Каракачанов и Горанов: Правителството няма да подава оставка

Според финансовия министър вотът на недоверие на БСП няма да успее
542
Каракачанов и Горанов: Правителството няма да подава оставка
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Правителството няма намерение да подава оставка към днешна дата, стана ясно от думите на вицепремиера Красимир Каракачанов.

Още по темата
Той определи посланието на американското посолство снощи като "достатъчно балансирано".

"Фактът, че различни части на обществото го четат по различен начин, показва, че посланието е ясно. И едните имат право да протестират и трябва да бъде уважено това право, но трябва да се спазва и законът, и да има върховенството на закона", заяви Каракачанов, цитиран от БНР.

Изказване в същия дух направи в Пловдив и министър на финансите Владислав Горанов. По думите му въпросът за оставка не е на дневен ред, а исканият от БСП вот на недоверие няма да успее.

"Със сигурност това няма да е успешен вот, тъй като партньорите, подкрепящи правителството, са консолидирани по това, че има още много какво да свършим и ще отхвърлим този вот на недоверие, когато бъде внесен, тъй като още не сме запознати с мотивите, но левицата в момента, според мен, не е в кондиция да има претенции за управлението на държавата", коментира финансовият министър.

Снощи за пети пореден ден в София и в други градове имаше протести с искане за оставка на правителството и на главния прокурор. Заявено беше намерение за такива демонстрациии и днес.

Прокуратурата пък днес обяви нови доказателства, събрани със СРС-та, по разследване срещу бизнесмена Васил Божков, в които са засегнати и протестите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
432
0
 
3
 
! Отговори
P.S.S. преди 3 години
МАЛКО Е ШИ.БА.Н.КО ЗНАМ! БОЖИ УСЕТИ НАКЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА И ДУХНА ПОД ПОЛАТА НА САУДИТЦИТИ ТОЕСТ ПОД ПОЛАТА НА ЦРУ, ТОЕСТ СЕ ДЪРЖИ ЗА ПОЛАТА НА "МАЙКА СИ", ДЯНКОВ И ТОЙ УСЕТИ НАКЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА И ДУХНА И ТОЙ ДА СЕ ДЪРЖИ ЗА ПОЛАТА НА ЦРУ, НО ВИЖ ДРУГО - НА БОЖИ СИНЧЕТО МУ Е ТУКА, ЗАХАРИ Е ТУКА - НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ, НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ, НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ, КОЯТО СТРУВА 500 МИЛИОНА ДАНЪЦИ, А ДРУГИТЕ ЧЕТИРИМА СА ТУКА БОЙКОООО - И АЗ НЕ ВИЖДАМ ПРИЧИНА ДА НЕ БЪДАТ ПРИБРАНИ ЗА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НАЙ-МАЛКОТО
431
0
 
3
 
! Отговори
P.S. преди 3 години
ЗНАЕШ ЛИ КАКВА Е РАЗЛИКАТА С ИНДИЯ? КОЛОНИЗАТОРА ИМА БЪЛГАРСКОТО ИМЕ СИМЕОН 2 И ЗА РАЗЛИКА ОТ СВОЯ ПРЕДШЕСТВЕНИК СЪС СЪЩОТО ИМЕ, КОЙТО ДОНЕСЕ ЗЛАТЕН ВЕК ЗА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА И ПИСМЕНОСТ И БЕШЕ 100 БЪЛГАРИН, ТОЯ ДОКАРА ФУНКЦИОНАЛНА НЕГРАМОТНОСТ НАЙ-ВИСОКА В ЕС, НЯМА ЕДНА ЧАСТИЧКА БЪЛГАРСКА КРЪВ ИСКАШ ЛИ ДА МУ ЗНАЕШ ГЕНОМА? 25 ПРОЦЕНТА ГЕРМАНЕЦ, 25 АВСТРИЕЦ, 10 ПРОЦЕНТА УНГАРЕЦ, 40 ПРОЦЕНТА ИТАЛИАНЕЦ - ВСИЧКО НАЦИСТКО И РОДНО ЛЮБИ ТАЧИ И МИЛЕЕ ...
430
0
 
8
 
! Отговори
ПОСЛЕДНО; преди 3 години
ТИЯ ХОРА ОТВЪН ИСКАТ САМО ЕДНО НЕЩО - ТИЯ СМРАДОВЕ ДА ГИ ВКАРАШ В ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСКИ ЗАРАДИ ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА - ПОДМОЛНА АНТИДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ, ПРОКАРВАНЕ НА НЕГРАМОТНИ И НЕКОМПЕТЕНТНИ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ОСАКАТЯВАЩИ МЛАДИТЕ ПОКОЛЕНИЯ И ПРЕВРЪЩАЙКИ ГИ В ПРОДУКТ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА. А ИКОНОМИСТИТЕ - ЛЕЛЕ - КОЙ *** ПЛАЩА УИНДОУСИ ДЕСЕТ ПЪТИ НАД ПАЗАРНАТА ИМ ЦЕНА ЗА ПЕРИОД ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ - ЗНАМ КОЙ - СИМЕОН ДЯНКОВ, ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ, СЕРГЕЙ ИГНАТОВ, НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ - И ВСИЧКИТЕ ТЕ СА НА КОБУРГА!!
429
0
 
