Борисов отиде в Рилския манастир и сметна: 10 млн. е идването ми

Държавата отпусна пари за укрепване на свлачище и пречиствателна станция
210
Борисов отиде в Рилския манастир и сметна: 10 млн. е идването ми
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов е на посещение в Рилския манастир. В района ще бъде укрепено свлачище и изградена пречиствателна станция за нуждите на манастира с 1.65 млн. лв., които държавата отпусна.

Още по темата
6.5 млн. лв. за пътя, много тежко срутище, но се работи перфектно, каза Борисов. Той обясни, че ще се работи по-бавно, за да няма опасност за строителите.

Свършили сме всичко, което сме обещали, около 10 млн. ми е идването, обясни още премиерът и каза, че затова то не е правено.

Регионалният министър Петя Аврамова информира, че едно пътно платно е затворено от падналите камъни. Ще се изгражда 150 метра подпорна стена. Свлачищните процеси са около 250 метра.

Ще има временна организация на движението.

В Рилския манастир премиерът запали свещ и бе запознат от Адрианополския епископ Евлогий за налагащите се реставрационни дейности в манастира.


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нагла работа, тоя няма спирачки. Вместо да се зарови някъде ... и с години да не излиза... Да се биеш в гърдите и да раздаваш парите на народа с лека ръка, и така еднолично .. Този е болен, болен до костите .. Каквото и да кажем за този, ще е малко - а той дори няма да го разбере, та камоли да се обиди. То няма толкова багаж ...
191
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 188 младите нямат общо с дебъ
190
0
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
Една от разликите между демократите и комунистите е, че демократите много се хвалят, докато много крадат.
189
2
 
13
 
! Отговори
Койчо преди 7 месеца
Парите сигурно той лично ги дава от чекмеджето с евро
188
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Отделно, СпП и близки до премиера кръгове сипят такива противоречащи на логиката и реалността лъжи и обвинения, че отвратиха не само президента, но и повечето българи, които сега мълчат, но е достаъчно някой да ги поведе и те ще прегазят управляващите и техните слуги.Не може да се отрече, че СпП със своите действия много помага на хората да изградят консолидиран антиГЕРБ блок. Такова звено не трябваше да има при наличие на районни, окръжни и апелативни прокуратури. То е рожба на ББ и Цацаров.
187
3
 
17
 
! Отговори
2loop преди 7 месеца
Безобразията премиера-фукльо край нямат. 2016 г., есента пътят (или голям участък от него) между с. Пастра и манастира се АСФАЛТИРАШЕ. 3,5 години по-късно вече има тежко свлачище и пътя ще се ремонтира. 6.5 милиона лева! Нямате си представа колко е вкусен асфалта за някои и как се дебелее от него!
186
3
 
4
 
! Отговори
до к.180 преди 7 месеца
БСП няма да го замести и престанете с този вариант. Първо, ДеБъ трябва да си подсили редиците и е време ген.Атанасов да се развихри. С отношението си към "ненашите" бизнесмени - братя Бобокови, такива с доходи до 10-15 млн.лв годишно, АРабаджиеви, Стайкови и т.н. СпП нанесе голям удар на икономиката, която скоро няма да се оправи.С издевателствата си над отишлите по селата хора-около60-65 хил.коли,те намразиха МВР. Така че, млади.хора от София, гответе се парл.избори. Вече победихте в София.
185
2
 
20
 
! Отговори
Пъзел преди 7 месеца
Бойко, тези пари са от народа! Събрани от данъци и такси! ТИ НИЩО НЕ СИ ДАЛ!!!
184
2
 
17
 
! Отговори
Беееее яяяяяя преди 7 месеца
Ми кат ти е 10 млн. идването, спри да се разкарваш наляво и дясно, тикво. Няа ти плащаме разходките напред-назад.....
183
2
 
12
 
! Отговори
Васил преди 7 месеца
Бабуинът от Б... - в затвора !
182
2
 
13
 
! Отговори
Шматка преди 7 месеца
До 180: Така ли мислиш? Една Ренета Инджова е на светлинни години пред доктора по кофпомпи!
181
2
 
15
 
! Отговори
Страничен наблюдател преди 7 месеца
Бацо, времето на индулгенциите отдавна е минало, и папата ги е анатемосал. Нещо си назад във времето само с пет века, а и тия номера пред Оня горе вече не минават!
180
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 180

Който и да е, наситихме се на благоденствие и просперитет при герберастите.Малко да завали дъжд ,я хлътва някой бордюр я да си носиш лодката.Тези хора освен да усвояват не знаят ли че първо се гледа канализацията и после се строи.
179
11
 
1
 
! Отговори
до 179 преди 7 месеца
проблемът не е, че някой ще му повярва, прболемът е кой да го замести, кой? БСП ли??? или кой? някой да е излязал с предложение как ще оправи нещата в страната? всеки гледа да дойде на власт и да завземе държавните поръчки без изключение..и кво праим?
178
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До саки

Не тук ама много грешиш,от кога станахте вярващи,нима точно вие не дебнехте и гонихте хората от църквите през комунизЪма!!!И повярвай ми мнооого хора пак ще му повярват,колкото и да ти е тъжно!!!А за самодивите и ти да не си бил там, а че ти се присъниха???
177
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като прочетох заглавието, помислих, че ще му плащат от синода за идването 10 милиона.
176
3
 
19
 
! Отговори
До 173 преди 7 месеца
Изпи ли си хапчета?...Напред и нагоре с 610лв.мин.заплата и 200лв.пенсия.Хората мизерстват игладуват,особено в последните 11 години откакто Бай Ганьо ни управлява.
175
3
 
24
 
! Отговори
ак47 преди 7 месеца
КАК САМО ТИ ЛЪСНАХА ЗАДНИКА,БАЦЕ!ОБЛЕЧЕН В ПИЩОВИ,ЕВРО И ЗЛАТО!МОМАТА,КАК КРОТКО ТИ ГО ВТЪКНА!
174
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вече е 10 млн и 300 лева. Глобата лично ли ще я плати?
173
2
 
18
 
! Отговори
саки преди 7 месеца
Загрижен,притеснен и много вярващ в Рилската Сета Обител!Боко,ако минеш през тънкото място на праведните,там в горната част на Манастира,ПАК НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ПОВЯРВА!
Вчера с мостове,днес с манастири,довечера се гушкай с нови самодиви!Безверник!