Протестиращите блокираха 7 кръстовища в София

Исканията им остават непроменени
22 юли 2020 21:41, Нели Христова
191
Протестиращите блокираха 7 кръстовища в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Днес е 14-ят ден, откакто хиляди българи скандират „Оставка“ под прозорците на властта, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават непроменени: оставка на правителството и на главния прокурор, провеждане на честни избори.  Гражданите блокираха този път 7 централни столични кръстовища – Орлов мост, на паметника Левски, Халите, бул. “Витоша” и “Патриарх Евтимий”, ул. “Раковски” и бул. “Дондуков”, на “Патриарх Евтимий” и “Васил Левски”, площад “Македония”.

Най-голямата атракция днес е легнал полугол върху чаршафи мъж с пистолет до главата и чекмедже пълно с банкноти от по 500 евро. Той заяви, че се е отчел и всичко е честно и проверено от НАП.

Хиляди млади хора са в центъра на София. Митингът срещу властта бе подгрят от патриотични песни от българското Възраждане.

“Протестирам с едни и същи искания вече 14-ти ден. Моето лично недоволство не стихва, а ще се усилва поради небрежността и нехайството на управляващите спрямо общественото мнение, което в момента не е в тяхна полза, – и времето не работи в тяхна полза. Пропуснаха шанса да си отидат с достойнство. Опитват се да ни изморят, което обаче няма да се случи и протестите няма да стихнат“, заяви един от протестиращите.

Стотици рула тоалетна хартия полетяха към сградата на Министерския съвет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
7
 
8
 
! Отговори
До:Иво преди 3 години
Полицията не ви наби качествено,но всички на които пречите да се приберат от работа ще ви ошамариме накрая стабилно..........*** и ги ошамари бе клавиатурно мишленце, кой те спира!
60
6
 
19
 
! Отговори
До 66 преди 3 години
Кокво я очаква тази държава , след като позволяваме на шепа *** да сеят зараза и да определят, кой колко дълго ще живее ,заради влаченето по улици и площади ?!
59
13
 
5
 
! Отговори
Само Герб преди 3 години
Чшш, я по тихо бе, ще докараме пак автобусите с контра протестиращи, наши верни, платени симпатизанти!
58
7
 
17
 
! Отговори
2 LOOP преди 3 години
червените *** нещо много намаляха.Да не би да има блокаж на swift системата за парични преводи от Dubai.
57
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо бяха докторите второ бяха футболисти трето бе Гришо четвърти бе Домусчиев как така те са здрави задаите си въпрос и сега как скача значи за пет дена някои се лекуват пари парите са без значение за здраве сега дигнаха лимита искат всичко излекувано след тоя нервен живот след тоя денонощен труд в които бачкаме от 8 до 12 вие ми кажете кога ще бъдем здрави ми няма как да стане един има двама друг трима друг всички това нее живот лично имам подарък от 20 години е маика ми има от три е
56
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Не мога да разбера феновете на герб. 2013 протестиращите бяха прави. Искаха оставка и новини бори. Бойко скачаш, че не може БСП да управляват след като не ги искат хората. Днес ситуацията е същата, но феновете на герб казват, че тези протестът са лузъри, наркомани и платени, а Бойко казва, че няма да подава оставка. Деменция ли го хвана и не помни какво говори преди 7 години?
55
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, работещи ****** от Герб, айде да ви видим как ще минете с колите си през протестантите, които са блокирали кръщовищата и как ще ги биете! Или ще бягате като мишки от тях, не се излагайте смешници!
54
10
 
9
 
! Отговори
ТЪП преди 3 години
УМЕН"Никога повече ОПГ бсп-дпс!!!"........................Никога повече за пребоядисаните комунндели от Герп, начело с агент БУДА!
53
4
 
8
 
! Отговори
Само Герб преди 3 години
Ние не сме самозбравили се слуги на народа! Тая власт е наша и ни пренадлежи по право! Никва оставка!
52
9
 
19
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Полицията не ви наби качествено,но всички на които пречите да се приберат от работа ще ви ошамариме накрая стабилно
51
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво я очаква тая държава, в която главният работодател, народът, уволнява по своя преценка служител, а той се е запънал на изходната врата: "Няма пък да си тръгна"...
50
1
 
5
 
! Отговори
До 53 преди 3 години
Вие се държите сте мафиоти, приомите ви са същите които мафията е използвала.
49
7
 
21
 
! Отговори
Ало-о-о преди 3 години
Полицията-а-а. Тея двамата лузери какво блокират.Пречат на останалите да ходят на работа.Откарвайте ги мирно и спокойо в тухларната.
48
14
 
5
 
! Отговори
Само Герб преди 3 години
Че аз тия 22 милиарда заем, за кво ги изпросих от Европа? Ми ако дадем оставка, как ще си ги разпределим?
47
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да ги подкрепя тия гледам ги с гордо вдигната глава преди няколко години същите тия от тях избяга повечето хора.Мая Манолова тоя Христо е как да съм сигурен в тия хора тия допуснаха много грешки но все пак са хора не са мутри както ги представят верно шефа им се доби да тича а тия какво правеха като тича нищо само саботаж саботажа продължава както с доктор ите така и навън защо се дигат сега тестват градините защо мислите се изкарват лелички за болни попитате рзи защо по етапен ред
46
12
 
10
 
! Отговори
2луп преди 3 години
Гласувал си за Цеца Рабфага ти си ясен. Герберските ттолове от далеко смърдят
45
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете ги да управляват.Да видим колко ще окрадат. За 11 г пенсията е скочила с 120 лв. 1/4 от една банкнота от шкафчето
44
4
 
19
 
! Отговори
Умен българин преди 3 години
Аве, де са в 22ч протестиращите? Нали щяха да палят, да приемат Конституция, да борят (червената) мафия? Младите, учени в Европа хора( дето една клечка не могат да одялат за г.за си) легнаха ли си?Тъй разчитах на тях да я оправят тая България, мед и масло, цветя и рози. Язък ! Оти ручаха жабетата?Ами агитките, свърши ли дрогата и ман.гите от Черепа? Смели българи- юнаци, де сте? Май полицията предупреди тарторите ви и сега сте тихи, по-тихи, най-тихи. Юнаци....
43
5
 
17
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
Гласувах за Радев и ме е срам!
42
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква е тази държава, в която някакъв МутроШиши има такова голямо влияние, без значение от управляващите??? Защо всички признават съществуването му, но никой не го разследва, интервюира и т.н. И очевидно премиерът и президентът смятат това за нормално, та само си го подхвърлят като горещ картоф.