20-ти ден недоволство в центъра на София

Протестите не затихват
Обновена: 28 юли 2020 22:41 | 28 юли 2020 20:28,
361

20-ти ден на антиправителствен протест в центъра на София. Протестиращите се събират на обичайния си сборен пункт - фонтанът пред Президентството.
Още по темата


Очаква се движението на автомобили в „триъгълника на властта” да бъде блокирано. Недоволните граждани са направили различни по вид табели, на които изписват своето възмущение като: „30 години фалшива демокрация ни стигат“, „Бойко, пиша бавно, защото четеш трудно. Оставка! Веднага...“ „Европо, 10 години го прегръща. Еднакви ли сте. А... или да?“.

Представители и привърженици на „Да, България!” са пред правителствената вила “Секвоя” в квартал Бояна. Лидерът Христо Иванов също е сред протестиращите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
до 197..В такъв случай.Ти и към средната класа не се вписваш! Схващаш ли? " Влачели се били" ? Те поне се "влачат" както сам каза! А ти какво правиш? Ще ти кажа! ДАЖЕ И НЕ МРЪДВАШ КАМО ЛИ И ДА ПЪЛЗИШ! Надеждата ни е у вас младите! Верно Че много си носят кашоните глави само за равновесие уви! Ами напрегнете ги тези сиви вещества бе хора! От вас зависи да промените нещата!Ако си траете така.И след 20 г ще ви командва ПАРТИЕЦ ПОЖАРНИКАР ОТ ЦК НА БКП др Борисов!-:((((И после що така? АМИ ТАКА! -:)
185
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е престъпник с нощно шкафче
184
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е шкембелийте дето хвърляха гюбеци на жълтите павета да се преместят по-близо до Масите, че ще слъчасат, а и Барбекян да пусне барбекюто, че "отровното трио" изпостеля от "работа" !
183
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е престъпник Оставка и затвор
182
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че полицията пази протеста и е внедрила куки в него, че иначе недоволните ще го изметат
181
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престъпникът Бойко Борисов може да влезне задължително в затвора !Понеже е самозабравила се Банкянска мутра !
180
6
 
1
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Кой каквото вика - на себе си го вика :D
179
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АРЕ СТИГА СТЕ ПОВРЪЩАЛИ ПО КРЪСТОВИЩАТА,ЧЕ ВЕЧЕ ЩЕ СЛЯЗА ОТ КОЛАТА СЪС ЩАНГАТА И САМО НА ДРУСАЛКИ ЩЕ МИ СТАНЕТЕ,НЕХРАНИМАЙКОВЦИ МЪРЗЕЛИВИ
178
0
 
6
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Без всякакво съмнение Беден IT 3000 лв. кеш е ляворезбован ! А и рекламата му върви добре. Ярък представител на IT специалистите - и двете му китки са съвсем меки.
177
0
 
12
 
! Отговори
Бойко президент преди 3 години
Писна ми да заобикалям цяла София за да се прибера точно сега 22.00 посока Орлов Мост пак отбиваха полицайте,заради шепа луди безработни на които не им се работи.
176
10
 
3
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Престъпникът Бойко Борисов да се маха от поста премиер, продажния корумпиран престъпник пороби българите в България, заедно с Каскета и Пеевски и ДОГАН О да ще има и съд и всичко което заслужава за кражби и измами с Европейски средства!
175
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо фигурата не подаде оставка и поведе протеста. Защото не му стига нещо. Риби, използва ви и ще ви забрави като жена си.
174
2
 
6
 
! Отговори
До 185 преди 3 години
Млади съм на 23 години с близки и приятели се подиграваше на шепата инфантилни наши връстници, които се влачат като зомбита по кръстовищата и жълтите павета. Тотално лузъри.
173
0
 
11
 
! Отговори
Трио тъпчовци преди 3 години
Утре за рождения ден на Черепа ви молим да сте повече и да зарадвате нашия работодател.
172
7
 
2
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Ох, дано не завали, че трябва да пращаме бреговата охрана от Варна да вади удавници от протеста....:)
171
9
 
1
 
! Отговори
българин преди 3 години
Вече 6 млади Бойкофилчета са ми кликнали минусите.Те децата освен др Борисов друго НЕ знаят в "политическият"си живот от както се помнят!Мили дечица.Ножа е опрял в кокала вече!30гНЕЩАТА ПРОСТО НЕ СЕ СЛУЧВАТ В БЪЛГАРИЯ!Аз наблюдавам събитията на"промяната"Веднага Още в зората преди10ноември1989г!Много държави от СОЦА дръпнаха на пред след 1989.А ние пълзим30 г ссъс стари комунисти в парламентите си до днес!Щом сме демокрация.Време е ДЕМОКРАТИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ!От дърти комунисти демократиНЕСТАВА!
170
9
 
3
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
До ФъндъковаМоля след протеста улиците на София да бъдат ИЗЧИСТЕНИ ДО БЛЯСЪК! Все пак - плащаме си за това! Не ни карайте да проверяваме кой, как и с какви договори чисти в Столична Община... нали... да не се стига до там.
169
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв президент бе, прелюбодеец зарязал жена си . Тоя няма морал затова иска да клати държавата.
168
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Беден IT 3000 лв кеш 168Абе то убуу да се абонираме за "канала ти" ама дал ша мойм да са вредим?? Зер мераклии много! Елле пък мераклийки. С ония играчки де, препасани кат саби френгии на кръста:) За "камбанката " ти е ясно -при всяко поклащане/ страпоново/ дрънка та не се трае!
167
0
 
6
 
! Отговори
Чукундур преди 3 години
Добре бе чоджум като са махне Бойко кой ще дойде бре? Не че го обичам.Ще има избори.И в тях ще участват партии все от статуквото.Партии дето са били на власт или такива които са били в коалиция с други партии.И който и да дойде все рая ще си останете.Какво мислите ,че ще промените?Бре бягаите от тая държава бре.Поне докато го има ЕС.Акъл са иска ефендилер,акъллл.Утре ще ви гледам сеира.*** такива.А да ви видим какво ще направите?