Симеон Втори: Бяхме в Рила с Царицата, там цари пълно безхаберие!

Багерите да се изпратят където е нужно, а да не рушат природата
3 юли 2020 17:45,
272
Симеон Втори: Бяхме в Рила с Царицата, там цари пълно безхаберие!
Снимка: БГНЕС

Ако за тези багери е необходимо да се намери работа – да ги пратят да поправят там, където наистина е нужно, а не да съсипват природата. Туристите бихме се радвали да видим едни нормални планински пътища! Това се казва в позиция на Симеон II, съобщиха от пресофиса му.

Още по темата

"През изминалия уикенд Царицата и аз се разходихме в Рила. Търсехме почивка сред хубавата ни природа. Боровец – един световен планински курорт. Горските пътеки.

Но вместо да се насладим на спокоен следобед, изтърпяхме същински ужас! И то не къде да е, а точно над самия курорт – пътя от Боровец в посока хижите „Марица“ и „Заврачица“! И думата „път” е силно казано. Този друм там мога да сравня само със следвоенна територия, подложена на бомбардировка. Път просто няма! Има ями, езера, скали, кал. Достъпен е, и то трудно, единствено с високопроходим автомобил! На никакво разстояние от престижен курорт, който трябва да обслужва и хижи и да бъде достъпен за туристи и планинари. Не мога да си обясня как е възможно подобно безхаберие или мързел от страна на хората, които са отговорни за поддръжката на пътищата и пътеките в Рила.

А същевременно ставаме свидетели на какво? Много средства се дават за изравяне и насипване с чакъл на пътеки във високата част на планината! Кощунство и некомпетентно поведение. Дано да не се превърне в нова „подпорна стена” или асфалтов път. Обиколил съм доста планини в Европа и такова чудо не бях видял", пише още в позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КГБ-еския агент СимоПо заповед на щуката и Москва
177
3
 
16
 
! Отговори
USA преди 3 години
Какъв цар, каква царица??? Тия сами ли започнаха да се коронясат???
176
0
 
2
 
! Отговори
имахме си Султан преди 3 години
До R5 века срещу 800 дни московска губерния на граф Игнатиев.
175
1
 
3
 
! Отговори
царство преди 3 години
До ТАКА Епод московски диктат!
174
0
 
2
 
! Отговори
Гьобелс преди 3 години
До ИстуканДве лъжи правят една истина! Без лъжи и храна няма живот! Мижи да те лъже!Днес се твърди а утре ще се отрече! Всичко е една голяма лъжа! Лъжовен свят!
173
1
 
2
 
! Отговори
московските людоеди преди 3 години
До ВАГИНИР ПУТИНароде!!! - така са ги назовавали Раковски,Ботев,Левски и Каравелов...Истирията се пише от победителите без дела и документи!! Има си и турски архови!!!
172
4
 
2
 
! Отговори
житницата на султана преди 3 години
До ВАГИНИР ПУТИ500 години турска територия хранени и бранени от Султана без да даваме аскер!
171
0
 
3
 
! Отговори
при кой цар? преди 3 години
До ТАКА ЕБлядо копие на баща си Борис трети
170
0
 
1
 
! Отговори
майка Турция преди 3 години
До ВАГИНИР ПУТИЩе плачим за турски парцали! Мразим свободата и търсиим други да ни управляват!
169
0
 
7
 
! Отговори
бивш монархист преди 3 години
До КГБ-еския агент СимоКой го познава за жив? Срам и позор за Царството! Болшевишко ***! на БКП-ДС...
168
4
 
9
 
! Отговори
КГБ-еския агент Симо преди 3 години
изказва своето възмущение от мизерната инфраструктура на България. Търтеят Симеон Борисов беше докаран от Мадрид чрез мутрата Илия Павлов по заповед на Москва, беше направен за премиер от БКП (достолепните руски слуги), бяха му подарени български имоти на стойност 500 милиона долара за да ги изсече и родава дървен материал, а през 2015 ДС агентурата от 'светия' цинод на БПЦ го провъзгласи за 'цар' на РЕПУБЛИКА, също по заповед на Москва.До кога българаският народ ще хрантути руската агентура?
167
1
 
11
 
! Отговори
Николай Янев преди 3 години
Абе,Абориген.***!Какъв Цар,какви 5 лева.Тоя Комарджия изсипан си го вземи в къщи.Тоя може да е само цар на Царвулите.Марш,да .ба и мишока ти
166
2
 
0
 
! Отговори
До178 преди 3 години
Аборигените не се люшкат в крайности , напротив много са предвидими и са традиционалисти .. ТАКА ЧЕ досто несполучливо сравнение .
165
2
 
4
 
! Отговори
Ех преди 3 години
Добре, че беше ти, да ни пратиш хабер..! Сега ще използваш ли случая, за да се кандидатираш.. ?!
164
5
 
7
 
! Отговори
Ехпертно заключение преди 3 години
Ние сме страна на контрастите. Имахме най-интелигентния премиер, имаме и най-пpocтия. Типично за aбopигeни да се лaшкaт така в едната и другата посока.
163
6
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Коронавируси няма, всичко е мит за починали и заразени хора. Лъже се здраво. Не може да има такова страшно нещо и да не сме се сблъскали с него или наши познати да не са се сблъскали. Не гледайте Григор Димитров и останалите личности и светила, може да са взели пари, за да рекламират коронавируса и да се преструват на уж болни. Много мразя такава измама. Някой ще понесе отговорност, ако съм прав.
162
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не беше Царя, щяхме да видим НАТО и ЕС през крив макарон, всички евро парички са благодарение на това. А какъв бум на инвестиции и досега стоят , ама кой да знае, дечурлига и пристрастни хора...
161
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТАКА ЕВинаги в очите на този твой " цар" ти си просто едно жалко, обикновено и просто снобирано ***- лакейче
160
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние на стоп не спираме,на червено минаваме, маски не слагаме, та от какъв зор на Цар ще се доверяваме. Чалгичка ни дайте ,не ни давайте акъл къде се хвърля фаса и ***. Дойде и си взе имотите, направо като *** ги носи на гърба си.
159
3
 
11
 
! Отговори
R преди 3 години
До ТАКА ЕАма верно ли. И колко дни беше добре при " царя" . Щото 800 дена бяха само приказки. После само той и лакеите около него бяха добре.