20-ти ден недоволство в центъра на София

Протестите не затихват
Обновена: 28 юли 2020 22:41 | 28 юли 2020 20:28,
361

20-ти ден на антиправителствен протест в центъра на София. Протестиращите се събират на обичайния си сборен пункт - фонтанът пред Президентството.
Още по темата


Очаква се движението на автомобили в „триъгълника на властта” да бъде блокирано. Недоволните граждани са направили различни по вид табели, на които изписват своето възмущение като: „30 години фалшива демокрация ни стигат“, „Бойко, пиша бавно, защото четеш трудно. Оставка! Веднага...“ „Европо, 10 години го прегръща. Еднакви ли сте. А... или да?“.

Представители и привърженици на „Да, България!” са пред правителствената вила “Секвоя” в квартал Бояна. Лидерът Христо Иванов също е сред протестиращите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
1
 
1
 
! Отговори
Филип Фратев преди 3 години
Долу Бойко!Дайте ми пари за молекулата ми за Ковид-19 иначе я продавам на американците!!!6 000 000 лв искам!
265
1
 
3
 
! Отговори
бай Танас преди 3 години
Безделници!
264
1
 
1
 
! Отговори
Me преди 3 години
Стига ревахте, отивайте на барикадите! Ники, ке падне!
263
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, всичко това е пълен цирк- събраха се от кол и въже и хвърлят храна, тоалетна хартия, псуват, налитат на бой. Мисля, че трябва тия дето плащат за масовката да почват да мислят, къде ще се оттеглят- на някое тихо и незнайно място. Защото сами се досещате че всичко това струва пари и някой се е бръкнал и е купил всичко това, а колко са дали за актьорите- те си знаят.
262
1
 
3
 
! Отговори
АА преди 3 години
До ПротестиращаАз за името на романа да питам ???
261
0
 
6
 
! Отговори
------------ преди 3 години
До ПротестиращаЛевски, роман !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Удряте дъното ей. Много образованите. Браво, неграмотници и нищоправци.
260
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите не затихват, но са несериозни. Ако не търсеха лична конфронтация с полицията и българските граждани, нямаше дори да влизат в новините. Медиите ни нямат ясни правила, по които да отразяват протести. 5 човека излизат и казват протестирам и ги отразяват. Това е несериозно.Сега излизат няколко стотин и искат цялостна смяна на системата, оставки на органи, които са избрани чрез избори и задължават 3 милиона гласоподаватели с избора си.Протестиращите дори не са 0,1% от 3-те милиона
259
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лигльовци са тия протестъри. Айде да вземе да се излей един дъжд, та поне тая вечер *** да си починат. Че утре работа ги чака- нали ще затварят страната, на палатки ще спят. Само не разбрах бежански лагер ли ще правят или на къмпинг ще ходят. Разликата дали да има дадат една химическа тоалетна. Тоалетна хартия може и да им е остала:))))))))))))))
258
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
борисоф ще даде оставка след като напълни и гардероба с пачки, не само шкафчето
257
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да стачкува тоя който работи. Стотина безделника и наркомана не са стачка, а племе:))))))))))))). Аман от недорасли пубери. То само такива се навиват вече. За 20 лв. са готови на всичко. Утре искайте отчет от Дядо Коледа какви ги е свършил:)))))))))). Ама то е просто едно изречение не може да каже, камо ли да го напише.
256
2
 
13
 
! Отговори
50 преди 3 години
КАКВО СТАВА С ХОТЕЛА НА *** НИНОВА АААААА? ПРОТЕСТЪРИ КУХИ БАБИКЯНОВЦИ МИНЕКОВЦИ ЧЕРЕПИ И ШАЙКА ИЗКУКАЛИ ДС ВОДАЧИ -ЧУДОВИЩА НА ПРЕХОДА! ГРИПЕН ИЗ...РИГАЛ ВРЕМЕТО ТИ СВЪРШИ!!!!!!!!
255
5
 
11
 
! Отговори
Извинете преди 3 години
Колко човека разигравахте цирк снощи?
254
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О, след пъдпъдъчите яйца и чери доматчетата, сега са замеряли с топчета за пейнтбол, които са на цена 40 лв. пакетчето от 100 бр. Което за пореден път показва 2 неща: 1. Протестиращите не са бедни, както твърдят. и 2. Протестиращите си падат по малки топки.
253
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българинът е вечният РОБ, "аз съм пр'ост и вие сте пр'ости" дори по-прости ! Някой може ли да ми каже какво е "тежка телесна повреда", след като за почти убит човек приведен в безпомощност се води "лека телесна повреда" ? Аз ще ви кажа:-"тежка телесна повреда" е "СМЪРТ" според законодателите които вие сте избрали, затова в държава в която преобладава про'стащината и малоумието урюавляващите са също толкова пр'ости и мал'оумни като вас.... ! Раждате се РОБИ и като такива ще си умрете !
252
4
 
12
 
! Отговори
Xm преди 3 години
Христо Иванов и другарите от Бсп, Божковите хрантутници и другите не много умни идио ти да ходят пред домовете на депутатите да протестират,а не да затварят пътищата на обикновените хора.
251
3
 
14
 
! Отговори
Алкохол-Протест преди 3 години
Голям протест, няма що - 20 човека да седят на земята и пият бира ........
250
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко ви платиха за снощия протест Фигуранта и Черепа???
249
4
 
11
 
! Отговори
Платено протестче преди 3 години
Платено Псевдо протестче, поддържано от Фигуранта Радев и три ПиАр креатури .....
248
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви протести бе, какви пет лева. Събрали се 100 тулупа, платени от Божков, протест били правили.....
247
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
с хидяда души правителство не се събаря