Марешки: БСП няма капацитет да управлява държавата

Кабинет на БСП и Радев ще доведе до катастрофа, смята той
26 юли 2020 10:51, Ния Христова
88
Марешки: БСП няма капацитет да управлява държавата
Снимка: БГНЕС
На никой не му трябват предсрочни изброи и правителство на БСП и Румен Радев, което да ни вкара в нова национална катастрофа, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред Нова тв.
 
"БСП няма капацитет да управлява държавата. Именно затова сега се опитваме да крепим стабилността", категоричен бе депутатът.
 
"От една страна, в момента промените в кабинета не ни харесват, от друга обаче знаем, че това, което следва е много по-зловещо и разбиващо държавата ни. Затова се опитваме да се разграничаваме от едните, но пък трябва да преодолеем заедно последиците от кризата", каза той.
Още по темата
 
"Подкрепихме думите на премиера, че нито една партия и нито една коалиция самостоятелно не е в състояние да се справи с икономическите последици от COVID-19. Разчетохме това като подадена ръка и търсене на по-широка подкрепа. Когато обаче се предложиха промените, те бяха недостатъчни и не усетихме тази ръка. Правителството си остана някак самодостатъчно", коментира още Марешки.
 
"Протестите са справедливи, но те биха могли, ако успеят, да доведат до това, че други хора, които преди са били изхвърляни от протести заради некадърност, сега да се възползват от протестите на младите хора. Това са хора като Корнелия Нинова, Александър Томов, Мая Манолова и Христо Иванов", посочи Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Надяваше се Марешки да получи министерско място от Бойко, но не би. Какво да го правиш. Дребен интересчия с дребна партийка. Ще му сепоне да изкарат мандата, че в следващият парламент я влезе, я не.
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 77Ти ли ще ги родиш тези новите или да помагаме? Трябвало това, трябвало онова. Кажи как, ако изобщо имаш идеи, стига с тия лозунги.
71
2
 
6
 
! Отговори
Марешки-Президент преди 3 години
Марешки би бил един удачен президент - без пристрастията и зависимостите на Фигуранта от Червената партия!Марешки - самодоказал се човек, който плаща милиони данъци и заплати на хиляди работници, а не е харчил цял живот държавни пари, като Фигуранта.
70
4
 
4
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Професор Александър Томов е голям учен икономист, създал на две важни фундаментални икономически теории с голям брой последователи - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА. Подобен учен би бил много полезен в управлението като министър на финансите или евентуално на икономиката.
69
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
И ЗАЩО НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ 240 ХРАНТУТНИЦИ ТРЯБВА ДА НИ УПРАВЛЯВА. ТРЯБВАТ НОВИ ХОРА ОБРАЗОВАНИ, ЕРУДИРАНИ, КОИТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ НА КАКВО СА СПОСОБНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ. ВЪОБРАЗИХА СИ, ЧЕ ОСВЕН ТЕ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА. ЩЕ СЕ СЧУПИ. ИМА КАДЪРНИ КОИТО ЩЕ ВИ СЛОЖАТ В МАЛКОТО СИ ДЖОБЧЕ.
68
6
 
5
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Аптекаря усеща , че почвата му се рони под краката и включва антиБСП лайномета си!Обречен си Марешки!
67
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ivailoТой направо може да се използва за илюстрации на книгите на Чезаре Ломброзо!
66
2
 
7
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Питам се, какви хора са вкарали в парламента , тоя първобитен човек ?? С какви качества ги е запленил ?
65
7
 
3
 
! Отговори
turcin-selanin преди 3 години
absolutno prav e -bravo.
64
8
 
4
 
! Отговори
man преди 3 години
Младите искат БСП и ДПС на власт. Или поне това ще получатв крайна сметка.
63
1
 
9
 
! Отговори
. преди 3 години
Марешки ще гледа парламента от морето на следващите избори... или от Варненския затвор
62
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мутрите само мутрите имат капацитет да управляват държава. Защо ли в другите държави не мислят така?
61
4
 
4
 
! Отговори
МНОГО ТОЧО ! ПОЗДРАВ преди 3 години
>"Протестите са справедливи, но те биха могли, ако успеят, да доведат до това, че други хора, които преди са били изхвърляни от протести заради некадърност, сега да се възползват от протестите на младите хора. Това са хора като Корнелия Нинова, Александър Томов, Мая Манолова и Христо Иванов", посочи Марешки.
60
2
 
9
 
! Отговори
магарешки=МАФИЯ преди 3 години
КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ (притежава аптеки+бензиностанции) + депутат
59
2
 
5
 
! Отговори
затова преди 3 години
слежебно-експертен КАБИНЕТ
58
1
 
8
 
! Отговори
Купуваща лекарства преди 3 години
Защо в аптеките на този господин не може да се плаща с карта? От друг коментар разбирам, че е така и на бензиностанциите му. Все пак има верига обекти, не са един-два и е редно да осигури възможност за картови плащания. Нали г-жа Менда пледираше, че тези плащания ще изсветлят бизнеса?
57
2
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
и къде е тази стабилност дали в здравеопазването или в образованиетоцените растат всеки ден нагоре виждате всеки ден бележки от ресторантите закакво става въпрос пълна анархия навсякъде
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така говори, защото ще секне далаверата. Между другото, още ли не може да се плаща с карти в бензиностанциите му? Само питам за един приятел, защото самият аз не зареждам там.
55
11
 
2
 
! Отговори
Секача преди 3 години
Герб/Патриоти/Марешки е новото правителство ! БСП повече няма да влезнат във властта. Това е
54
0
 
9
 
! Отговори
Депутатката преди 3 години
Абе маришкия, тия твои депутатки ги научи да говорят правилно български език,ми онзи ден като я слушам депутатката от твоята партия,останах с отворена уста,ми тя запъваше,не изговаряше правилно думите, че моята баба по добре говори български от твоята депутатка. И така нищо не и разбрахме.