Отново покачване на заболелите, 132 нови случая на коронавирус

Починали са 6 души
Обновена: 19 юни 2020 13:26 | 19 юни 2020 07:00,
409
Отново покачване на заболелите, 132 нови случая на коронавирус
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

132 са новите случаи на COVID-19 у нас, показват данните в Единния информационен портал за коронавируса в България към 00:00 ч. на 19 юни. Така се отчита нов рекорд на новозаразените у нас за едно денонощие, след като преди два дни бяха отчетени 112 случая.

Още по темата

Общо потвърдените случаи в страната пък вече достигат 3 674, от които активните са 1543. 

Още 6 са жертвите на коронавируса у нас, като починалите стават 190.

Излекувани са още 61 души, а общият брой на преборилите COVID-19 вече е 1941.

В болница са настанени 289 пациенти, като  от тях 13 са в интензивно отделение, показват още данните в портала за коронавируса в България.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 4; Бургас - 1; Варна - 1; Велико Търново - 1; Видин - 7; Добрич - 1; Кърджали - 2; Кюстендил - 11; Пазарджик - 17; Плевен - 5; Пловдив - 8; Разград - 1; Сливен - 9; Смолян - 5; София област - 26; София град - 30; Стара Загора - 1; Шумен - 1; Ямбол – 1.

Починалите лица с потвърден COVID-19 са 190. Шест от случаите са от последното денонощие:
Починали са мъж на 55 г. с пневмония и сърдечно заболяване, жена на 74 г. със сърдечно заболяване, мъж на 70 г. със сърдечно заболяване и хронично белодробно заболяване, жена на 89 г. със сърдечно заболяване, хронично белодробно заболяване и онкологично заболяване, жена на 80 г. със злокачествено заболяване и мъж на 71 г. с остра респираторна инфекция, за когото няма информация за други заболявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
4
 
23
 
! Отговори
Dinosaurus преди 3 години
Оня ден в Пекин имаше 30 заразени, но там живеят 42.5 милиона !!! И веднага затвориха летища и пристанища, забраниха фитнеси, спортни и масови мероприятия. Ние тука при 30 заразени на 1 милион (София) скандираме "нема вирус, долу правителството", тъпчем се по кръчмите и правим пасторски сборища от 200 сектанта в една църква. Пускайте чалгата, наздраве и ура за бащицата Президент - обединител !!!
270
7
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
До номер 279 пожелавам като ходи на дискотека да се зарази с коварната болест коронавирус да не може въобще да диша и да е на апаратна вентилация в болницата дано тогава му дойде акъла празната му 19 годишна дебелокожа инатлива безсъвестнии безотговорна безчовечна куха глава заради такива Българи които се радват ще дискотеките и баровете са отворени страдаме ние нормалните Българи
269
7
 
6
 
! Отговори
Златена преди 3 години
До номер 279 пожелавам като ходи на дискотека да се зарази д коварната болест коронавирус да не може въобще да диша и да е на апаратна вентилация в болницата дано тогава му дойде акъла празната му 19 годишна дебелокожа инатлива безсъвестнии безотговорна безчовечна куха глава заради такива Българи които се радват ще дискотеките и баровете са отворени страдаме ние нормалните Българи
268
5
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
До номер 281 пожелавам като ходи на дискотека да се зарази д коварната болест коронавирус да не може въобще да диша и да е на апаратна вентилация в болницата дано тогава му дойде акъла празната му 19 годишна дебелокожа инатлива безсъвестнии безотговорна безчовечна куха глава заради такива Българи които се радват ще дискотеките и баровете са отворени страдаме ние нормалните Българи
267
15
 
4
 
! Отговори
До 279 преди 3 години
Защо човек трябва да ходи в болници за да вярвя на глупостите на щаба? В болниците десетократно повече умират от инсулти и рак и дори няки не стигат и до болниците но за това не е удобно да се коментира щото от него мъни няма и трябва бройката за вируса да се натамани и расте главоломно. А тези болни и умиращи от диабет, от самоубийства защо и на тях не водим статистика? А на тези от ПТП-та защо ги пропускаме?Това че някои искат да гушнат милионите и трябва цяла нация да побъркат така ли?
266
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 282Ганьо... преди да пишеш г'лупости виж колко е населението на всяка една държава...
265
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората искат да знаят дали пачките от 500 евро и златните кюлчета са на Борисов и дали са декларирани.
264
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименШвеция без мерки има по малко заразени и смъртни случаи от Англия, Италия, Испания, Белгия, Люксембург където спазват мерки.
263
27
 
14
 
! Отговори
Да преди 3 години
Аз съм изключително доволна, че дискотеките, баровете и ресторантите работят. Най-накрая малко живот. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората. :))) Стойте си вкъщи затворени, барикадирайте се с 300 кенефски хартии, ревете и се тръшкайте, че ще се мре. ХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХ А утре ако ви блъсне кола?? Жалко за хартията...
262
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо отвориха заведенията. Защо отпаднаха маските в магазините. Защо границите са отворени. Защо разрешават сбирки и струпване на хора.....Като гледам се готвят и туристически сезон да има.
261
9
 
9
 
! Отговори
Златена преди 3 години
До номер 270 които не вярва ще съществува коварната болест коронавирус или ще е обикновен грип да отиди санитар в всичките болници на цяла България за да се зарази с тази болест да не може въобще да диша и да е на апаратна вентилация в болницата дано след това да му дойде акъла в празната му дебелокожа инатлива безмозъщна безотговорна безсъвестна безчовечна куха глава
260
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Швеция без мерки за вчера са 1480 нови заразени и 102 мъртви..Добре са, а...?
259
20
 
14
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Така или иначе затварянето не доведе до нищо. Не можем вечно да седим затворени защото все пак сме в Европейския съюз и има свободно движение на хора. Чисто и просто трябва да се научим да живеем с този вирус а болниците да лекуват по-тежките случаи.В противен случай хората ще излязат на улицата и ще си търсят свободите и правата.
258
4
 
9
 
! Отговори
Златена преди 3 години
До номер 276 като не вярва ще съществува коварната болест коронавирус или ще е обикновен грип да отиди санитар в всичките болници на цяла България за да се зарази с тази болест да не може въобще да диша и да е на апаратна вентилация в болницата дано след това да му дойде акъла в празната му дебелокожа инатлива безмозъщна безотговорна безсъвестна безчовечна куха глава
257
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименМангъров няма сценарий. Той е връзкар който получи от нищото шанс да направи пари като говори глупости по телевизията.
256
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май на вируса му трябва 80% смъртност та да спаси българия от най страшната болест.
255
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е всички държави около България да затворят границата си за българи... Вече сме рискова територия. После някой да пита Мангъров, дали е предвидил това в "сценария" си.
254
2
 
8
 
! Отговори
оф преди 3 години
Нямам хотел, отговарях на един, който се притесняваше, че му внасяли от чужбина вирус, че това е вече стара работа, щото туристи няма в момента.
253
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо с страните които не спазват мерки не "мрът", ами там цифрите са дори по добри от страните които спазват мерки?
252
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирус с 1% смъртност и пълна паника това е цирк. Да те страх от настинка. Мнооо *** народ ама много.