Задържаха един от провокаторите на конференцията на ГЕРБ

Самоличността на втория мъж още не е установена
6 авг 2020 22:24, Нели Христова
53
Задържаха един от провокаторите на конференцията на ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Единият от двамата провокатори, проявили агресия срещу журналисти по време на конференцията на ГЕРБ, вече е задържан в полицията.

Той е задържан за 24 часа и е бил разпитан, са съобщили за БНТ от прокуратурата.

Според източници на БНТ, задържаният стои зад мъжа, който избива телефона от ръцете на журналиста Полина Паунова.

Вторият мъж обаче все още не е установен.

Разпитан е още един мъж, който е бил проявил словесна агресия. Това поясниха от София Тех Парк

Продължават действията по разследване и установяване на още участници в инцидента, както и разпити на свидетели.

Припомняме, че според София Тех Парк, където се проведе конференцията, лицето, не е представител на охраната, осигурена за събитието.

ГЕРБ категорично се разграничиха от действията на провокаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
3
 
! Отговори
до 29 преди 3 години
Айде стига с тая измислица вече. От клуба няколко пъти казаха, че нямат общо с този ***. Много е удобно да се твърди, че е с тях, но истината е друга. Нека изчакаме, то истината ще излезе на яве и ще си получи наказанието.
39
7
 
6
 
! Отговори
Да бе!!! преди 3 години
Кви провокатори бе? Умишлено пратени от Тиквата биячи..даже ми приличат на ченгесари от онези татуираните дето редовно бият хората!
38
0
 
2
 
! Отговори
Ken преди 3 години
Не търсете втория. Razbra se koj e.Vesko се казва.
37
5
 
5
 
! Отговори
Vesko преди 3 години
[Как ще въдворите законност и ред в цяла страна, когато].... пред очите Ви се случва насилие. Няма значение кой е виновен, има ли провокатор, какви са причините. ИМА ПРОЯВА НА НАСИЛИЕ.... и Вие не можете да се справите с това, при условие, че сте там, че сте заобиколен от ВАШИ хора, симпатизанти на ГЕРБ. Вие показахте публично, че не можете да изпълнявате едно от най-важните задължение на премиерския пост. Изпълнителната власт. Законност и ред. Страх ли Ви е било? Не знам какво се случва.
36
2
 
5
 
! Отговори
Vesko преди 3 години
[И ако народа приема този факт]..... това означава, че всички присъстващи са съгласни с насилието. Това означава, че всички симпатизанти и присъстващи са ОК с това да има насилие пред очите им. Пред семейства с деца. Какво ще приемат за норма тези деца. С какво възпитание ще израстнат. Съжалявам г-н Борисов, до някъде Ви бях симпатизант, но това за мен премина граница. Не може ролята на премиер да стои без участно в такава ситуация. Как ще въдворите законност и ред в цяла страна, когато...
35
5
 
7
 
! Отговори
Vesko преди 3 години
Аз не знам дали г-н Премиер осъзнава какво точно се случи. Как е възможно пред очите, в присъствието на висшо стояща личност в странат да се случват подобни неща. Основната роля на премиера е да изпълнява законите и въдворява ред и законност. КАК МОЖЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ПРЕМИЕР ДА ИМА БОЙ. Нима гражданин на страната не може да се чувства спокоен в обкръжението на ПРЕМИЕРА?? Как е възможно да се пропуска този факт. И ако народа приема този факт .....
34
1
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Моника Станишева е организирала конгреса на ГЕРБ, проведен по-рано днес в София Тех Парк.
33
11
 
32
 
! Отговори
Мехуро преди 3 години
Велико - арестувани за 24 часа малките герберастенца. Тия, същите, които блъскат репортер и раздават юмруци. Добрите момчета, от залите. Но за сметка на това, оня дето лисна половин чаша с вода - за 72 часа в ареста. Ето, герберасти - за това протестират хората.
32
7
 
26
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Провокатори друг път, редовни членове на герберюгенд. А това леke с бялата риза живееше в съседния вход в Дружба 2 като малък, същият грозен боkлук си беше и тогава, жалко, че баща му беше военен.
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербав е, 100%!
30
19
 
7
 
! Отговори
Ужассс.. преди 3 години
Невиждана досега бруталност - избит от ръката телефон и словесна агресия ! Чутовно, потресаващо, това са може би едни от най-големите злодеи в историята на новата Българска държава , и дори в световен план ! Просто нямам думи за такива изверги !
29
6
 
22
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
*** НА ГЕРБ , БИЯЧИТЕ НА БОЙЧО НЕ СА ПРОВОКАТОРИ , А ГЛАВОРЕЗИ !!!
28
6
 
16
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Провокаторите са приятели на Гешев. Искате ли още обяснения?
27
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пиарите журналисти са си довели провокатори, които да ги набият.Платили са им за няколко провокации от Дубай.
26
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поли Паунов журналиста какви анаболи взема?
25
17
 
5
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
1. В България истинските журналисти се броят на пръстите на едната ми ръка. 2. Един уважаващ себе си журналист не би си позволил такова просташко поведение ,като тази лелка.3.Кьораво ,кьораво и сакато се изживява като репортери към разни нищожни новинарски сайтове.
24
2
 
3
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
В голяма грешка сте ! Бъркате кмета на Дулово с областния на Разград !
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СтавриНе можеш да го превъзпиташ, защото ще те блъска като мече в дирек. Вие пандизчиите сте силни само при съотношение 3:1.
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера най-нелеп на сборището на ГЕРБ бе кметът на Дулово, преминал от ДПС в управляващата партия. Не знам защо се бе захванал с Христо Иванов и на развален български ни обясни, че нямал харизма. Сигурно е така, ама този кмет ако беше малко по-образован щеше да знае, че най-голяма харизма са имала Мусолини и Хитлер. И от много харизма са се докарали до това единият да виси с главата надолу на площад в Милано, а другият да се самоубие във вонящия бункер на райхсканцлерството в Берлин.Харизма?!!
21
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туй че си журналист или репортер не ти дава право да завираш телефони в лицето на хората. Тия са се събрали на конгрес, тая им иска интервю през тyй време и то със някакъв телефон. Чакай бе, като свърши конгреса тогава искай интервю, туй е ЕС тука отивайте си във Африка и там ставай репортер, никой не е длъжен да ти дава интервю. Купи си камера, запиши конгреса, напиши материал ,хората ли да ти пишат материала и да ти вършат работата ?