18-и ден на антиправителствени протести в центъра на София

Исканията остават същите
Обновена: 26 юли 2020 19:44 | 26 юли 2020 19:20,
868

Снимка: БГНЕС

18-и ден на антиправителствени протести в центъра на София. Исканията остават същите - оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Протестиращите се събират пред сградата на президентството.
Още по темата


Част от хората, които се събират, решиха да играят волейбол. Днес протестиращите са заложили да по-артистичните прояви. Разпънат е и хамак, над който са издигнати лозунги. Те са за по-добра данъчна система в страната и за по-добра социална политика. За това предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Протестиращите подготвиха и кратък пърформанс, който ще бъде показан малко след 19 ч. На този етап не е ясно дали движението ще бъде блокирано.

Ситуацията към момента е спокойна. Засилено е полицейското присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


868
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
13
 
! Отговори
тралала преди 3 години
До АТАКИСТЕ на това му се вика живот наготово.Обаче протестират хората...хора без работа с много свободно време. Този цирк започва да омръзва на хората. Така ли се протестира, така ли някой ще ги вземе на сериозно? А, искали да се разнообразят, ми да отидат да свършат нещо полезно, добро извинение за мързела си имат...протест. Когато човек протестира и има конкретни искания не постъпва така.Когато човек има някакви очаквания, не се държи по този начин.Не може само искам....а не давам нищо.
34
2
 
10
 
! Отговори
Руски мааши преди 3 години
Поредната покупка на Путин от България след Болен Сидеров, К.Нинова е и льотчика президент...Какво се чудите на глупостите на Радеф. Да е жив и здрав ген. Решетников, добра работа е свършил.
33
15
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Боко си...отива.Причината е,че даде път за...кражби само на герберите,да трупат...пачки и да живеят...щастливо.Нали уж сме...демокрация,народа и той иска да краде на...воля и да живей щастливо,но за него...няма,защото всичко е за...нашите хора.Еее,така не може;стига сте трупали пачки по...шкаффчетата.ред е да...отстъпите,вече се наживяхте.
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ковид партито 15Не се притеснявайте.После на вашите родители ща даваме по 30 л Колелото се върти.
31
12
 
6
 
! Отговори
До 34 преди 3 години
Адреса не искаш ли да си пиша май искате да издирват хората да ги заплашват да не пишат срещу мутрата
30
11
 
19
 
! Отговори
Сияна преди 3 години
Интересно защо всички които пишете против правителството сте все анонимни? Нали сте прави напишете си имената, ама затова се иска смелост.Рибата се вмирисва от главата, а главата на държавата е столицата и президента.
29
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са рейсовете на ГЕРБ от селата?????
28
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само платени пишат къде сте другите бе на протеста ли и аз отивам там
27
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно паричките за протестиращи свършват. А какво ще стане с нарушителите на Конституцията. Империята отвръща на удара на 30 юли и се прави палатков лагер на 29. Ами, ако скайокър не може да излети от снежната планета, ако Дарт Вейдър го хване за топките и Оби Уан от Дубай не може да помогне
26
4
 
10
 
! Отговори
Предлагам преди 3 години
Всеки който има някакво обвинение към олигарх или политик, който няма имунитет да подаде сигнал в прокуратурата те да го обвинят съдът да го осъди т.е. Да го оправдае както става напоследък и да продължим напред. Не може просто ей така да се подхвърлят някакви обвинения това се превръща в някаква митология. За мен нещата поставени по този начин излизат извън сферата на реалността.
25
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова ли сме пропаднали да оставим държавата да, я управлява една неграмотна мутра няма ли млади и можещи хора или всичко избяга в чужбина
24
11
 
20
 
! Отговори
Румен Путката преди 3 години
Се надява на служебно правителство за да пробута Грипените сиЩото сега има да връща 5 милки комисионниМдаа
23
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашия премиер започва кариерата си с кражба на коли в Чехия лежи там в затвора сега краде нас
22
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добра данъчна система е да не плащате никакви данъци на мутренското правителство. Така Бойко Тиквата веднага ще подаде оставка, защото няма да има нищо в чекмеджето.
21
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тези не могат ли да сгреят, че не е сега момента. Ако има избори тази година - ще влезнат много партии - не, България с кой ще се коалира с БСП?, а БСП с ДПС? Има много проблеми за решаване, малкото туристи, които щяха да дойдат и ги отказахме с нарастващия брой болни от Ковид-19. Навсякъде вече въвеждат маски на открито, ако правителството го направи и веднага ще почнат други интерпретации. Не че тези са идеални, но мислете за после. Винаги сме пред избора - най-малкото зло
20
8
 
26
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Само да ти обясня, че в бедност живеят необразованите и мързеливите. Което и правителство да дойде, няма да получаваш 3 хиляди лева за нищо. Освен това, заплатите се изкарват, не се дават. Стани програмист и ще взимаш по 10 хиляди, но за това се иска яко учене и работа.
19
2
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До юби леййй а на 29-ти любимият ти Череп има рожден ден. Навършва 64.Платил -купил те е !Трябва да му се отчетеш!
18
25
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
е кой ви кара да гледате Канна ,или Ризова?!Просто идете на протеста!..."Лозето не ще молитва,иска мотика"!Защото "Докато мъдрите се намъдруват,лудите гербаджии се налудуват"../леко префразирана народна мъдрост/..
17
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на президента. Наруши Конституцията. Само НС може да иска оставка на Министър-председателя, само ВСС може да иска оставка на ГП. Недопустимо е държ.глава да отправя обиди срещу съдебната власт. КС ще ги отчете.
16
2
 
10
 
! Отговори
Какво ще рече преди 3 години
По-добра данъчна система?