Властта в ръцете на Радев? ГЕРБ нямало да го допусне, бил комплексиран

Целта на държавния глава била единствено реваншизъм
322

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Зам.-шефът на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков определи президента Румен Радев като комплексиран човек и го обвини, че търси реваншизъм. Той отсече, че мнозинството няма да подкрепи вота на доверие срещу правителството, защото носи отговорност.

"Категорично се противопоставям цялата власт да бъде дадена на един комплексиран човек, на президента Радев. За четири години той успя да постигне немислимото и да разруши всеки един мост между институциите, между политическите лидери. Този човек не трябва да бъде човек, овластен с толкова много власт. Човек, изпълнен с омраза, на който в очите му е изписана една дума - реваншизъм, защото някой му е разрушил комфорта“, нападна Ненков.

Още по темата
По думите му депутатите от ГЕРБ имат отговорности към избирателите си и с гласуването си в пленарната зала трябва да защитават интересите им.

"Няма да подкрепим вота на недоверие заради факта, че само след няколко месеца има избори. Дълбоко уважавам правото на хората да решават кой да е управляващ и кой опозиция. Извън всякаква емоция, трябва да си дадем сметка както предстои пред държавата", допълни той.

Ненков отсече още, че когато отиде в Брюксел премиерът Бойко Борисов е посрещнат добре и е приятел с останалите държавни и правителствени ръководители, което означава, че европейските лидери имат доверие в страната и управлението.

Той посочи още, че кризата около коронавируса България е имала силни икономически и финансови показатели и се е движила в правилната посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
3
 
3
 
! Отговори
Много интересно преди 3 години
Някой очаквал ли е друго развитие? Нали ако ДРУГ вземе властта..... парите за ЕНП и европейската върхушка .. Бойко е толкова нагазил в ***...че при евентуална загуба на властта и контрола....той просто ще БЪДЕ ТРУП..... Не политически....с тези показани снимки просто му показаха че имат пълен контрол над него....и може да бъде отстранен по всяко време. Точно поради тази причина Гешев си завря главата в *** и не продумва и дума за случилото се...а се прави на *** с някакви отговори.....
271
10
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 282 преди 3 години
Защо Радев не го канят никъде?Интересен въпрос................но истината е проста!!!Западните политици и глобалната мафия имат нужда от слаба България и подкупни и продажни политици!!!Не се лъжете...............никой не иска силна България, нито Англия, нито Франция, нито Германия, нито САЩ!!!
270
5
 
12
 
! Отговори
??? преди 3 години
Колко милиарди са откраднари от БГ-народ последните 30 години и къде са тия пари??Кой открадна тия пари?Има ли дори и най-малък шанс част от тия пари да бъдат върнати на хората и да бъдат вложени в нещо полезно??Това е основния въпрос.........................да!!
269
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Революция!В мътна вода се краде най-много и най-лесно.Не ни трябват закони, не ни трябват народни шушумиги.Искаме парите на държавата - сега и веднага!И аз мога да управлявам!
268
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Радев никъде не го канят. Що ли? А вие искате да ни бъде вожд. Всички в ЕС го знаят, че е руски агент на дребния диктатор от русия. Това, че знае английски не го прави умен. Той и Ким Ир Сен е учил в Швейцария и знае английски, ама народа му яде трева.
267
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам Ким Тик Вун в Брюксел как е седнал на една маса с европейски лидери на кафе.Те си говорят на английски и се смеят и шегуват а нашият гледа напрегнато все едно зъб го боли-нищо не разбира.Дожаля ми за България.
266
8
 
12
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Бойко и гербаджиите просто няма какво друго да кажат, освен че ще се държат до последно. Но толкова по зле за тях.Преди Бойко успяваше да подаде навреме оставка за да спечели пак следващите избори. Този път обаче президентът Радев го заклещи в ъгъла като му поиска оставката. Няма как да я подаде и след това пак да се представя като "баш бабаит". А и Радев със служебното правителство ще вкара машинното гласуване на изборите.Нека се държи до последно - и ще загуби като за последно.
265
8
 
12
 
! Отговори
До 278 ПроСоТо преди 3 години
И вечер ли се дрогираш другарю гербер?
264
12
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До българин 272Ами забирай Румен Шведски с тебе и вървете на Матушката си!В мъртвите сибирски полета може да си се уважавате колкото искате!
263
13
 
19
 
! Отговори
Погле в огледалото преди 3 години
Тъй, то хубаво да хулиш, ама хайде де мисирките, да ги питат по настойчиво, кое му е добре на това правителство: оглавявано от жалко подобие на Бай *** пръскащ мускалчета в Европа, но по-известен като Тиквата, ***, Мафиот, Чекмеджето, Селянина от Банкя и т.н. А в шайката министри - Дани Спондж Боб, тУристката Ангелакова, министърката с абстракния архитект на подпорни стени, несемайната зИмИделка, чийто деца имат татко и рода с гоУем субсидиран бизнес от министерството на мама, Шкембе воевода
262
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев се оказа по зле от Бойко. Като слушам речите на президента ми напомнят за едни минали времена. А с тия лозунги "Да ги изметем" и така нататък много се изложи. Да вземе направо един военен преврат да направи и да ни върне 100 години назад.
261
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че Ге Радев да отива в латинска америка да се вдига революциите.
260
8
 
11
 
! Отговори
имало полицай по-- преди 3 години
улиците ..... да ама колко дена могат да издържат да висят по улиците ,ако и другите градове се вдигнат няма да може да се прехвърля полиция от други градове и да им се дава почивка.... Всичко е в ръцете на хората ,ако има единодействие полицията ще клекне за отрицателно време. Хората по митингите могат да си ходят и да се връщат, може едни да стоят през деня други през ноща ,а полицаите са едни и същи.. другия вариант е да бъде обявено извънредно положение и разправа с протестиращи ...
259
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията е блокирала улиците в София, по които човек може да се присъедини към протеста. Сега ме спряха на бил. Дондуков и Бенковски.
258
17
 
21
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Комплексиран е премиерът, затова непрекъснато се хвали сам - аз, аз, аз.А Президентът Радев е светлинни години над него, класа, образование, изказ, култура, владее три чужди езика, държавник заслужаващ само уважение!Протестират младите, образованите, интелигентните и искат едно - мутрите вън! Велико Народно Събрание и Президентска Република!
257
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой още не разбра,че електронното гласуване е най-лесно за фалшифициране?Ама много глупости писали тук.
256
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес, дайте една всеобхватна новинка за "представянето" и "участието" на премиера за милиони в Брюксел. С всички излагации - маската, тортата Сахар, козируването, както и с това, че цялостната му роля там е била неминуемо сведена до това да мълчи и да гледа, както гледат пияните дядовци на крайпътните пейки по селата. Вместо такова представяне на действителността, имаме само новини от типа "Борисов разговаря", "Борисов коментира", Борисов декларира". Свобода на словото отвсякъде.
255
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Радев е комплексиран да не говорим за сборището от Граждани за Европейско Развитие на България. Такова развитие, такова развитие, че чак се развинтихме!
254
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
комуниста самальотчик българоубиеец ще накажа на изборите лично
253
6
 
15
 
! Отговори
Точно така! преди 3 години
До Анонимен 258точно така, колега!Особено ценна е точка 3. от Вашето предложение - ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ.Няма друг по-удобен начин изборните резултати да бъдат нагодени според нечии претенции.Народът си знае работата, има солиден опит относно това, което се прави, когато ти поднесат вряла супа. Е, поне постна супичка нали има?