Отново покачване на заболелите, 132 нови случая на коронавирус

Починали са 6 души
Обновена: 19 юни 2020 13:26 | 19 юни 2020 07:00,
409
Отново покачване на заболелите, 132 нови случая на коронавирус
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

132 са новите случаи на COVID-19 у нас, показват данните в Единния информационен портал за коронавируса в България към 00:00 ч. на 19 юни. Така се отчита нов рекорд на новозаразените у нас за едно денонощие, след като преди два дни бяха отчетени 112 случая.

Още по темата

Общо потвърдените случаи в страната пък вече достигат 3 674, от които активните са 1543. 

Още 6 са жертвите на коронавируса у нас, като починалите стават 190.

Излекувани са още 61 души, а общият брой на преборилите COVID-19 вече е 1941.

В болница са настанени 289 пациенти, като  от тях 13 са в интензивно отделение, показват още данните в портала за коронавируса в България.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 4; Бургас - 1; Варна - 1; Велико Търново - 1; Видин - 7; Добрич - 1; Кърджали - 2; Кюстендил - 11; Пазарджик - 17; Плевен - 5; Пловдив - 8; Разград - 1; Сливен - 9; Смолян - 5; София област - 26; София град - 30; Стара Загора - 1; Шумен - 1; Ямбол – 1.

Починалите лица с потвърден COVID-19 са 190. Шест от случаите са от последното денонощие:
Починали са мъж на 55 г. с пневмония и сърдечно заболяване, жена на 74 г. със сърдечно заболяване, мъж на 70 г. със сърдечно заболяване и хронично белодробно заболяване, жена на 89 г. със сърдечно заболяване, хронично белодробно заболяване и онкологично заболяване, жена на 80 г. със злокачествено заболяване и мъж на 71 г. с остра респираторна инфекция, за когото няма информация за други заболявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
14
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Генерале, къде си за да ни спасиш. Въведете военно положение, въведете военно положение!
250
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе той каза човека "здраво ще мрът" ама кой да слиша. Печалбите на олигарсите спряха и те платиха на Слави и Мънгаров да агитират че няма вирус, а ако случайно има е безобиден. Все пак печалбите на олигарсите са по важни от сухите съчки.
249
0
 
2
 
! Отговори
дезинформация преди 3 години
Ами ще те заразят ако си ***. те обясниха хората как да се ползват.не пишете глупости, че заразявали, а че не знаят как да ги ползват.
248
2
 
6
 
! Отговори
лошо преди 3 години
Преди няколко дни на последното изявление на Кунчев, каца, че е 1,2 числото., ако е на 2 настина сме я загазили сериозно. Интересно защо никой не излиза да коментира темата, какво смятат да правят или правят, нито журналистите ги притесняват с въпроси.
247
9
 
6
 
! Отговори
гошо тъпото преди 3 години
ПРОФЕСОРИТЕ СБЪРКАХА НЕЩО КАТО КАЗАХА ЧЕ МЛАДИТЕ НЕ ГИ ХВАЩА ????? ВИРУСА ПРОСТО СЕ ЗАГНЕЗДВА НЯКЪДЕ В ТЯЛОТО И СИ ЖИВУРКА ДОКАТО НЕ РАЗЯДЕ ОРГАНА МОЖЕ И СЛЕД 1 ГОДИНА.... НАМИРАТ ГО В СПЕРМАТА , ТЕСТИТЕ ,БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ГО РАЗНАСЯТ.......
246
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фокуса отново се измести върху вируса и скандалите паднаха от фронт пейджа.
245
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евротолерастия нареди да отворим макар и да мрем, това си е геноцид и съвсем скоро ще има глобален резултат.
244
3
 
13
 
! Отговори
лекувай си нервите преди 3 години
Явно имаш заведение, хотелче или някакво там мини бизнесче дето зависи от далаверата да върви народа. нека да ти го обясня по-добре. Ти си глупакът в крайна сметка. Ако ти мислеше за своя бизнес, щеше да искаш да има повече контрол над заразени, да се носят маски на обществени места и т.н. защото при силно увеличаване на заразени, болни и жертви, ти ще останеш гладен, просто хората няма да идват. Ще висят по две *** на едно кафе някъде цял ден, а ще текат осигуровки, заплати, друг консуматив.
243
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде стига с тая глупост вече лято е какви вируси ви гонят.
242
5
 
12
 
! Отговори
joy преди 3 години
Имам чувството, че докато президента не си прибере дрона, заразените ще се увеличават...
241
18
 
15
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Мерките не са срещу вируса, а срещу Вас. За да бъдете унижени, стъпкани, контролирани, управлявани, насочвани и смачкани. За да сте стадо, за да сте тълпа, за да сте безлична маса, за да сте само бъдещата тор на Земята. С мерки или без мерки, всеки вирус ще мине през Вас.
240
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИванПpocтия се ражда и умира, като такъв...Мога само да ти съчувствствам...
239
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В София само за днес са над 30, до момента общо да над 1100 без да смятаме контактните им лица. Пък вие се тъпчете по ресторанти и дискотеки и не нонесете маски.
238
3
 
21
 
! Отговори
ако стане напечено преди 3 години
дано не стане така, че никой да не ни прибира, ние сами да не смеем да излезем. Да останат заведения, хотел, барове, концертни зали, магазини и .т.н съвсем празни. А можеха да си работят, само да се спазваха мерките...
237
0
 
13
 
! Отговори
който иска преди 3 години
Ами това, че работникът се съгласява на такива условия си е негов проблем. моята заплата не е висока, но никога няма да живея по този начин. И тук имаше нужда от сезонни работници, но все не им стигат парите, всеки иска, без мозък и развитие да спечели пари за луксозна кола и плазма. Докато вярваш, че само парите са важни, ще жертваш друго. А иначе никой не ги спира да си купят и носят маска., но при условие, че са наблъскани като животни в халета и апартаменти, няма да има много смисъл
236
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НЕКОЙЕ то който не е учил на времето, като теб става...
235
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Епидемията ефективно затихваше в началото на месеца, сега се разраства, другия месец ще видите вие...
234
2
 
5
 
! Отговори
25 преди 3 години
Безработните получават от техните пари, които са им удържали от заплатата, докато са работили, никой нищо не им дава на готово.
233
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До извън контролБезработицата се увеличи и държавата може да наеме безработните да следят карантинираните. Не е нещо сложно. Така безработните ще си намерят работа и няма да получават помощи на готово.
232
38
 
12
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Сега ме четете внимателно, медузиТакива. Който се страхува, нека носи маска, каска, очила, защитно облекло, да се ваксинира, да се самоизолира и така нататък. Нека не пречи на останалите хора. Светът няма да затвори заради някакви примрели от страх, защото напролет ще питате къде акат гладните. Я сиктир.

Спонсорирани публикации