Румен Радев се отправи към връх Зъбчето в Рила

Президентът посети спортната база "Белмекен"
4 юли 2020 12:37, Петя Славова
92
Румен Радев се отправи към връх Зъбчето в Рила
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев посети националната спортна база "Белмекен" и се запозна с условията за подготовка на спортистите, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

По-късно държавният глава, заедно със спортисти и граждани, подкрепящи инициативата "Спортувай с президента", се отправи по пътеката към връх Зъбчето в Рила планина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
3
 
! Отговори
Не съм съгласен преди 3 години
с колегата,който пише,"Деса празни шкафчетата на РР".Тя празни нашите,а не неговите.В Президентството няма длъжност "Първа дама",с коятомедиите величаят въпросната домакиня.Убеден съм,че за всички воаяжи,в които тя е била с РР,сме плашали ние.Нека "девицата"вместо да казваколко чисто е всичко при него да извади една платена от джоба си сметказа нейните разходи.Ако и ББ,заместниците му,членовете на кабинета ивсякакви висши чиновници у нас си повлекат жените и приятелките за нашасметка?
61
3
 
2
 
! Отговори
Безделието ражда преди 3 години
безумия.РР се занимава само с предизборен туризъм и подклаждане нанеприятности за опонентите.Избори?На какво разчита?Освен помпознатаголословна приказка че ще спре корупцията и престъпността,какво другое казал?Само обвинява,но няма сили,средства и идеи. БСПсе дистанцираот него,той е властолюбив и неуправляем.От друга страна е неподготвенза висш пост,разчита на съветниците си,които го въртят в свой интерес.Непредубедените хора разбират,че той е случаен човек в политиката,без визия и идеи.
60
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, чекмеджето ти го празни Деса ! Ти сам си виновен.
59
5
 
1
 
! Отговори
колонията преди 3 години
Американците са избрали Муфтафчийски за президентИзтекла е информация..Радев и руснаците на го поканиха на парада,а американците го считат за руски агент.Парадокси.Мустафа си играе танци в посолството.Балерина,а не дипломат.
58
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Останете там г-н Радев. И без това напоследък сте доста озъбен, ще сте истинска природна атракция..
57
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българският НАРОД е с Вас, г-н Президент!Поведете похода срещу Мафията.Да си върнем България!
56
2
 
5
 
! Отговори
корни 19 преди 3 години
заради чумата спряха екскурзиите та любовниците Радеви за наша сметка
55
2
 
5
 
! Отговори
Интелигентен ИванИли преди 3 години
Точно,точно така трябва да бъде:-"участвали са спортисти,туристи,граждани...",но. хубаво би било да се публикува снимка на всички съпътстващи Го,-Президента.Да ми стане ясно на мен;-Дали и Аз мога следващият път(ДЕМОКРАТИЧНО!),да се включа и се присъединя към групата,защото ИСКАМ:-. КЪДЕТО Е,( И ХОДИ) Президентът да мога(и да имам право,да го следвам,да го придружавам) и Аз.Или,кратко казано:Където е Президентът там и НАРОДЪТ! Ха де,....може ли?
54
3
 
7
 
! Отговори
Alex2 преди 3 години
Шкафчето на Деса го е напълни май с два щата
53
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев си изчерпа патроните:-първо опита да провокира бунт в армията-после опита с перманентно "вето" да бойкотира Парламента и Кабинета-след това опозори паметника на Апостола, като организира глутница да скандирра срещу Кабинета-постоянно призоваваше Зайчарника си да излезе на улицата-хвана се като удавник за пурата на Черепа, превръщайки се в негов беквокал, разчитайки, че компроматите от "спалнята" на Борисов ще изкара Зайчарника му на улицата, но той предпочете Гърция-сега хвана гората
52
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз си мислех, че само Радев вярва на фотошопа от спалнята на Борисов, а то и неговия Зайчарник !Ама нали това им е утехата за безсилието да дестабилизират държавата и да инсталират проазиатко правителство.
51
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе къде е Деси !?Радев да не я турил под карантина, със заповед да не сваля маската, дори когато говори по телефона !?
50
4
 
12
 
! Отговори
Аз преди 3 години
До 52Ти си за резил, че още вярваш за нощните шкафчета....
49
2
 
3
 
! Отговори
gosho преди 3 години
До Анонименjivkovoto vreme si go premahnahte vie drugari komunisti za da oberete durjavata
48
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Aми ако си спомня за живковото време...тогава бяхме по-добре...ама нали си избрахме Борисов да ни направи живота по западен образец- не като Виденов......а той го направи по мафиотски образец,като той е БОСЪТ...Хайде герберастки ***...посочете ми една европейска държава с по-ниски доходи от нас...и в която премиерът спи гол до нощно шкафче с милиони евро незнайно откъде...ами че това е световен резил...
47
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е хванал гората !Най-сетне е разбрал, че там му е мястото.
46
4
 
9
 
! Отговори
gosho преди 3 години
troyanskiya kon na razhodka
45
8
 
16
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.... за президентски дронове и.... Радев, макар че е български офицер и то натовски генерал има манталитета на крадлив старшина артелчик от Варшавския договор. Така, че напълно е в негов стил да си играе със скъпо струващата китайска играчка и да дразни Борисов. По просто казано толкова и е акълеца на "Държавната глава". Куха, та дрънчи!
44
4
 
6
 
! Отговори
gosho преди 3 години
До Анонимен vzemi si spomni 1996/97 po vremeto na videnov i gechev zaplati 5 dolara,pensii 3 dolara,smyana na tcenite v magazinite prez chasove hiperinflatsiya togava pishi gluposti
43
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво е напрвил Борисов се съди по качеството на живота у нас...,а за качеството на живота на живота се съди по заплатите и пенсиите...всеки знае,че сме последни в Европа и даже в Африка,но сме първи по брой умрели и неродени...До там ни докараха герберастите во главе с Баце тиквата...