Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се

Трябва да свикнем с мисълта, че вируса го има, няма да затваряме
Обновена: 13 юни 2020 16:17 | 13 юни 2020 16:16, Веселина Йорданова
296
Бойко Борисов: Като наближат избори - ментета, записват се
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че опитите за дестабилизация на държавата продължават вече 10-15 години.

"Нищо ново. Като наближат избори, започват по един и същи начин - ментета, записват се. Сега се забавлявам. Това означава, че още много, много ги е страх и понеже правим много добри неща, трябва нещо да се измисли. Сега и техниката напредна много. Но важно е да не се разфокусираш", каза Борисов пред медии след инспекция на изграждането на автомагистрала "Хемус" в участъка от Боаза до пътен възел Плевен.

На въпроси на журналисти за увеличението на новорегистрираните случаи на коронавирус у нас, министър-председателят заяви, че рекорд се отчита и при изследваните проби. "Трябва да свикнем с мисълта, че вирусът го има, че трябва да се пазим и да внимаваме. Смъртността е ниска. Трябва да продължим да пазим възрастните и болните хора", подчерта Бойко Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.

Министър-председателят добави, че повече няма да се затварят обекти, тъй като специалистите са на мнение, че коронавирусът е отслабен, а страната ни е подготвена, като разполагаме с всички нужни защитни облекла и средства. "Докторите, лаборантите, сестрите са обучени. Имаме всичко, което е необходимо", посочи той.

"Това, което правим с кметовете, то е само за хората. Това са проекти за по 100 години и повече. И както Югът – с „Тракия“, „Марица“, „Струма“ живнаха, ще видите и на Северозапада и Севера колко ще им се помогне".

Премиерът Борисов бе категоричен, че напредъкът по всички лотове е много голям, а по тях хиляди българи работят с хиляди единици техника.

"Нищо не може повече да ме зарадва, защото това е за 100 години - и газопроводите, и Балкански поток и гръцки поток. Чест им прави на строителите", акцентира министър-председателят. Той отбеляза, че догодина гражданите удобно и безопасно ще могат да пътуват по новите отсечки на „Хемус“, което е важно и за бизнеса, и за туризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
5
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Записа е автентиченОстанови?????
123
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 124Може и някой от охраната да е, имаше версия че жена го е записала и той на пияна глава се е опитвал да е впечатли - "ще му размажа физиономията" и т.н Общо взето си беше пиян и явно е опитвал методите от 90-те за сваляне, като се покаже че е най големия....
122
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простите си избраха простия.Какво повече да коментираме.
121
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли кой да му го набие в празната кратуна, че Балкански поток няма, а има Турски поток. Който можеше да е Български поток, ако господарите му от Вашингтон му бяха разрешили.
120
2
 
2
 
! Отговори
И е и не е ... преди 3 години
Ама понеже някакви хора ме питаха за прокълнатия съвет на Закарум - да ви ги кажа кои са да не се чудите - Симеон Дянков, Даниел Вълчев, Милен Велчев - корумпираният съвет на Кураст - уж трябвало да бъдат добрите момчета в страшния филм, а се оказаха лошите момчета в страшния филм, ама няма страшно по един скиптър в главата и имало хора имало проблем, няма хора има Бартук Кървавия , Торк Ледения юмрук, Брем Спаркфист. В смисъл единия 700 милиона на Майкрософт, Другия 700 училища продаде, третия
119
1
 
24
 
! Отговори
П.Петров преди 3 години
Най-голямото менте е Борисов! Трудно може да каже изречение без да излъже и да се самопохвали.
118
2
 
18
 
! Отговори
П.Петров преди 3 години
Днес.бг , за какъв "монтаж" говори Борисов? Защо дума не сте казали? Нали уж медиите я България са свободни според ГЕРБ?
117
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е проблем езика който ползва, проблем е че такъв човек ни е премиер.Аз както и вие си говорим махленски понякога, нищо лошо няма в това, ама не сме управляващи...Всъщност като се замисля, Бойко винаги е казвал че е ***, но явно хората са го разбирали като шега...Голяма хапка се оказа Божков, все пак е втория милиардер след Илия Павлов, големи връзки има явно Черепа.
116
10
 
3
 
! Отговори
е и? преди 3 години
До мхмНо престъпление според НПК е да подслушваш и записваш някой без съдебна заповед.
115
1
 
4
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 3 години
ТО-МАЙ САМО МЕНТЕТА-ДАЖЕ И БЕЗ ИЗБОРИ ДА ИДВАТ...
114
10
 
2
 
! Отговори
е и? преди 3 години
До мхмИ да е истински къде в НПК пише ,че е извършил престъпление?Ако някой се чувства засегнат да го осъди...
113
1
 
21
 
! Отговори
мхм преди 3 години
Записа се истински. стига се говорили глупопсти! егати наглостта
112
2
 
6
 
! Отговори
3000-та година преди 3 години
Правнука на легендата проф.Китов.Това са намордниците на робите копали пътищата миналия век.Още търсим пирамидата в която е погребан Вожда им.
111
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Строителен обект, работи багер и нито един с предпазна каска. Как да има дисциплина, да се спазват правилата за безопасна работа, като няма личен пример от първото лице?
110
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама то това е поведението ни на всички управници от 1944, все каскети с текезесарски език, Симоено само правеше някакво изключение
109
2
 
1
 
! Отговори
И разбирате ли? преди 3 години
Аз се връщам във времето на Първата и отчасти на Втората и отчасти на времето под Османският завоевател за да изградя конструкция, която да покаже нещата такива каквито можеха да бъдат, като един шепот във вятъра, които лекичко промени формата на целия облак и тук си говорим, че идва времето да се поправят щети и то сериозни. И ни лук яли, ни лук мирирали ама изобщо няма да мине!!! Разбирате ли има древна китайска поговорка - този който владее реда, нищо не владее, този който владее хаос е ....
108
3
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 3 години
КАТО МНОГО СТРОИ БОКО, ДА НЕ СЕ ПРЕУМОРИ ?!ПОСЛЕ МОЖЕ ДА СЕ ИНВАЛИДИЗИРА, ОТ МНОООГО РАБОТА, ЗНАЧИ !!!!!!!!!!
107
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е като се има впред вид какво му беше поведението към оня на пътната агенция и то на заседание на МС пред сумати камери, представям си какъв е иначе, ама аз незнам каква шушумига трябва да си за да работиш за такъв и да позволяваш подобно поведение
106
7
 
1
 
! Отговори
Много просто: преди 3 години
Артефактите изграждат ментална конструкция и поле, което ние наричаме изкуство! Смея да твърдя, че леко нанесох определена промяна в конструкцията - която изгражда вероятностите изброени по-долу! Показва виновниците, ако така можем да ги наречем - действията на определени личности в нашата история също изграждат такава ментална конструкция, която създава последствия върху целия облак. Облакът е променлива величина, хората не са и този облак построен досега просто не работи!!! Променяме го!
105
0
 
25
 
! Отговори
Експерт преди 3 години
Гласът може да бъде подправен, но простотията никога. Тя е специфична като пръстов отпечатък.