Александър Йорданов с оценка: Метеж, който е антибългарски!

Евродепутатът убеден, че за да има протест, трябва разрешение
Обновена: 10 авг 2020 10:57 | 10 авг 2020 10:40, Веселина Йорданова
169

"Не може от нарушаване на закони да ползваш права. Този метеж е недемократичен и е антибългарски". Така евродепутатът от СДС и ЕНП - Александър Йорданов коментира премахването на блокадите в петък.

В профила си в социалната мрежа той написа: "маймунарците по кръстовища и пътища са разчистени. Браво на МВР! Така се прави в Европа".

Още по темата
Те сами са се затворили в малко и тясно пространство. Други ги наричаха "катун", но в тези 30 дни станахме свидетели на метеж, не на протест, направляван от лица с престъпни намерения. Тяхната цел е да избягат от правосъдието и да  използват наивността на младите и по-възрастни хора, каза за "България сутрин" Александър Йорданов.

"За да има протест, има закони в ЕС, трябва да се поиска разрешение от общината", допълни той.

"Президентът Румен Радев иска да използва случващото се, за да може след година да поиска от тях преизбирането си за втори мандат", коментира събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

"Когато стане трудно, всички плачат за държавата, а когато е нормално - щракат с пръсти. Днешният метеж е срещу политици, които искат да ни отдалечат от Кремъл", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
5
 
5
 
! Отговори
повярвах преди 3 години
бойко корумпирания гангстер, подлогата на путин и ердоган явно ни сближава с европа
90
5
 
10
 
! Отговори
Павката преди 3 години
Сашо забрави когато живееше в гарсониерата на бородински бой ,я ми кажи как така ти стана милионер а з сиромах.като ти сам си признаваше че си по некадърен от менИ сега да ми казваш че аз на 80 г правя метеж само защото не научи стоиностите на числата 300 лв пеннсия за 50г работа първа категория при 60 70 градуса в пустинята сахара нее повече от твоите 30000 лв Запомни.и нее едно и също да учишза знания и съвсем друго да правиш ченч да си купиш ТРОЙКА ТА
89
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова още е същото, защото такива като този, вместо да чукат камъни някъде в каторга, дават експертни мнения!Господин 10% и потомците му живеят с кървавите пари на прехода и има наглостта да се появява по телевизията. Дали не трябва и тях да оправим заедно със сегашните?!?!Един хубав голям трибунал за всички от прехода!
88
4
 
15
 
! Отговори
до 87 преди 3 години
Младите хубаво помагат на по-възрастните, но като изключим София и Пловдив, в останалите градове заплатите са до 800 лева...Т.е. по 26 лева на денИ дали всички възрастни хора, които са работили по 30-35 години, а в момента вземат по 250 лева пенсия, което е по 8 лева на ден, имат млади роднини, които да им помагат?И колко точно ще им помогнат, след като заплатите не стигат дори за тях?Т.е. с 8 лева на ден - храна, ток, вода, парно, лекарстваГЕРБ управлява вече 10 години и извършва геноцид!
87
6
 
12
 
! Отговори
Край преди 3 години
Знаете ли защо този човек ви "представлява" в Европарламента. Или защо Лъчо Мозъка ви "представлява" в нашия парламент.Причината се нарича пропорционална избирателна система.с нея магаре може да стане ваш "представител" нужно е само да го запишат на предно място в листата на Герб/БСП/ДПС
86
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Денят,в който този ненаситник напусне окончателно политическата сцена, това ще е най- добрият ден за българската демокрация.
85
6
 
18
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 години
Абе Сашка вие всичките сте големи родолюбци.Ама само в краденето.Кака пък се намирате да изпълзите като къртици из дупката си.Я се завирай там обратно.
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новата на Бойко Моника Станишева: Снимай се с внуците, ще правим наша социология! Премиерът най-сетне слезе от джипката, покри се надълбоко
83
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има бедни, не отричам. Все пак по-голямата част от населението отдавна живее в градовете. Работа има. Пенсиите са малки. Но младите трябва да работят и на родителите си да помагат. Ако само се оплакваме и лежим, няма кой да ни го спусне. Аз почнах да работя за много малка заплата, постепенно нещата се оправиха. Смених си и фирмата. Който търси намира, който работи и търси начин, намира.
82
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето ! На амбразурата на Боковия *** останаха този и Гърневски! Дори Сачева взе да се усеща!
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе мушмурок коментирай снимките ..бе !
80
4
 
11
 
! Отговори
Божидар Петков преди 3 години
Този ч... вей още ли води жалкото си съществуване?
79
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сашо, Сашооо и ти стана голям демократ. Благодарение на вашета демократична конституция сме на този хал. Вмесо да ци завреш главата отзад, ти ни даваш акъл как дапротестираме. Май забрави бързо миналото.
78
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОЗИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА.РЯДКО ПРОТИВНА МУТРА
77
5
 
10
 
! Отговори
Ачо....... преди 3 години
Ачо ****--- по---старите знаят как му викаха , нищо не става от тези и те продадоха Б-я !
76
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отблъскваща,охранена,снага,даваща като винаги *** си съвети.Седи си на дебелия запарен *** там в Брюксел,не споменавай президента Радев,за да ти се обърне внимание.
75
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този искаше ли разрешение да блокира улици, когато СДС организираше протести след 1989 година? Не искаше, а сега ми плямпа за закони.
74
6
 
22
 
! Отговори
леля Пена преди 3 години
НАГАЖДАЧ !!! ТИПИЧЕН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК!
73
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименА съюзът на държавна сигурност (СДС) не е ли?
72
6
 
26
 
! Отговори
Росица преди 3 години
Александър Йорданов няма право да говори за законност или незаконност за нищо, коасаещо родината ни! Когато купуваш за 1 лев помпени станции, заводи, мини и други големи имоти и после се нагушваш с откраднотото, нямаш право дори да се наречеш българин!

Спонсорирани публикации