Коронавирус и в Президентството, Радев с отрицателен тест

Предприети са мерки за нормална работа на институцията
353
Коронавирус и в Президентството, Радев с отрицателен тест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев се е тествал за коронавирус, тестът му е отрицателен.

Причината е, че през изминалите почивни дни служител на президентската институция е дал положителен тест.

Още по темата

Във връзка с това са направени тестове на президента и непосредствено работилите с него, които са отрицателни, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Предприети са мерки за нормалното функциониране на президентската институция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой тестове са отрицателно фалшиви. РАДЕВ Е фалшива личност едно говори ,друго прави. Иска светлина, АМА като осветиха президентски съветници вдигна протест и искара хората по времето на ПАНДЕМИЯТА.
237
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ReptileТи наистина ли мислиш че партията на Божков ,ще има 0 гласове .Само информационно Божков вече е имал собствена партия , е официално партията на царя, с лафа "за 800 дни ще се оправим" провери колко гласове са спечели.Е вероятно Божков може да не стъпи в България но говорим за негова партия а не Божков да е народен представител или него подобно примерно министър.
236
0
 
14
 
! Отговори
Маг Минчо преди 3 години
След тези тестове,обстановката там става холивудска!Радев е центъра Ъмбрела - в превод чадърът(над съветниците),Йотова е Мила Йовович,а Дондуков 2 - Филма "Заразно зло"
235
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестър тук, протестър тамЧорап зелен ги води, знам!Той иска да е вожд голям.За нас остава - гол салам!!!
234
1
 
19
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Гешев наредил да монтират лост в следствения арест . Трябвало да бъдат оборудвани за новия арестант ! Щели да монтират и скрири камери за да запечатат как президент-арестант прави "коремното". Гешев казал, че "коремното" било единственото нещо ,което президента свършил за 4 г. държавна служба . Щели да го показват на поколенията като пример за нищоправене.
233
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам вие може да го плюете но истината е че направи блестящ код, противопостави ГЕРБ с ДПС , ДПС държат огромна индустрия в България буквално я притежават и то ключови индустрии, освен това противопостави БСП срещу Доган. На практика на следващите избори нито бсп нито герб могат да бъдат управляващи без индустрията на ДПС, така че остава само възможност на нова партия да излезе на сцената загатката кои ще я разберем на изборите.
232
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човека още носи зелените чорапи! Свали ли чорапите юего хване вируса! Росен е един истински Петка от конницата на Чапаев!!! Пълзи след Деса картечарката и гледа ли гледа1111
231
1
 
14
 
! Отговори
ТЮУУУУХ , ЯЗЪК.... преди 3 години
РАДЕВ , ПАК МУ СЕ РАЗМИНА..ХА,ХА,ХАААААААА...ДАНО ЗИМАТА Е ПО-ПОДХОДЯЩА...!
230
1
 
16
 
! Отговори
omnisomnibus преди 3 години
До протестистърите на Божков:Някой знае ли Бат' БангоВасил Божков до кога е обещал да плаща за протестите?За един преАтел питам?
229
2
 
17
 
! Отговори
Mhm преди 3 години
Хората излизат на протест,защото искат по-добър живот,а този про ст военен си мисли,че са излезнали,за да го подкрепят. Колко е заблуден горкият.
228
1
 
18
 
! Отговори
Reptile преди 3 години
Да сдава поста и да отива със стрина *** и Божков на ИЗБОРИ след 8 месеца. Тогава ще видим каква е подкрепата - НИКАКВА!
227
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле тия ще заразят цялото руско разузнаване.
226
2
 
19
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Абе интересно как така целият свят го разбра премиерът Борисов и го канят от Европа, Ердоган, та чак до Белия Дом?!А тук някакви си д,рисливи калинки седнали да го плюят и да му правят характеристики!И в момента говорим за тоя,дето се е изпъчил като селски *** и дето нищо смислено не направи за 4ри години,освен да връща всички законопроекти,ама до един,да плюе и сее нихилизъм и да се изживява като някаква истина едва ли не от последна инстанция!! По мръсен *** от този е само черепа!
225
2
 
21
 
! Отговори
Перем гащи преди 3 години
Ще оттече Резидента в канализацията на историята ни като най-голямото и уникално *** ла ла но.Длъжността "Разединител на нация" си я спечели с мерак и вътрешен оргазън от резилтата!Оказа се, че може и да надскочи позора си в името на запирането на изцапаните му *** - реши да сбие хората, които усърдно разединяваше!Няма как такова чудо ви ще да стане отново президент!
224
1
 
26
 
! Отговори
?!? преди 3 години
Вирусът не е страшен! В президентството лъха на пандемия от заразна гадост.
223
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикволандияРадев е подкрепян защото няма кой друг, разбира се е скучен и говори понякога безмислици :) Обаче, когато правя сравнение с Плевнелиев, ония хептен не знаеше какво говори, погледа също ми е някакъв отнесен, ще кажеш че е на опиатни вещества постоянно, да му мисли синоптичката :) Разбира се никой не може да бие ББ по изказ, направо размазва....говори и се пънеш да разбереш какво иска да каже...хаха
222
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора ,ние губим изцяло държавата и държавността си, след съда,сега и радиото,медиите ще са в чужди ръце и ще се командват от марионетка на чужденци,вижте статията в ПИК!Това си е нашата държава,защо чужденци командват тук?Разпореждат се у нас,все едно сме им някаква собственост или колония!
221
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това нещо на снимката цял живот е лапало държавна заплата и затова не може да каже две думи на кръст - само някакви некадърни писачи му диктуват клишетат. Ще даде отрицателен на всички тестове IQ най вече...
220
1
 
25
 
! Отговори
Блок... преди 3 години
Той Радев си е заразен отдавна от болестта ,,Червен вятър". Затова вдига юмрук,като Ф. Кастро.
219
30
 
2
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Оказва се, че президентът Радев може да събере на едно място привърженици и на лявото и на дясното. Това е пътят. За да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка може да се наложи да минем пак през експертен кабинет както по времето на Димитър Попов през 1990г.Не че има връзка с темата на статията.