Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се

Трябва да свикнем с мисълта, че вируса го има, няма да затваряме
Обновена: 13 юни 2020 16:17 | 13 юни 2020 16:16, Веселина Йорданова
296
Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че опитите за дестабилизация на държавата продължават вече 10-15 години.

"Нищо ново. Като наближат избори, започват по един и същи начин - ментета, записват се. Сега се забавлявам. Това означава, че още много, много ги е страх и понеже правим много добри неща, трябва нещо да се измисли. Сега и техниката напредна много. Но важно е да не се разфокусираш", каза Борисов пред медии след инспекция на изграждането на автомагистрала "Хемус" в участъка от Боаза до пътен възел Плевен.

На въпроси на журналисти за увеличението на новорегистрираните случаи на коронавирус у нас, министър-председателят заяви, че рекорд се отчита и при изследваните проби. "Трябва да свикнем с мисълта, че вирусът го има, че трябва да се пазим и да внимаваме. Смъртността е ниска. Трябва да продължим да пазим възрастните и болните хора", подчерта Бойко Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.

Министър-председателят добави, че повече няма да се затварят обекти, тъй като специалистите са на мнение, че коронавирусът е отслабен, а страната ни е подготвена, като разполагаме с всички нужни защитни облекла и средства. "Докторите, лаборантите, сестрите са обучени. Имаме всичко, което е необходимо", посочи той.

"Това, което правим с кметовете, то е само за хората. Това са проекти за по 100 години и повече. И както Югът – с „Тракия“, „Марица“, „Струма“ живнаха, ще видите и на Северозапада и Севера колко ще им се помогне".

Премиерът Борисов бе категоричен, че напредъкът по всички лотове е много голям, а по тях хиляди българи работят с хиляди единици техника.

"Нищо не може повече да ме зарадва, защото това е за 100 години - и газопроводите, и Балкански поток и гръцки поток. Чест им прави на строителите", акцентира министър-председателят. Той отбеляза, че догодина гражданите удобно и безопасно ще могат да пътуват по новите отсечки на „Хемус“, което е важно и за бизнеса, и за туризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
24
 
! Отговори
Стефан преди 3 години
Не са ментета , по скоро ти си менте, но ми е интересна Караянчева КАКВО ще направи, залагам че ще сниши да мине бурята както ни учеше др.Живков, това да нямаш и грам достойнство е норма за депутатите от ГЕРБ, удобни, меки, без мнение, без морал, НО НИЕ ГИ ИЗБРАХМЕ.
163
1
 
3
 
! Отговори
Не ме разбирате преди 3 години
Аз съм повече към щангата, ама наблюдавам другите персонажи какви ги вършат! Примерно за Нотр Дам пак беше пайрото и там много добре оцели!!! Тука що не иска не го знам!!!!
162
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя вече се търкаля
161
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тулупа е замязал на кръгъл суджук от Банкя ,тая шия не е от трушия
160
0
 
29
 
! Отговори
Пенчо преди 3 години
То и предишните записи не бяха негови. И онова на Алепу не е през неговото управление, строено от мъжа на външната министърка.
159
2
 
3
 
! Отговори
Седма творба преди 3 години
Господин Премиер защо точно на вашият рожден ден ми дойдоха такива страхотни идей за контепорално изкуство?Творбата се казва КОНОП - Hemp.Но не индийски господин премиер.В една творба ще покажа и ще нарисувам величието на конопа като изход от грабежа на нашата държава! И че не трябва да си мислите, че този продукт и всички изделия,които се правят от него не се търсят в целия свят в настоящата сложна екологична обстановка - биоразградими пластмаси, платове, въжетааааа!Живков бил репресия? А тия?
158
4
 
25
 
! Отговори
su преди 3 години
Стига сте го давали тоя навсякъде. Само излага държавата. Инъче е голям любител на камерите. Да беше станал артист.
157
1
 
26
 
! Отговори
Пенчо преди 3 години
Записа и къщата в Барселона са си баш негови...
156
1
 
17
 
! Отговори
Цв.Цвък. преди 3 години
"Колегата немец, баварец, че вследствие на моята простотия всичкото се е случило. И после след малко /1 дума/ на колегата унгарец и на колегата поляк"Посолствата на тези страни спят ли?ХойБай не ги ли унижава или са такива Евро-атлантическите "ценности"???
155
2
 
4
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
Аз много съжалявам, че точно на рожденният ви ден ви представям още три нови творби! Знам, че казването на истината много боли! Сега не ме разбирайте погрешно, обаче понеже в Страстбург много ме псуват в момента - но не вас спокойно! Някой хора твърдят, че съм се бил изчерпал като провокация и способност да казвам истината за обективната реалност!!! Far from it sir! Станаха ми шест нови работи за самостоятелната ми изложба!!! Първите три няма да ви ги кажа!!!
154
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 161Прилича ми на 100% Баце! Кой е този който е подслушвал всички премиери досега?
153
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Господин ПремиерАма и да е истина,това е минало и сега няма никакво значение тоя дракон,сега има значение да изберем по-добрия вариант за България и мисля,че това е ГЕРБ,БСП ако искат да участват и те да се включат към коалиция с ГЕРБ.
152
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еееех ако можеше Единокнижния да го вържат за детектор на лъжата и да го питат, питат. На всяка лъжа дето е казвал по 1 месец затвор. По груби сметки ще трябва да излежи над 1200 години.
151
2
 
18
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
Имам идея и за втори колаж на тема Толкин: Или как запада преиначава историята. Добрият дракон Тодор Живков трупаше богатсва в хазната, имаше безплатно образование, уважение към учителите, безплатно здравеопазване, среден стандарт на живот, социалното неравенство беше сведено до нулата, България имаше астронавти, произвеждаше компютри и шивашката индустрия беше от първите в Европа. И после някой уби дъщерята на дракона и дракона умря от мъка. И дойдоха тия гадове и стана един грабеж и погром!
150
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако записа не е фалшификат,защото може и да е ,сещам се само за един,който може да подслушва премиера и всички в България.
149
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко и Шехерезада правят страхотни неща, но Божков им завидя и реши да им очерни имиджите.
148
3
 
2
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
Мисля да направя един колаж: Прокълнатият съвет от известното произведние на компанията "Blizzard Entertainment" Диабло 2 и министрите от кабинета Сакскобурготски и ще сложа един надпис отдолу: По делата им открийте десетте разлики. Повярвайте ми господин Премиер - по делата им и най-наблюдателното ко.***.ле няма да открие разликите! По външен вид да може, ама по делата им! И там има един допълнителен куест с един скрайбър в Закарум - пиши го Адвентиста!!! Абе тия хора са пророци бе ти разбираш?
147
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимензаписа е правен на 26.04.2019 година в 21.34 , на 6.юни е презаписано копието, което е качено в и-нет
146
6
 
2
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
Когато друг път главен агент Доносчиев с прякора Николай Колев и неговите помощници семейство Доносчиеви над мен изредят в 40 страници как аз едва ли не съм изчадие адово аз реших да напомня на момчетата в синьо - че родната полиция не пази който трябва! И че истинските дяволи ако се замислите са седели в министерски столове и какви са ги вършели самоооо .... фантазията ви е беднаааааа. Вижте сега господин Премиер разни такива едни хорица от корумпирания Закарум трябва ли да им казват Адвентисти
145
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 148На 6-ти Юни, записвано с Айфон...