ГЕРБ се разграничи от провокатори, нападнали протестиращи и журналисти

От партията заявиха, че призовават разследващите да разберат кои са
Обновена: 5 авг 2020 17:09 | 5 авг 2020 15:00, Веселина Йорданова
341

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ се разграничи категорично от действията на група провокатори на националната конференция на партията, която се проведе днес.
Още по темата
От пресцентъра на партията пишат, че нямат нищо общо с групата, които предизвикаха сблъсъци и напрежение.

"Членовете и симпатизантите на ГЕРБ през цялото време демонстрираха мирните си намерения и не провокираха агресия. За съжаление платени провокатори пробиха охраната на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, така и с протестиращите граждани. Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и журналисти, съобщиха от партията.

Настояваме разследващите органи да разкрият всички факти и обстоятелства около днешните сблъсъци и виновните да понесат отговорност, пише още в съобщението до медиите.

ПП ГЕРБ не е наемала допълнителна охрана за форума. Охраната бе осигурена от София Тех Парк, уточняват от партията.

По време на конференцията младежи с добро телосложение взеха и изхвърлиха телефона на журналистката Полина Паунова, протестиращи също се оплакаха, че са били бити от същата групичка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тонката абе смени си ника че все си спомням за една тонка дето все искаше като я тряскам да я душа с копринено шалче
248
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бях аз от биячите на тия тюфлеци много даже щях да се гордея.Че съм изпълнил желанието на всички софиянциМАЛКО ИМ БЕШЕ.
247
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никаква оставка. Мачкайте левундерите и олигарсите. Пращайте още полицията и спец в домовете им, фирмите им, на вскяъде. Тормозете ги., конфискувайте им всичко, удар след удар. Никой не е по голям от държавната машина. Нито един от тея олигарси, няма да победи България в историята.
246
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
266 Черепа е маскирал хулиганите с баджове на ГЕРБ.
245
1
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Пепи Кърджилов Боли меееее.боли меееее,много ме болиииии:):):)Ами ше боли я:):):)
244
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който се хване с БСП и черепа, пропада. ГЕРБ пак ще ви бие на избори, дори предсрочни.
243
5
 
2
 
! Отговори
BGN преди 3 години
На видеата се вижда, че тия калЪъфи са с баджове на Герпа, и седят зад маркировката, ама не били виждате ли от тях !!!
242
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе, да, вЕрваме ви.Нали гледах клиповете. Такива арогатни простаци може да има единствено в ГЕРБ.
241
3
 
5
 
! Отговори
ченгеджийски преди 3 години
номера от холивуд
240
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗЛОВЕЩАТА ПРОВОКАЦИЯ НА БАЦЕ СЪС СВИКВАНЕТО НА *** КОНФЕРЕНЦИЯ ДНЕС, КОЯТО БЕШЕ ПРОСТО ЧИННО ИЗСЛУШВАНЕ НА КРАТКИТЕ, НО ГЛУПАВИ РЕЧИ НА АГЕНТ ИВАН И НА ВОЖДА ОТ С. БАНКЯ, ВОДИ СИТУАЦИЯТА У НАС ПРЯКО КЪМ ГРАЖДАНСКА И ЕТНИЧЕСКА ВОЙНА! БРАТЯ, ЗАПОЧВА ГНЕВНА, ОЖЕСТОЧЕНА И СТРАШНА ВОЙНА МЕЖДУ ГЕРБАДЖИИТЕ И ОСТАНАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ВОЙНА МЕЖДУ СОФИЯ И ПРОВИНЦИЯ, МЕЖДУ ТОЛЕРИРАНИ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ И УМИРАЩИ ОТ ГЛАД ПЕНСИОНЕРИ, МЕЖДУ БОГАТИ И БЕДНИ, МЕЖДУ МИЛИОНЕРИ И ПРОСЯЦИ, МЕЖДУ КРАДЦИ И ОКРАДЕНИ
239
8
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Еди такъв хубав кютек требва и за тази *** от къмпинга на Орлов Мост па после нека да плачат пред Свободна Европа и Арменския поп:):):)Ако има неква организация аз идвам с поне 8 човека:):):)
238
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ Младежи са тези на които в интернет се правят мемета от техни безумни чатове или видеа и после цяла българия им се смее на комплексарщината и изостаналото развитие. Каквито лидерите такивва и последователите. Такива хора в нормалните страни са по затворите тука управляват цяла държава. "Аре елате да пребиете некой на сбирката ни, после ше измислим нещо, ще те направя охранка ала бала наш човек си"
237
11
 
13
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Това няма да остане ненаказано.С това деяние ГЕРБ ще окървъвят протеста. Голям авто-гол за банкянския
236
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 254ВИЖДА СЕ ЧЕ СА МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА А НЕ КАТО ТВОЯТ ВОЖД ВИНЕТУ ПРОСТИ.....ЯТ ПОЖАРНИКАР МУТРА МАФИОТ СЪС СЪМНИТЕЛНО ПРОЧЕТЕНА 1 КНИГА.
235
9
 
14
 
! Отговори
Ръмпи преди 3 години
Те са с баджове на герб, но не са от партията!!! Явно балканският суперкомпютър, не е могъл да сметне дебилизма ви г-н Борисов
234
11
 
17
 
! Отговори
Изкормихте народа! преди 3 години
ГЕРБ нанесе и още нанася такива морални щети върху българския народ, каквито само комунистите си позволяваха след преврата на 9.IX.44. Това е антибългарска, антинародна, антиевропейска и антихуманна cбиpщинa от бaндити, които в името на собственото си оцеляване и защита на награбените милиарди, са готови да хвърлят на зaкoлeниe всичко читаво, що е останало все още в тази държава.
233
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мафията герб и евро.гейския са мъртви.Всеки трябва да си гледа интереса. Италия и Гърция постоянно заплашват ЕС че ще излязат и от фонда за възстановяване 750 милиарда на заем дето ще връщаме всички Италия 153 милиарда ,Гърция 43,5 милиарда ,а бойкова България дето не заплашва че ще излезе от Ес и даже иска в еврозоната 7,7 милиарда.На нас ни трябват партии постоянно да заплашват с референдум за ЕС ,а не дет искат да ни вкарват в еврозоната за да си пращат марионетките на милионерски евродупитат
232
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите са най-големите телета! Ще ми е интересно всеки да излезне и да каже в каква професия се е доказъл или поне какво образование и работа има!
231
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До250НЕ САМО МАГИСТРАЛИТЕ АМИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА КЕ ЗАТВОРИМ ДОКАТО НЕ ВИ ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИ ДО ЕДИН А ПОСЛЕ ЩЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ ЗА ТОВА КОЕТО ПРИЧИНИХТЕ НА ХОРАТА ЗА ТЕЗИ 11 Г. УПРАВЛЕНИЕ НА КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ.КРАЯТ ВИ СЕ ВИЖДА ВИЕ СТЕ ВЕЧЕ ИСТОРИЯ.
230
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Тиквун четата - какво друго би се очаквало?! Електоратът на ГРОБса само мургавички и безработни и тук там е някой друг продажен ***. Сред тях не търсете вишисти или интелигентни хора, няма да намерите.