 | 13 юни 2020 16:16, Веселина Йорданова
296
Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че опитите за дестабилизация на държавата продължават вече 10-15 години.

"Нищо ново. Като наближат избори, започват по един и същи начин - ментета, записват се. Сега се забавлявам. Това означава, че още много, много ги е страх и понеже правим много добри неща, трябва нещо да се измисли. Сега и техниката напредна много. Но важно е да не се разфокусираш", каза Борисов пред медии след инспекция на изграждането на автомагистрала "Хемус" в участъка от Боаза до пътен възел Плевен.

На въпроси на журналисти за увеличението на новорегистрираните случаи на коронавирус у нас, министър-председателят заяви, че рекорд се отчита и при изследваните проби. "Трябва да свикнем с мисълта, че вирусът го има, че трябва да се пазим и да внимаваме. Смъртността е ниска. Трябва да продължим да пазим възрастните и болните хора", подчерта Бойко Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.

Министър-председателят добави, че повече няма да се затварят обекти, тъй като специалистите са на мнение, че коронавирусът е отслабен, а страната ни е подготвена, като разполагаме с всички нужни защитни облекла и средства. "Докторите, лаборантите, сестрите са обучени. Имаме всичко, което е необходимо", посочи той.

"Това, което правим с кметовете, то е само за хората. Това са проекти за по 100 години и повече. И както Югът – с „Тракия“, „Марица“, „Струма“ живнаха, ще видите и на Северозапада и Севера колко ще им се помогне".

Премиерът Борисов бе категоричен, че напредъкът по всички лотове е много голям, а по тях хиляди българи работят с хиляди единици техника.

"Нищо не може повече да ме зарадва, защото това е за 100 години - и газопроводите, и Балкански поток и гръцки поток. Чест им прави на строителите", акцентира министър-председателят. Той отбеляза, че догодина гражданите удобно и безопасно ще могат да пътуват по новите отсечки на „Хемус“, което е важно и за бизнеса, и за туризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бас държа че на тиквата телефона има кирилица.
143
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В забутано шуменско село 15 чоека заразени - блокада и карантина, у великия град Дуспат 50 калпака заразени, обаче всички свободни - ей туй е тиквена демакрация.
142
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 141ами седнал някъде в някой кабинет или хотелска стая да олаби при многобройните си пътешествия и са го ловили, по принцип охраната проверява за подслушватели и такива работи, ама това неможе да се засече
141
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тони, кажи си твоята версия, не вярвам да не си чул записа....
140
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 147никой нищо неможе да каже, без експертиза, но от метаданните може да се види кога е направен, и да се съпостави с телефонните разговори, ама това няма да се случи
139
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКазаха,че записа е пълна фалшификация и показаха как е направен!
138
2
 
6
 
! Отговори
В смисъл: преди 3 години
Аз съм от една друга времева линия на жизнения поток, аз не искам да се занимавам с тия изчадия на дуализма, обаче ще излезе, че тая държава вече няма добри герой - че лошите взеха та избиха добрите нали то така нали и баба знае, пишеш некакви заклинания (наредби и закони) после гледаш добрите герой как затъпяват и леко полеко им виждаш сметката, обаче един от тях стана многоо гаден ск.апа.ня.к и ни излови всичките *** и леко полеко ни бие! Ти да видиш!
137
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да зерете,ако ГЕРБ падне от власт,това няма да е добре за България.
136
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господим Борисов, дигни мерезето да взимаме големи мерезета, дигни мерезето!
135
2
 
14
 
! Отговори
Умен българин преди 3 години
Абе ние българите сме умни, кадърни и почтени хора, не мога да разбера от къде ни идват значи такива прости, некадърни и крадливи политици. Мене много ме учудва това нещо, седя и се чудя значи, защо така несправедливо страдаме?
134
3
 
2
 
! Отговори
Глей сега! преди 3 години
Господин премиер, аз може да съм свободолюбив даемон в гръцкия смисъл на думата! Обаче тия министърчета от кабинета Сакскобурготски - май не са от неговите в смисъл тия са на брат му Мемфисто - търсете го някъде из Лондон Филип! Тия са си леко дяволи в пълния смисъл на думата!!! В смисъл то тука се изредиха в Санктуари и трите братя и трите олицетворения на злото: Диабло, Мемфисто, Баал! Всъщност кого залъгваме тука? Българският народ? Или българският облак? И едното и другото няма да успеете!
133
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 138заглушителя не помага в случая, а само добра акустична изолация, категоричен съм че е ползван насочен микрофон с парабола за усливане, затова и фоновия шум на радиото е относително силен, обикновенно хората като говорят по телефон намаляват звука на радиото, но в случая ако радиото е в същата посока се получава това услилване
132
2
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
говори в типичен стил бай тошопартията ви направи завод за полупроводници а догодина за цели проводници слава на строителите за народа за държавата слава и просперитет да живей живей труда партията любима се грижи да преизпълним петилетката и т.н...по младите не си го спомнят този тип величаещ стил на говорене но боко е от този тип поколение със опростено балканско мисленебарза да говори това което той иска хората да чуят и да се баламосат преди да започнат нападателни неудобни въпроси
131
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ШопоГадно е да имаш премиер алкохолик и дрогаджия...а комплексиран, злобен шaпкap?
130
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 136За възраста си изглежда добре, така че може да е спокойна...Може и да е наричаме Пекинска патица, но е запазена Пекинска патица....хаха.За записа, ами аз чух чалга на заден фон, но определено си беше Баце, подпийнал, явно не му понася тежеста на короната....:)
129
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
записа е правен с насочен мокрофон с параболичен рефлектор, от около 25-30 метра при наличие стена, затова има и заглъхвания на моменти
128
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Записа е автентиченНа записа се чува стържене на кабел от телефон с шайба,но престъпника в случая е този гестаповец-милиционер който записва без заповед на съд и прокуратура.Така е според законите поне.
127
7
 
6
 
! Отговори
герб преди 3 години
130 Борисов може да е *** но ти си неграмотен,нали така?
126
3
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Гадно е да имаш премиер алкохолик и дрогаджия...
125
1
 
2
 
! Отговори
Абе Гайдааааа преди 3 години
Осем години война ама ти бутнах наредбичката, а скоро ще ти бутна и дискриминацията резултат на тая наредбичка!!!!