В пандемията: Рекорден брой сигнали за НЛО

Експертите си обясняват това с повечето свободно време на хората
47

Рекорден брой съобщения за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са подадени от началото на пандемията.

Експертите обясняват това с повечето свободно време, с което хората разполагат.

За последен път подобен пик е отбелязан през 1989г., когато повечето сигнали са били за необясними летящи триъгълници. Предполага се, че това са били секретни изпитания на бомбардировачи.

Настоящият ръст се дължи най-вече на системата от мини-сателити "Старлинк“ на Илон Мъск.

Темата коментирахме с уфолога инж. Веселин Боянов в "Дикертно" по Bulgaria ON AIR.


47
Още по темата: НЛО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 1 месец
ВИЖДАМ ВИ, ЗНАМ кои СТЕ! нло МИНА НАД ГРАДА ни И АЗ ЛИЧНО ГО ВИДЯХ! ОГРОМНО беше И СВЕТЕШЕ!
40
1
 
1
 
! Отговори
икономист преди 1 месец
Как да си обясним тогава, многобройните свидетелства на летци и други квалифицирани специалисти, които би трябвало много добре да разпознават разликата между оптическата илюзия и реалността?
39
3
 
2
 
! Отговори
икономист преди 1 месец
Ако не бях погледнал към небето в точния момент, със сигурност нямаше да го видя, защото цвета му се сливаше с близките облаци, които след няколко минути го обгърнаха. Иначе въпросното нещо стоя на едно място поне няколко минути, може и да са били много повече, защото след това спрях да го виждам, заради плътната облачност. Сякаш му беше свършил "бензина" и трябваше да презареди. Не издаваше никакъв шум, дори и леко бръмчене на двигател, а не се виждаха и отвори по него, без перки и крила..
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормално е, НЛО се наблюдава по-ярко, когато настъпи НОЩ.
37
1
 
1
 
! Отговори
икономист преди 1 месец
До Анонимен 36

Точно заради мнения като твоето, се отказах да снимам такъв обект, който наблюдавах през миналата година над град Хасково(прелитащ над сградите в централната част на града). Наблюдавах го посред бял ден, и просто исках да го огледам хубаво, вместо да търся дигиталния фотоапарат или телефона, докато той изчезва сред облаците. Улесни ме, зависвайки неподвижно на малка височина над сградите, оборвайки законите на физиката и на гравитацията. Малък, бял, продълговат обект.
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
това е Радев, който следи Лойко с летяща чиния и му пъха пачки в прашките докато спи!
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руснаците си изстрелват летящи чинии, а краварите си мислят, че са извънземни.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даже и термина "летящи чинии" е резултат от грешно представяне на информацията от страна на журналистите.
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До икономист

Ами всички са подправени или са оптически илюзии понеже фотоапарата(обектива) не е свръхневероятносъвършена техника. Значи може.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мно важно. Пишете, че Гешев оценява "Война и мир" на 5 гигабайта бе, пичове. Ето това е новина.
31
2
 
2
 
! Отговори
икономист преди 1 месец
След като вече знаят, че на Земята има интелигентен вид, вероятно по този начин, привличайки вниманието върху себе си, се опитват да разберат максимално много неща за нас и технологичното развитие, до което сме достигнали. Понеже няма как да дойдат физически тук, просто събират информация чрез автоматизирани содни.
Другата версия е, това да са апарати или технологии създадени от хора. Но с каква цел, и как са скрили толкова напреднали технологии от човечеството?
30
3
 
3
 
! Отговори
икономист преди 1 месец
До Анонимен 32

Нашата логика може да е много различна от тази на други(при това в пъти по-развити от нас) цивилизации. Може би това е някакъв странен начин за комуникация. Движенията на тези обекти, които на пръв поглед изглеждат хаотични, може би имат някакво закодирано значение. Вероятно става въпрос за апарати тип сонда, които се изпращат с цел проучвателни мисии. Подобни на тези, които ние изпращаме на Марс и други планети. А част от експериментите, които правят, е да привлекат внимание
29
0
 
4
 
! Отговори
сасо преди 1 месец
казах ви преди три месеца още,че извънземните са виновни за всичко и че вируса го разпространяват те но вие не вярвате всичко това е наказание за греховете ни и по-лошо идва
28
2
 
2
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
Нещо като в оная песен на Преслава, преди да се мутилира и да се обезобрази, отрязвайки носа си - "Лъжа е..."
27
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До икономист

И какво правят тези НЛО-та пълни с извънземни? Дошли са да светят в небето и да правят лупинги, може би? Звучи доста логично да прекосиш галактиката за да те снимат разни ненормалници от местната цивилизация.
26
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не ни занимавайте с глупости за НЛО-та,които не съществуват,видяли са някой екперимент,летателни апарати,оръжия или ХААРП.
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Банкянския сънливец и той видя. Нло ли дрон ли било, дето му се любувало как нанка до милионите
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Марсианците казаха, че по погрешка са кацнали в България. Видяли кратерите по пътищата и маскираните генерали по телевизията, и помислили, че са пристигнали у дома на Марс.
23
3
 
9
 
! Отговори
икономист преди 1 месец
Нормално е да се досетиш, че ако някъде другаде в необятния Космос, съществува развита цивилизация, тя едва ли би пътувала през това огромно междузвездно пространство, по начина, който ние използваме в момента. Знае се, че така е невъзможно да стигнат до нас, защото са ограничени от скоростта на светлината, а и до момента не откриваме подходящи за живот планети в близост до нашата слънчева система. Което вероятно означава, че има и други варианти за изследване на Космоса, за които ни е рано..
22
3
 
6
 
! Отговори
Мравуняка преди 1 месец
А обясни на мравката какво е човек, има ли такова нещо съществува ли ...? И какво е! Като и обясниш, ще разбереш има ли живот на други планети, или мравките са сами!