Политици опорочавали протеста и амбициите на хората

Рокадите биха имали смисъл, ако можели да влеят нова енергия
Обновена: 24 юли 2020 21:42 | 24 юли 2020 21:39, Екип на Bulgaria On Air
34

Протестите съдържат елемент на справедливост, но когато искаш законност, ще спазваш закона. Не е никакъв протест да отидеш да спреш метрото. Това заяви Димитър Манолов от КТ "Подкрепа" в студиото на "Денят ON AIR".

"Това, което не ми харесва е, че там има много политици и виждам мазни ръчички, които се протягат към иначе чистите желания, амбиции и намерения на хората", допълни той.

Манолов добави, че на площада има много хора, които членуват в "Подкрепа" и са там, реализирайки гражданските си виждания.

"Рокадите биха имали смисъл, ако можеха да влеят нова енергия в управляващите. Този механизъм със смяната на министри девалвира. Като си сменяш министрите за щяло и нещяло няма как да убедиш хората, че това нещо се прави с мисъл", категоричен бе Манолов пред Bulgaria ON AIR.

Кабинетът готви нови социални и икономически мерки, които ще бъдат представени в понеделник.

"Говорихме с шефовете на работодателските организации, че най-разумното нещо, което биха могли да направят, е да сложат на масата и да обявят за социално-икономически план подписаното не толкова отдавна тристранно споразумение между синдикатите, работодателите и правителството. В него има почти всичко", каза още Манолов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
5
 
! Отговори
Kiffla преди 3 години
Аз пак не разбрах. Тези от нашите ли са, че да ги хваля, или са от другите, че да ги ругая?
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоз е гербер ама на квадрат, дървен философ, от всичко разбира 21267