4
 
! Отговори
ОБЯСНЯВАМ ТИ ГО преди 3 години
ТОВА НЕ Е НАЦИОНАЛИЗЪМ , НИТО ТОВА Е КРАЙНО ДЯСНАТА ФОРМА НА НАЦИОНАЛИЗЪМ, А ИМЕННО ШОВИНИЗМА - ТОВА МОЕТО Е КРАЕН АНТИНАЦИЗЪМ И КРАЕН АНТИКОЛОНИАЛИЗЪМ И ДОКАТО НЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ САМО В ТВОЯТА СТРАНА ЗАРАДИ ТОЯ НАЦИСТКИ ПЕС И ПРИЯТЕЛЧЕТАТА МУ ОТ ЦРУ ВСЕКИ ГРАД ИМА ПО ЕДНО НОВО И ТО ПЪЛНО ГРОБИЩЕ ТОВА ОТВЪН ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА. ГАНДИ ГИ Е ИЗГОНИЛ СЛЕД ТЕЖКОТО КЛАНЕ В БРАМВИТСТВА - КОЕТО Е БИЛО САМО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ДУШИ. ЕДИН МИЛИОН ПРЕЖДЕВРЕМЕННО МЪРТВИ БЪЛГАРИ ЗА ПЕРИОД ОТ 30 Г. !!
428
0
 
3
 
! Отговори
Лицемерието е ясно преди 3 години
По време на 200 годишното индийско робство - Короната е облагала с данък даже и сола от индийския океан. По време на Ферди страната е претърпяла три катастрофи - ония с каскетите им трябваха 45 години да оправят тия катастрофи. Симеон 2 Сакскобургостки само за 4 годишен мандат и 4 години сивокардиналстване докара още три - демографска, културна, образователна ... КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ ПОВТАРЯМ ДА РАЗЖАЛВАШ ШИ.БА.НИ.Я ПОСЛЕДЕН ОСТАТЪК ОТ ТРЕТИЯ РАЙХ И ДА ГО БУТНЕШ В ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСКИ!!!
427
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На хората им писна от корона вирус и искат да си го изкарат някъде
426
1
 
6
 
! Отговори
Безиме преди 3 години
Нека дойдат други хора нека имаме млади образовани, представителни разумни хора от които да не се срамуваме, най-малко да говорят, поне един чужд език е-гати, не да се потупкват по раменете само! Срам е да кажеш, че си българин и да си представляван от такива управляващи, всички са под всякаква критика и външно и умствено и поведенчески!
425
1
 
3
 
! Отговори
Има сделка, при ... преди 3 години
Петима с доживотни и имате сделка - Петимата както следва са: Иван Костов, Симеон 2 Сакскобурготски, Васил Божков, Симеон Дянков и Гайдарски заради: ниско относителната трудност и неговото неправо да определя кое е трудно, средно трудно и ниско трудно за един човек, както и да създава дискриминация между отделните науки и изкуства. Има ли сделка? Вкарваш нациста и финансовия му министър - може да добавиш и Даниел Вълчев и Сергей Игнатов да пожаля на нациста родата!!!
424
7
 
4
 
! Отговори
Недейте така бре! преди 3 години
Не се отказвайте от мечтаната цел на Васил Божков и Румен Радев, правителството трябва непременно да бъде свалено, следва служебен кабинет, отпадане 18-те обвинения на Божков, напускане на ЕС и НАТО, анулиране сделката с F16, отказване от Евро-зоната и влизане в братска мюсюлманска Евразия. А Божков и Цветан Василев ще си си приберат в България и никой вече няма да ги безпокои, защото Бойко и Гешев ще са в затвора...
423
2
 
4
 
! Отговори
Скитника преди 3 години
И не трябва ! Тълпата чалгаджии НЕ може говори от името на народа! Изборите идват!
422
0
 
5
 
! Отговори
обективен преди 3 години
До 424 написаното за 40 лв и случващото се в спалнята на Бойко от личен опит ли го споделяш ако е да мерси за информацията
421
4
 
9
 
! Отговори
Дека е преди 3 години
Дека е жипката на Боку? Разправят,че била пукнала гума по вълните и дупките на магистралата.
420
2
 
3
 
! Отговори
Среден преди 3 години
пръст за народа ли беше.
419
4
 
16
 
! Отговори
- преди 3 години
ТЪ пАНА РИ!!!Ваясно сте че вече се аут! За какъв че п се инатите! Защо мразите народа си и го презирате до степен да го мъчите излишно! Къде ви е човещината, в корона вирус пандемия да карате хората да се събират за да ви освиркват! Наясно сте че вече сте опозорени, оплюти, низвергнати и историята ако въобще ви запомни ще е с ЛОШО! Стига с този ламтеж за влас алчност и егоцентризъм! ДЪЛЖИТЕ на хората всичко което си мислите че сте! А реялна сте просто блюдо гъзи близци! БРАВО НА МЛАДИТЕ!!!!
418
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На оръжие братя българи
417
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ке падне и с него и си вие !
416
1
 
5
 
! Отговори
една преди 3 години
До Йово Криво си разбрал за парите от ес човече.Става въпрос за около 37 милиарда евро ще се получат в рамките на 2-3г
415
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото каже Доган-това ще бъде. Къде са тръгнали тия да си правят сметките без кръчмар.
414
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствено ДПС-най-демократичната партия може да ни измъкне от блатото. Видяха се какво могат другите за 30 години. Дано ДПС спечели повсеместно изборите, което е възможно-елементарна аритметика е. А след някоя друга година ще са и водеща сила!!
413
5
 
20
 
! Отговори
ШМАТКА преди 3 години
Ще подадете,ще подадете няма къде да ходите след като целият трезвомислещ народ е против вас!