Ути Бъчваров оздравя и призова: Не мразете хората с COVID-19

Питаха ме колко пари съм взел, за да се направя на болен, призна той
52
Ути Бъчваров оздравя и призова: Не мразете хората с COVID-19
Снимка: БГНЕС

"Горе-долу един месец, месец и 2-3 дни, откакто съм се заразил, аз вече съм отново един нормален и действащ гражданин на страната, който е с възможност за пътуване". Това обяви известният готвач Ути Бъчваров в сутрешния блок на Нова телевизия.

Любимецът зад котлона призна, че дори е отскочил до нашето море през изминалия уикенд.

Още по темата
"Тази малка ситуация, която имах, Слава Богу остана единственият синдром на коронавируса, с който аз се срещнах. Друго не ми се е случвало на мен и семейството ми", сподели той.

Ути Бъчваров призна, че е имало хора, които са му задали и въпроса колко пари е взел, за да каже, че е болен от коронавирус. "Не, не съм взимал пари", отсече готвачът и определи тези въпроси като "крайни моменти от конспиративността".

"Не мразете хората, на които им се е случило това! Те са едни от вас, утре може и вие да сте засегнати! Опитайте се да помогнете на хората, да ги разберете, но не трябва да се мразим едни други, че единият има коронавирус, а другият – няма", посочи той и продължи:

"Хората си мислят, че са недосегаеми, а този който се разболее излиза един вид тежко виновен, че е хванал този коронавирус".

"Изолацията не е никак  лека. Един месец аз бях в тотална изолация, бил съм само със семейството си. Вече имам обоняние и вкус, всичко е наред", подчерта готвачът.

"Искам да благодаря на всички, които ми се обадиха, след като разбраха, че съм болен от коронавирус. Това беше огромен брой приятели и познати, които чуваха за първи път, че аз съм болен и разбираха, че реален близък е хванал този вирус", сподели кулинарят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 3 години
До ПродажникТотална простотия ви е налегнала. Те и в другите страни сигурно вземат ари от Бойко че да се правят на болни.
44
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ути! Толкова много пари взе за да се правиш на готвач, колко му да вземеш още някоя хилядарка за да се правиш и на болен.
43
4
 
0
 
! Отговори
Вирусите знаят преди 3 години
къде да хапят, търсят нещо блажно. Аз съм 50 кила, дано ме съжалят. *** в парламента много, там да се завъртят вирусите.
42
11
 
8
 
! Отговори
Продажник преди 3 години
Продажен де.бе.ланко и той се продаде за жълти стотинки.....абсолютен фарс..след като и ''селебрититата''ни почнаха да се заразяват с ''пандемията'' КОФИ 19.....НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ !
41
4
 
3
 
! Отговори
42 преди 3 години
До 44А ти си един страхливец и егоист.Светът нито започва, нито свършва с теб, нито с мен. Никой не е незаменим, нито пък е виновен, че се е заразил от болест. Даже и лекари с пълна предпазна система се заразяват. Да не си мислиш, че тия маски вършат работа. Има маски военна технология срещу биологични оръжия, но господарите на света не ни снабдяват с такива, защото са решили, че е по-добре да мрем.
40
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да не ги мразим? Те са безотговорници които са допуснали да се заразят. Това са *** от дискотеките, мангърите за които вирус няма, и га довете които нарочно зарзяват.
39
2
 
3
 
! Отговори
100 преди 3 години
До ДодоНик Кордеро е умрял от много усложнения, причинени от вируса. Дробовете му са били сериозно увредени, бил е третиран с антикоагуланти, единият му крак е бил ампутиран заради тромбоза. За разлика от нашенските реакции срешу докторите, жена му благодари на всички медици полагали грижи за него и опитвали всякакви варианти.
38
2
 
7
 
! Отговори
Симпатичен си ми, преди 3 години
Ути, но сваляй кила. Движи се повече.Влез във форма малко.Не корона, ами едно стълбище дори ще ти стопи сегментите. Без майтап.
37
12
 
10
 
! Отговори
99% българи преди 3 години
колко ти дадоха а? взе от щаба 3 хиляди лева да се прави уж коротата го е хванала мръсен лъжец ние те мразим
36
1
 
3
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До АнонименВъпросът е бинарен - или съм прав, или не съм.
35
8
 
15
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Харесвам Ути, но това е нескопосен пиар, опит за възбуждане на интереса към него. Човека пращи от здраве, като спартански воин. А ако наистина е боледувал от Корона за два часа и после веднага е 6, то тогава този вирус е пълен та*ак.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДодоМоже да си прав за интубацията, но когато пациентът не може да диша, какво друго да се направи освен обдишване? 70 % смъртността е намаляла, защото са спрели да интубират всички заразени с ковида, каквато беше първоначалната практика. Интубацията следва да е само при крайно нуждаещи се от въздух пациенти.
33
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Ути лесно се отърва, а е в рисковата група.
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 26 и 27ДРЕМЕ МИ , ТИ КАТО СИ ВНИМАВАЛ ДА НЕ ЗАЩИТАВАШ КОРОНАВИРУСЧИИТЕ ?
31
0
 
2
 
! Отговори
Додо преди 3 години
*тромби
30
1
 
8
 
! Отговори
Додо преди 3 години
....дава резултат, особено в комбинация с имуноподтискащи медикаменти - антикоагулантите предотвратяват съдовите ромби, а имуносупресора - цитокиновата буря. Откакво и където това се практикува, смъртността е намаляла средно със 70%, слава Богу! И да, коронавирусът е истински и може да убива, както всеки друг вирус. Преекспонирането му с цел налагане на аджендата на глобалистите от върхушката на НСР и техните лакеи е отвращаващо за всеки нормален човек, ако не е прекалено уплашен за да мисли!
29
0
 
6
 
! Отговори
Край преди 3 години
Като го гледам си е яко живДа иляди
28
1
 
7
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До АнонименНик Кордеро (канадец) вероятно е жертва на лекарска грешка - официално призната в САЩ трета по брой причина за смъртност след съдови и ракови заболявания. Защото го "лекуват" с интубиране още март месец, когато това се прави масово. Сега се отчита, че огромната смъртност от коронавирус в Италия, Испания и Ню Йорк е причинена от интубацията. Коронавирусната пневмония е по-скоро oт васкуларно естество (васкулит), отколкото обичайна пневмония. Третирането с клинични дози антикоагуланти
27
4
 
4
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Да е жив и здрав Ути !!! Най добрия кулинар в България !!!
26
0
 
7
 
! Отговори
до 25 преди 3 години
Имена имат ли си тези хора, или една жена ти каза на пазара?