Ути Бъчваров оздравя и призова: Не мразете хората с COVID-19

Питаха ме колко пари съм взел, за да се направя на болен, призна той
52
Ути Бъчваров оздравя и призова: Не мразете хората с COVID-19
Снимка: БГНЕС

"Горе-долу един месец, месец и 2-3 дни, откакто съм се заразил, аз вече съм отново един нормален и действащ гражданин на страната, който е с възможност за пътуване". Това обяви известният готвач Ути Бъчваров в сутрешния блок на Нова телевизия.

Любимецът зад котлона призна, че дори е отскочил до нашето море през изминалия уикенд.

Още по темата
"Тази малка ситуация, която имах, Слава Богу остана единственият синдром на коронавируса, с който аз се срещнах. Друго не ми се е случвало на мен и семейството ми", сподели той.

Ути Бъчваров призна, че е имало хора, които са му задали и въпроса колко пари е взел, за да каже, че е болен от коронавирус. "Не, не съм взимал пари", отсече готвачът и определи тези въпроси като "крайни моменти от конспиративността".

"Не мразете хората, на които им се е случило това! Те са едни от вас, утре може и вие да сте засегнати! Опитайте се да помогнете на хората, да ги разберете, но не трябва да се мразим едни други, че единият има коронавирус, а другият – няма", посочи той и продължи:

"Хората си мислят, че са недосегаеми, а този който се разболее излиза един вид тежко виновен, че е хванал този коронавирус".

"Изолацията не е никак  лека. Един месец аз бях в тотална изолация, бил съм само със семейството си. Вече имам обоняние и вкус, всичко е наред", подчерта готвачът.

"Искам да благодаря на всички, които ми се обадиха, след като разбраха, че съм болен от коронавирус. Това беше огромен брой приятели и познати, които чуваха за първи път, че аз съм болен и разбираха, че реален близък е хванал този вирус", сподели кулинарят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
1
 
! Отговори
до 26 и 27 преди 3 години
Може да бъде видяно, че не си внимавал в час по БЕЛ.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТИ БЕШЕ ЛИ ТАМ ИЛИ ГО ПРОЧЕТЕ? И ТИ СИ ПОРЕДНИЯ ЗАБЛУДЕН ДЕТО АГИТИРА ГЛУПОСТИ !
23
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И КОЛКО ПАРИ ВСЕ БАЧВАРОВ ЗАДА КАЖЕШ ЧЕ СИ БОЛЕН - ПРИЗНАЙ!!!!
22
14
 
13
 
! Отговори
А неее преди 3 години
Това с предлагането на пари не е никаква конспирация а си е реален факт!Знам за няколко такива случая където хора отиват в болницата със съвсем други заболявания, нищо общо с корона вирус и от там на ушенце им предлагат пари за ги пишт болни от корона вирус и да ги сложат 14 дена под карантина. Става въпрос за суми между 1500 и 3000лв. А в други държави са предлагани и по над 10хил. Това се прави защото болниците усвояват пари от така наречените "коронафондове" които им плащат на бройка.
21
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От печата: След усложнения от коронавирус: Бродуейската звезда Ник Кордеро почина на 41 години! Той почина в болница в Лос Анджелис, след като беше поставен в изкуствена кома в продължение на 90 дни.Това е за тези, които смятат че всичко е измислица!!!
20
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е колко взе? Сега поне ще си миеш ли ръцете докато готвиш?
19
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За парите, които предлагат за да ви впишат в графа Корона и аз съм чувал. дори от доста близки хора, а не виждам смисъл да ме лъжат. Това обаче не прави вируса по-малко опасен и че изобщо го няма - просто у нас случаите са малко и хората си въобразяват, че това е конспирация. Трябва да се пазим, да има дисциплина и да сме отговорни, за да избегнем кофти вариантите които видяхме в Италия, Испания и други засегнати страни.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 17Нищо и никакви си 80% от българското население.
17
0
 
5
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 3 години
до #Слава богуУти е бил младеж с перфектна физика и абсолютно здрав сигурно преди 25 години . Сега обаче далеч не е така , не знам колко е здрав , знам само , че изяжда по 7 /седем/ банички на закуска . Който е бил на лов с него -знае.А и 50 годин малко множко ми се видят за младеж ,и по бай Тошово време младежи се водеха до 35 години ...
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като се има в предвид колко е оглупяла българската "нация" не се изненадвам изобщо, че има хора, които вярват на подобни глупости. Те главно се информират от фейсбук...
15
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като го гледам,как пука бузки,много якое изкарал фейка.Ние, защо да мразимхората с совид.Ние по принцип си мразим някой хора,дори и благоприлични ***.Та Ути нивкарва в мало,ум,ен реверанс.Ути изкара пенсия,с две гозби и ръсиакъл. Интелигенти сър.
14
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само абсолютен глyпaк може да си мисли, че на някой ще дадат пари за да го пишат с вируса...
13
23
 
9
 
! Отговори
Тони преди 3 години
Беше ми любимият водещ на кулинарни предавания, падна много ниско и той се продаде за 3 гроша, грозна работа, беден и гладен народ се управлява най-лесно. Бърз фалит на предаването му желая !
12
3
 
0
 
! Отговори
hoho преди 3 години
До Слава богуmnogo tochno kazano
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-тежкият симпотм е социалната изолация.
10
7
 
28
 
! Отговори
asd преди 3 години
Кой ги измисля тия работи ,че някой плащал? Аман от тая хибридна дезинформация и внушения! Затова ли отмениха Олимпиядата и Европейското по футбол? Затова ли в Испания до скоро бяха в 10 дневен траур? За да може някой тука на нискоинтелигентните хора да им внушава, че в България нещо потайно се случва.
9
11
 
5
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Това момче стана известно покрай простите домакини подобно на Бойко, тъй като племето се състои от безброй Ути-та;))) Само за ртова стана известно. Инак види се, че не може да извади лични дивиденти от Мишленка, да навакса, месец-месец и половина изоставане в кинтите;))) Просто нема достатъчно брейн и плещи глупости от рода на: "не мразете хората, на коитос е е случило това". Абе, ние ви мразим преди това, затов ви се случва това;))) Грешиш;)))
8
6
 
14
 
! Отговори
Слава богу преди 3 години
Слава богу, че Ути е младеж, с перфектна физика и абсолютно здрав, че да му мине - иначе го пиши фира.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, ако Путин хване Короната може и да повярвам, че е станал "цар" !
6
4
 
36
 
! Отговори
Гай Баньо преди 3 години
Всички са маскари, само аз не. Аз от всичко разбирам и от коли, и от жени, и от вируси, и от вдрена физика, и от компютри, и ит телефони, и от химия, и съм и юрист, и съм и майстор, и съм и космонавт, и от математика разбирам, и от психология разбирам, и от футбол, и от волейбол, и ловец съм, и рибар съм...

Спонсорирани публикации